Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(cambala @ 2020 10 22, 10:30)
Kaip nera? Juk rasei jog tik bobutes eina. Ir tu su jom. Tai bene bobutes issinuomoja pirti , kaip tai daro kiti pramogom.  biggrin.gif
Nevala, nebeissisukine, visi mato biggrin.gif .
O tai Naujininku barakai ne Vilniaus miestui priklauso? Ar Vln nera pirties? I kita miesta vaziuoji pirtintis?

O prie ko cia mylimukes spermuoti ranisluosciai? Spredi pagal savo meme, kuris rankdarbiais uzsiima ir drozia i ranksluosti ? ax.gif

nu taip, nebėra seniai biggrin.gif
kuriame Marse tu skraidei, kai aš viešai rašiau, kad Vilniuje nebegyvenu? biggrin.gif

tai sakai būtent mylimukė nesimaudo ir rankšluosčių nenaudoja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 22, 11:29)
nu taip, nebėra seniai biggrin.gif
kuriame Marse tu skraidei, kai aš viešai rašiau, kad Vilniuje nebegyvenu? biggrin.gif

tai sakai būtent mylimukė nesimaudo ir rankšluosčių nenaudoja? biggrin.gif

Ka tu rasai, senai v8si zino kad esi nukvakele besimetanti.

Visi nirmalus maudosi 8r ranksluosciais sluostosi. Bet jei pas tave ranjsluostis asocijuojasi su sperma - reiskia tavo meme drozia randarbius i ranksluosti. smile.gif
Atsakyti

vaikai , jaunimas aukleijimas ne zodiais , o pavyzdziais, Vaikai auga ir mato kas aplink juos darosi, kas priimtina ir kas ne visuomeneje, kas yra geras elgesys ir kas ne. Jei dalis vyru vaikscios su sijonais tai ir berniukam atrodys, kad tai normalu ir atvirksciai. Kaip skotai pvz ju toks tautinis rubas, vadinasi kazkada tai buvo normalu.
Man kliuna ne sijonas, su sortais ne daug skirtingas vaizdas, bet aukstakulniai, kam kankintis su jais nesuprantu biggrin.gif jei dar moterim, kai kuriom aukstakulniai trodo graziai, tai vyru raumeningos kojos tikrai neatrodo gerai ant ausktakulniu, dar norisi kad vyras stovetu stabiliai ant zemes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 22, 10:18)
tu kartais nemaišai tokio biggrin.gif su tokiu blink.gif
ką daktaras sako?
Papildyta:

ačiū, nenoriu šluostytis pas tave spermuotais rankšluosčiais biggrin.gif
Papildyta:

Dar ir koks, aš sportininkė mokykloje buvau. Camba, tu iš viso ėjai į mokyklą, vaikų matei? biggrin.gif

Buvai čiulpimo čempionė? smile.gif
Nesijaudink, kaip tau, tai duosiu švarų rankšluostį.
Bet kaip čia išsidavei, nuo tavęs vyras pasislėpęs drožia vonioj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 22, 13:03)
Ka tu rasai, senai v8si zino kad esi nukvakele besimetanti.

Visi nirmalus maudosi 8r ranksluosciais sluostosi. Bet jei pas tave ranjsluostis asocijuojasi su sperma - reiskia tavo meme drozia randarbius i ranksluosti. smile.gif

tai kad tu visą kūno plovimą su pūtės plovimu maišai, tai nenuostabu, kad tau viskas makaluojasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 22, 14:04)
Buvai čiulpimo čempionė? smile.gif
Nesijaudink, kaip tau, tai duosiu švarų rankšluostį.
Bet kaip čia išsidavei, nuo tavęs vyras pasislėpęs drožia vonioj? smile.gif

esu debilių kaip tu išryškinimo čempionė biggrin.gif
iš kur pas tau švarus? tu gi pati griaznaja biggrin.gif
ne, tai tu išsidavei, kad tavo kuiliai net neapsiplauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 22, 14:26)
tai kad tu visą kūno plovimą su pūtės plovimu maišai, tai nenuostabu, kad tau viskas makaluojasi biggrin.gif
Papildyta:

Bet pala, jei barake duso neturi, eini i purtis su bobutem, tai kur memes pridrocintus ranksluoscius skalbi? Skalbykles turbut irgi neturi? Nesi i plovykla?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 22, 15:26)

Neoainiok savo kuilių su mano smile.gif pati rašei, kad nesiprausi net po sporto, tai matyt ir kuilius tokius pritrauki smile.gif o aš tai mėgstu švari būt ir su murziais nesusidedu smile.gif
Gal tau atsiųsti muilo, jei jau pas mane nenori ateit? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 22, 15:29)
Bet pala, jei barake duso neturi, eini i purtis su bobutem, tai kur memes pridrocintus ranksluoscius skalbi? Skalbykles turbut irgi neturi? Nesi i plovykla?

Upėj gal mazgoja smile.gif
Atsakyti

vaikai , jaunimas aukleijimas ne zodiais , o pavyzdziais, Vaikai auga ir mato kas aplink juos darosi, kas priimtina ir kas ne visuomeneje, kas yra geras elgesys ir kas ne. Jei dalis vyru vaikscios su sijonais tai ir berniukam atrodys, kad tai normalu ir atvirksciai. Kaip skotai pvz ju toks tautinis rubas, vadinasi kazkada tai buvo normalu.
Man kliuna ne sijonas, su sortais ne daug skirtingas vaizdas, bet aukstakulniai, kam kankintis su jais nesuprantu biggrin.gifjei dar moterim, kai kuriom aukstakulniai trodo graziai, tai vyru raumeningos kojos tikrai neatrodo gerai ant ausktakulniu, dar norisi kad vyras stovetu stabiliai ant zemes. biggrin.gif

Joo aukstakulniai itariu patogu 😂. man vistiek kazkur nuklydo jo gyvenimo savieiga ,dabar net kerzai madoj o ne aukstakulniai . 

Suprasciau kad butu patogu , pvz nudistu pliaze atsiguli isiskieti ir degini jaiciene su chalatu , o cia aptemtas sijonas aukstakulniai ,matyt kad galima butu sijona uzvesti.  ir partneriui patogu ......😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 22 spalio 2020 - 15:04
QUOTE(cambala @ 2020 10 22, 15:29)

mano mėmė budistas, nedročina biggrin.gif nemaišyk su savo Ožiu, kurias su rusaitėm krušasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 22, 15:48)
Neoainiok savo kuilių su mano smile.gif pati rašei, kad nesiprausi net po sporto, tai matyt ir kuilius tokius pritrauki smile.gif o aš tai mėgstu švari būt ir su murziais nesusidedu smile.gif
Gal tau atsiųsti muilo, jei jau pas mane nenori ateit?  mirksiukas.gif
Papildyta:

Upėj gal mazgoja smile.gif

oi nenuplaus tavo nuodėmių šaltas eketės vanduo, nesistenk, tau tik egzorcizmo seansas padėtų biggrin.gif
Atsakyti
o cia aptemtas sijonas aukstakulniai ,matyt kad galima butu sijona uzvesti.  ir partneriui patogu ......😂😂</p>

Siauras aptemptas sijonas yra pats nepatogiausias varijantas kai einama na bl***ki.Gražiausias-tai taip.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 22, 15:45)
mano mėmė budistas, nedročina biggrin.gif nemaišyk su savo Ožiu, kurias su rusaitėm krušasi biggrin.gif
Papildyta:

oi nenuplaus tavo nuodėmių šaltas eketės vanduo, nesistenk, tau tik egzorcizmo seansas padėtų biggrin.gif

Drocina dar ir kaip - i ransluoscius biggrin.gif .

Bet tau nepadefa nei psichiatras, nei egzorcistas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 22, 19:23)
Drocina dar ir kaip - i ransluoscius biggrin.gif .

Bet tau nepadefa nei psichiatras, nei egzorcistas.

kaip matai? su elfais skraidai?

nes aš pati esu ir psichiatras ir egzorcistas biggrin.gif matai kaip tavo velniai bušavoja, kai tave pakibinu ir tavo alkanus vaikus? biggrin.gif
Atsakyti