Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

Lutuke sioj temoj sex diva vaidina🤣🤣🤣.
Kaip apgailetinai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 20, 04:45)
Jei vyras sveikas ir šalia yra mylima moteris,tai net ir
60+, nereikia dėti jokių pastangų.
Mat, kaip čia pas jus būna g.gif O,dar prieš kelis puslapius man įrodinėjai,kad prieš vyrą nereikia jokių sex drabužių, nei puošnių apatinių.Kad tos,kurios puošniais skudurėliais gundo vyrus, yra kompleksuotos.Taikei man, jei pamiršai.
Posto, kuris pagrįstų tavo žodžius, neieškosiu.Neturiu laiko, ir nematau prasmės,kažką įrodinėti.

Jinai ne tai turėjo galvoje, ji taip nerašė, čia viską mes išsigalvojam ir etc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 19, 20:53)

As uzsidedu namie sijona trumpa ir tai jau vyro rankos taikosi kazkur lotuliukas.gif o salia nuoga guleciau, nu tikrai jis i drugeliu neskaiciuotu,

Sneki kaip nusenusi marazmatike.
Tau gi virs 40, figura suglebusi, nesportuoji, pilvas atsikises. Kaip tu atrodai su mini sijonu? Boze boze...
Bet neguli su vyru salia. Atskiruiseckambariuose net miegat. Alkaska tavo ranksarbiais su desine uzsiima, tau mintys kazkokios kyla i belen kokius vyrus ziurint. Siaubas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 20, 06:53)
Jinai ne tai turėjo galvoje, ji taip nerašė, čia viską mes išsigalvojam ir etc biggrin.gif

Baisios alkoholio vaikysteje vartojimo pasekmes
Lb baisios.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 20, 05:45)
Mat, kaip čia pas jus būna g.gif O,dar prieš kelis puslapius man įrodinėjai,kad prieš vyrą nereikia jokių sex drabužių, nei puošnių apatinių.Kad tos,kurios puošniais skudurėliais gundo vyrus, yra kompleksuotos.Taikei man, jei pamiršai.

Vajazau, kaip taikliai tu čia laugh.gif
Ir dar ne kartą pabrėžė, kad apie lovos reikalus nešneka viešai. Ups biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 07:57)
Vajazau, kaip taikliai tu čia  laugh.gif
Ir dar ne kartą pabrėžė, kad apie lovos reikalus nešneka viešai. Ups biggrin.gif

tai čia apie sijoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 20, 07:59)
tai čia apie sijoną  biggrin.gif

🤣🤣🤣
Ji yra sovietmecio Raikinas.
Atsakyti
Lutuke kloune turejau minty rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 20, 05:45)
Posto, kuris pagrįstų tavo žodžius, neieškosiu.Neturiu laiko, ir nematau prasmės,kažką įrodinėti.

Ne, tau netaikiau, pamirsai?
O tai trumpas sijonas ar suknele, tai jau specialus puosnus rubas gudnymui? doh.gif lotuliukas.gif As gi rasiau, kuo maziau rubu tuo labiau mano vyrui patinka, jei vaiksciociau nuoga dar labiau apsidziaugtu, bet koks rubas, kuris atidengia daugiau kuno, ji dziugina ir uzsidedu ne speicialiai gudnyti, o paprasciausiai uzsidedu, kai silta, paprasta suknute ar sijonuka, kokie keisti tamstos isvartymai biggrin.gif

Man nesunku ikelsiu, vos keli lapai atgal, jei sunku paciai tamstai pasiskaityti ir nesvaigti, sakiau lygiai ta pati, ka ir dabar parasiau:

Tau atsakymas i zinute, kad nereikia brangiu apatiniu, kad labiau patikciau vyrui, nes ale neturi vyras pinigu, kad juos nupirktu.:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 03, 15:35)
Na kur man ubagei rubai, pliki nuogi lakstom su vyru  miskuose savo bakuzeje  biggrin.gif  O kas is vis yra brangus apatiniai su kuo jie valgomi?  bigsmile.gif
O jei rimtai, tai jei mano vyrui as buciau garzesne su kokiais priedais, nei be ju, jis nebutu mano vyru. Bet tau matau tokie santykiai nepazinti.  unsure.gif

Motenkristai atsakymas:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 05, 12:01)
Zinai, gal i save kitaip ziurek, ir i tave gal neziures, kaip i daikta, kuri reikia garziai ipakuoti, nes tokia kokia esi, nelabai biski?  unsure.gif
As savo vyrui patinku visaip, ir pasipuosusi, ir murzina is darzu , kaip pareinu, bet labiausiai patinku nuoga mirksiukas.gif

Tavo isvartymai,kad jau nebe vyrui, o tau paciai taip patinka:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 10 05, 13:46)
Esmė tame,kad man pačiai labai patinka gražiai įpakuoti savo netobulą figūrą,dievinu gražius apatinius.O mokėjimo pasipuošti, ir pasitikėjimo savimi, dar ir tau galiu paskolinti,

Ir mano atskaymas tau biggrin.gif
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 05, 13:57)
Tai cia jau kita kalba, kam tada man prikisi kazkokius finansus ir vyro poziuri? Man asmeniskai smagu buti nuogai su savo vyru, o kai apsirengi zinoma smagu grazus, patogus, rubai, su kuriais jautiesi gerai ar tai butu apatiniai ar tai virsutiniai rubai.
Manau, as to turiu pakankamai, aciu  4u.gif

Na kaip atsisviezino atmintis? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 07:50)
Lutuke sioj temoj sex diva vaidina🤣🤣🤣.
Kaip apgailetinai atrodo.

Tai tau su vyru myletis ir patikti vyrui jau sex diva? blink.gif tau tik ciulpti leidzia ar jau nei to neleidzia? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 07:56)
Tau gi virs 40, figura suglebusi, nesportuoji, pilvas atsikises. Kaip tu atrodai su mini sijonu? Boze boze...
Bet neguli su vyru salia. Atskiruiseckambariuose net miegat. Alkaska tavo ranksarbiais su desine uzsiima, tau mintys kazkokios kyla i belen kokius vyrus ziurint. Siaubas.

Bet vyrui savo vis tiek graziausia tongue.gif O tu pavydi, tiek sportuoji, pilvas neatsikises, o vis tiek nepatinki saviskiam ? Pagal savo vyra sprendi?

Taip kyla mintys i savo vyra ziurint ir i grazius vyrus ziurint, o tau nieko nekyla ar ne, frigidiska esi? biggrin.gif tikrai siaubas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 20, 08:57)
Vajazau, kaip taikliai tu čia  laugh.gif

taikliai kas ?marazmatikes, jaunos dar o jau visai atmintele, typac tavo, keli psl tik atgal teksto ir to nepasiskaitot, jei jau atmitnis slubuoja taip ziauriai lotuliukas.gif kas bus senatveje?

O kazka parasiau apie tai kaip mylimes ? blink.gif
Atsakyti
Kaip apgailetina...Forumo kloune pati save cituoja apsisudinus.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 06:56)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 20, 10:59)
Kaip apgailetina...Forumo kloune pati save cituoja apsisudinus.

Labai lengva jus uztrigerinti lotuliukas.gif Apismeluojat vos tik ka parasau apie save, ir tada padedu ant padekliuko jusu sizoidus, jusu visus kompleksus, jusu visas baimes ir pavydus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 20, 09:51)

taikliai kas ?marazmatikes, jaunos dar o jau visai atmintele,

Nekopijuok forumo nariu. Apgailetinai atrodai.
Atsakyti