QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 20, 13:40)
Užsidėjus triusikus laisvės neliktų?
Nelabai...
Kaip čia aprašyti aiškiau..
Žmogus apskritai yra smalsi butybė juk, ane? Domina kas nepažinta, o jei dar nuogas kūnas įveltas, tai vaje kaip įdomu😎
Maudymukas pats savaime yra rūbas - jis žmogui duoda daugiau to psichologinio pasitikėjimo, kad va aš pasislėpęs, niekas nemato ko nenoriu kad matytų, nemato mano ale trūkumų.
Bet tuo pat metu maudymukai yra pakankmai atviri, kad galima būtų pamatyti tai, ką kiekvienas nori pamatyti 😉
Ir turime ką turime - žmogus su maudymuku visada piktinsis netoli esančiu nuogu žmogumi, nes nu kaip gi taip, aš tai paslėpęs viską savo, o jis va nepaslėpęs nieko. Aš matau viską viską jo, o jis manęs taip tai nemato. Tai dabar aš jį iškeiksiu, piktinsiuos ir t.t. Nelygiaverčiais santykiais tai galima pavadinti.
Kai esi nuogas tarp nuogu - esi daug maž lygiaverčiame santykyje su kitais nuogaliais.
Pradžioj būna tikrai diskomfortas, nes visi girdėti žinomi ir sugalvotu mitai lenda iš galvos - o, nuogas vyras, tuoj jam atsistos!! Oooo, kokie papuliai, vat ją tai papisčiau! 😎
Ale laaabai greitai pamatai, kad visi aplink tokie pat žmonės kaip ir tu - kiekvienas su savo privalumais ir trūkumais, su įvairiom formom. Tokie visi natūralūs. Ir svarbiausia - niekas su niekuom nekonkuruoja, nei rūbais, nei dydžiais, nei dar kuom nors.
Manau taip yra todėl, kad būdams nuogas kaip ir nebeturi tos psichologinės drabužio apsaugos. Esi plikas kaip ir visi aplink. Ir pradedi kaip ir jausti atsakomybę už savo elgesy tokioje bendruomenėje, jausti pagarbą bendram supratimui.
Na man kažkaip labai patinka ši pozytyvi nudizmo pusė 😎