Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 12:42)

Nu nepastebėjau, kad tau būtų liepęs nusirengt  biggrin.gif
Net į nudistų pliažą nekvietė biggrin.gif

Musu temoj apie maudomus kalbejom. Ne man asmen8skai, bendrai.
Tidel 8r sakau ar veganai ar nudusrltai.
Atsakyti
Geriau su triusikais, vėjas smėlio į putką neprineš😆
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 12:44)
Dėve dėve, nieko tu nesupranti. Ne veržime laisvė, o medžiaga ant odos, prie ko čia kokybė.... Nejauti VISU kūnu vėjo, saulės, vandens.
Ir tik nebumbėk, kad tau vėl ką perša biggrin.gif čia tu mums maudymkes per prievartą siūlai  unsure.gif  biggrin.gif

Ot daug prarandu kad papais vejo nepagaunu🤣🤣.
Nepersu as jums maudomu. N8rit pimpiais majaluotis - makaluokites, bet pvz vandens parke nerekaukit jad visi turi nusirengt. Sedekit tyliai ir ram8ai, neissisokit, nekliusit.

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 20, 12:46)
Geriau su triusikais, vėjas smėlio į putką neprineš😆

O su veju dar gali kazk8eno spermos ipust - nepageidautinas nestumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 20 spalio 2020 - 12:54
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 13:42)
Nevark lutuke, gana apie savo gyvenimą mums rašyti
Trumpi sijonai nepadeda, žindančių liemenėlės iš lidlo irgi ne, gal bandyk pas vyrą į kambarį vakarais užeiti, jei dar bent kiek jam ant tavęs stovės  unsure.gif

tai,kad cia tik tau mano gyvenimas toks idomus, gaila, kai jauna moteris neturi idomaus gyvenimo ir kitu triusikais taip domisi unsure.gif rask, gal kas tave dziugina, kas tau paitnka, nerymok kitu gyvenimuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 13:42)
Tai gal apatinius reiktu rinktis kokybiskus, kurie nespaudzia, neverzia?

tu niekad niekur nebuti nuoga, kad nezinai skirtumo buvimo nuoga ir su rubais? ypac lauke, kai jauti veja, saule ant viso kuno? bigsmile.gif pire ko cia rubu spaudimas?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 20, 13:40)
Užsidėjus triusikus laisvės neliktų?

Nelabai...
Kaip čia aprašyti aiškiau..

Žmogus apskritai yra smalsi butybė juk, ane? Domina kas nepažinta, o jei dar nuogas kūnas įveltas, tai vaje kaip įdomu😎
Maudymukas pats savaime yra rūbas - jis žmogui duoda daugiau to psichologinio pasitikėjimo, kad va aš pasislėpęs, niekas nemato ko nenoriu kad matytų, nemato mano ale trūkumų.

Bet tuo pat metu maudymukai yra pakankmai atviri, kad galima būtų pamatyti tai, ką kiekvienas nori pamatyti 😉

Ir turime ką turime - žmogus su maudymuku visada piktinsis netoli esančiu nuogu žmogumi, nes nu kaip gi taip, aš tai paslėpęs viską savo, o jis va nepaslėpęs nieko. Aš matau viską viską jo, o jis manęs taip tai nemato. Tai dabar aš jį iškeiksiu, piktinsiuos ir t.t. Nelygiaverčiais santykiais tai galima pavadinti.

Kai esi nuogas tarp nuogu - esi daug maž lygiaverčiame santykyje su kitais nuogaliais.
Pradžioj būna tikrai diskomfortas, nes visi girdėti žinomi ir sugalvotu mitai lenda iš galvos - o, nuogas vyras, tuoj jam atsistos!! Oooo, kokie papuliai, vat ją tai papisčiau! 😎
Ale laaabai greitai pamatai, kad visi aplink tokie pat žmonės kaip ir tu - kiekvienas su savo privalumais ir trūkumais, su įvairiom formom. Tokie visi natūralūs. Ir svarbiausia - niekas su niekuom nekonkuruoja, nei rūbais, nei dydžiais, nei dar kuom nors.
Manau taip yra todėl, kad būdams nuogas kaip ir nebeturi tos psichologinės drabužio apsaugos. Esi plikas kaip ir visi aplink. Ir pradedi kaip ir jausti atsakomybę už savo elgesy tokioje bendruomenėje, jausti pagarbą bendram supratimui.
Na man kažkaip labai patinka ši pozytyvi nudizmo pusė 😎
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 13:50)
O su veju dar gali kazk8eno spermos ipust - nepageidautinas nestumas.

Vajazau😱😱😱
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 20, 13:54)
tai,kad cia tik tau mano gyvenimas toks idomus, gaila, kai jauna moteris neturi idomaus gyvenimo ir kitu triusikais taip domisi  unsure.gif rask, gal kas tave dziugina, kas tau paitnka, nerymok kitu gyvenimuose  4u.gif

Nelabai tavo gyvenimas įdomus, bet tu vis pasakoji ir pasakoji, na matosi, kaip tave kankina dėmesio trūkumas, jau net apie kitus vyrus ir seksą rašyti pradėjai, ko nepadarysi dėl dėmesio trupinėlio. unsure.gif tikrai, gal susirask, kas tave džiugina, nereiks čia prašyti visais būdais dėmesio 4u.gif
Atsakyti
Nepersu as jums maudomu. N8rit pimpiais majaluotis - makaluokites, bet pvz vandens parke nerekaukit jad visi turi nusirengt. Sedekit tyliai ir ram8ai, neissisokit, nekliusit.

Kitaip sakant norėtum, kad nuogas lankytojas elgtusi pagal tavo supratima, pagal tavo norus? Dar kazkodel turi tyliai sedet lyg nusikaltes uz kazka butų. Įdomus mąstymas 😀

Pastatyk save į tokio nelygiaverčio santykio taro žmonių vietą - įsivaizduok tu per nuogalių dieną sėdi nuoga pirtyje. Ir ateina apsirengusių porelę. Tu jauti jų žvilgsnius, kaip vis šnairuoja, gal dar ką pasižnabžda. Aišku oagalvoji, kad tave apkalbinėja.
Kaip jaustumeus tokiame vaidmenyje? 😉
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 10 20, 12:55)

Ir turime ką turime - žmogus su maudymuku visada piktinsis netoli esančiu nuogu žmogumi, nes nu kaip gi taip, aš tai paslėpęs viską savo, o jis va nepaslėpęs nieko. Aš matau viską viską jo, o jis manęs taip tai nemato. Tai dabar aš jį iškeiksiu, piktinsiuos ir t.t. Nelygiaverčiais santykiais tai galima pavadinti.

Cia gal tik tau taip atrodo.
Nes yra visiska nesamone. Man pvz nekliuna bendram papludymy moterys su nuogom krutinem. Bet as visai nenoriu 8ssirengt 0ries kitus.
Buvo atvejis kai ejau juris krantu 8r pamaciau savo buv8l6suli kolega nuoga su dukryte. Butu su triusais - buciau uzkalbinus. O tek9 apsimesti kad nematau.
Atsakyti

Gal jau gana to lietuviško mentaliteto - sėdėt, tylėt, gink dieve neišsišokt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 20, 13:54)
tai,kad cia tik tau mano gyvenimas toks idomus, gaila, kai jauna moteris neturi idomaus gyvenimo ir kitu triusikais taip domisi  unsure.gif rask, gal kas tave dziugina, kas tau paitnka, nerymok kitu gyvenimuose  4u.gif

Aik aik, ką tu sakai? Kiek čia seniau po kitų triusikus landžiojai, klausinėjai kiek pimpalų apturėjusios, čia tam, kad skaitydama galėtum savo apkerpijusią pyz.dą pasikrapštyti? Kas yra, ko rymai kitų gyvenimuose?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 13:59)
Nelabai tavo gyvenimas įdomus, bet tu vis pasakoji ir pasakoji, na matosi, kaip tave kankina dėmesio trūkumas, jau net apie kitus vyrus ir seksą rašyti pradėjai, ko nepadarysi dėl dėmesio trupinėlio.  unsure.gif  tikrai, gal susirask, kas tave džiugina, nereiks čia prašyti visais būdais dėmesio  4u.gif

as parasiau ir tiek pora sakiniu apie nuoguma, bet ne listejai, tau ir kitom trolem va reikia knistis ir knistis, kas kaip ten pas mane, nu apgailetini jusu gyvenimai, uzjauciu .
Atsakyti