Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 14:01)
. Butu su triusais - buciau uzkalbinus. O tek9 apsimesti kad nematau.

Nu tai ar jis kaltas? Kaltas tavo pačios mąstymas, kad nepatogu, nepadoru, nėr kur akių dėt.
Atsakyti
Cia gal tik tau taip atrodo.
Nes yra visiska nesamone. Man pvz nekliuna bendram papludymy moterys su nuogom krutinem. Bet as visai nenoriu 8ssirengt 0ries kitus.
Buvo atvejis kai ejau juris krantu 8r pamaciau savo buv8l6suli kolega nuoga su dukryte. Butu su triusais - buciau uzkalbinus. O tek9 apsimesti kad nematau.

Taip, man taip atrodo, mano nuomonė tokia. Man ji patinka 🙂
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 13:59)
Nelabai tavo gyvenimas įdomus, bet tu vis pasakoji ir pasakoji, na matosi, kaip tave kankina dėmesio trūkumas, jau net apie kitus vyrus ir seksą rašyti pradėjai, ko nepadarysi dėl dėmesio trupinėlio.  unsure.gif  tikrai, gal susirask, kas tave džiugina, nereiks čia prašyti visais būdais dėmesio  4u.gif

Dar kiek ir parašys kaip čiulpė
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 13:50)

O su veju dar gali kazk8eno spermos ipust - nepageidautinas nestumas.

del to bijai triusikus nusiimti? lotuliukas.gif

vandens parke rasoma:
Šilumą ir įvairias medžiagas kūnas geriausiai įsisavina nevaržomas maudymosi kostiumų, todėl kviečiame atsipalaiduoti ir nuogiems mėgautis pirties programomis.

https://www.akvapark...rciu-programos/
nereikia buti nudistu, bet dazniausiai zmones pirtinasi nuogi mirksiukas.gif cia nebutinai is vis surista su nudistais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 20, 14:02)
as parasiau ir tiek pora sakiniu apie nuoguma, bet ne listejai, tau ir kitom trolem va reikia knistis ir knistis, kas kaip ten pas mane, nu apgailetini jusu gyvenimai, uzjauciu .

Apgailėtinas tavo gyvenimas, kai mane kelias dienas iš eilės sekiojai ir klausinėjai apie mano lovos reikalus. Tikrai liūdni reikalai pas tave, todėl ir tenka į svetimus žiūrint fantazijas žadinti unsure.gif
Atsakyti
cambala cia atu parasei? Druskininkuose apsilankiusią porą įsiutino nuogi kūnai pirtyse
biggrin.gif
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=67578806

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 14:05)
Apgailėtinas tavo gyvenimas, kai mane kelias dienas iš eilės sekiojai ir klausinėjai apie mano lovos reikalus. Tikrai liūdni reikalai pas tave, todėl ir tenka į svetimus žiūrint fantazijas žadinti  unsure.gif

vaje kiek dar tu tesi savo kliedesius?
eik jau susirask ka veikti biggrin.gif nustok trolinti.
Atsakyti
Pašalpinei debilei niekaip nedaeina, kad niekas tų jos nuorodų neatsidarinėja
Atsakyti
Cia gal tik tau taip atrodo.
Nes yra visiska nesamone. Man pvz nekliuna bendram papludymy moterys su nuogom krutinem. Bet as visai nenoriu 8ssirengt 0ries kitus.
Buvo atvejis kai ejau juris krantu 8r pamaciau savo buv8l6suli kolega nuoga su dukryte. Butu su triusais - buciau uzkalbinus. O tek9 apsimesti kad nematau.

o tai jei zmogus be triusiku tu jam i veida nebegali ziureti? lotuliukas.gif

nesuprantu ko tu tiek pariniesi del tu nudistu , na neik, kur jie buna ir tiek, kokios bedos?
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 10 20, 12:59)
Kitaip sakant norėtum, kad nuogas lankytojas elgtusi pagal tavo supratima, pagal tavo norus?  Dar kazkodel turi tyliai sedet lyg nusikaltes uz kazka butų. Įdomus mąstymas 😀

Pastatyk save į tokio nelygiaverčio santykio taro žmonių vietą - įsivaizduok tu per nuogalių dieną sėdi nuoga pirtyje. Ir ateina apsirengusių porelę. Tu jauti jų žvilgsnius, kaip vis šnairuoja, gal dar ką pasižnabžda. Aišku oagalvoji, kad tave apkalbinėja.
Kaip jaustumeus tokiame vaidmenyje? 😉

Abstraktus pasakymas - "turi sedet tyliai".
Nereikalaukit kitu nusirengt. O jei jums atrod, kad jus kazkas apkalba - cia jau jusu problemos.
Be to gi rasei, kad zmones smalsus - n7ziurineja. Ir nereikua dangstytis Prablncuzija. As n7ek9 nenuziurineju, man tikrai neidomus nei kazkieno papai nei pimpalai. Na jei kokia an9malija iki zemes butu - gal ir paziureciau.

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 20, 13:08)
Pašalpinei debilei niekaip nedaeina, kad niekas tų jos nuorodų neatsidarinėja

Ir kad su ja nediskutuojama irgi nesuvokia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 20, 14:07)
Vaje kiek dar tu tesi savo kliedesius?
eik jau susirask ka veikti  biggrin.gif nustok trolinti.

Ai, jau pamiršai, kaip intensyviai domėjaisi mano lovos reikalais ir vyrų skaičium? biggrin.gif gal tikrai eik susirask kokios veiklos, biškį praplėsk savo interesų ratą, ne tik apie svetimas lovas unsure.gif ....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 13:03)
Nu tai ar jis kaltas? Kaltas tavo pačios mąstymas, kad nepatogu, nepadoru, nėr kur akių dėt.

O tu laisvai kalbetum su nuogu kolega?arba atv8rksciai - tu nuoga, jis su drabuziaus? Paskui nueitum i darba 8r sakytum iad j8 nuoga matei.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 14:11)
Ai, jau pamiršai, kaip intensyviai domėjaisi mano lovos reikalais ir vyrų skaičium? biggrin.gif gal tikrai eik susirask kokios veiklos, biškį praplėsk savo interesų ratą, ne tik apie svetimas lovas  unsure.gif ....

ne, nesidomejau, o buvo priezastis taves tu klausimu klausti, norint pagristi tam tikras mintis, gaila, kad tau jau skleroze, bet ka noreti, cia tik pires kelis psl neatsimenat ka rasiau, tai , ka noreti is senesniu laiku unsure.gif
va va prisitaikyk sau savus patarimus 4u.gif
Atsakyti