Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(cambala @ 2020 10 18, 22:45)
Tai nudistai pasiima ranksluosteli pasiklot po savo rudaja ir kiausais ar ne?
Jei nepasiimat, kodel piktinates maudomais? Juk su kelnaitemis atsisedus kazkur mazesne tikimybe qpsikrest LPL..

Šiaip normalioj pirty visada reik pasiimt ir po šikine pasidėt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 18, 21:49)
Šiaip normalioj pirty visada reik pasiimt ir po šikine pasidėt.

O k8del nornalus zmines paskutini menesio penktadieni turi imtis eanjsluiscius ir detis pvz kokuam Druskininku vandens parke po plikakiausiy nuogaliu? Anie be ranksluisciu visur siknas ir kiausus deda.
Paskutin8s menesio penktadien8s 6ra n7distak sk8rtas penkrad8en7s Druskininkuose. Apacioj, vaik7 baseine dedules 8sverte pimpius guli.N8rmal7s zm8bes je zn9bes, ne?
Papildyta:
Anekdotas - kam Vln nudistu papludymyje buvo irengtos oersirengimo kabinos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 spalio 2020 - 21:58
QUOTE(cambala @ 2020 10 18, 22:47)
Tai nudistai pasiima ranksluosteli pasiklot po savo rudaja ir kiausais ar ne?
Jei nepasiimat, kodel piktinates maudomais? Juk su kelnaitemis atsisedus kazkur mazesne tikimybe qpsikrest LPL..
Papildyta:

Bl, as i papludymi einu i vandeni, bangas, dangu pazeet. Galop i knyga ar telelefona...

Tai ir į pliažą ateini užvertus galvą į debesis? biggrin.gif
O jeigu žiūrint į vandenį nuogalius eina maudytis, tai irgi reikia nusisukt kitur? biggrin.gif

Tai ir padarytos ten valandos nuogaliams specialiai, kad visi kiti žinotų, jog tam tikru metu bus nuogaliai, o jau jų pačių valia, ar likt, ar išeit.
Kažkodėl dėl kitų vandens parko taisyklių tai nesipiktinat, tai ir čia taisyklė, kelioms valandoms per savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 18, 22:18)
Tai ir į pliažą ateini užvertus galvą į debesis? biggrin.gif
O jeigu žiūrint į vandenį nuogalius eina maudytis, tai  irgi reikia nusisukt kitur? biggrin.gif

Tai ir padarytos ten valandos nuogaliams specialiai, kad visi kiti žinotų, jog tam tikru metu bus nuogaliai, o jau jų pačių valia, ar likt, ar išeit.
Kažkodėl dėl kitų vandens parko taisyklių tai nesipiktinat, tai ir čia taisyklė, kelioms valandoms per savaitę smile.gif

Man pvz nekliuna bendram bliaze miterys be virsutines maudomos dalies. Tokioj Vokietijoj ar Ispanijoj visiskai normalu degintis plikais papais. IrPalangoj pilna mergu deginasi. Netrukdo. Bet visai nenireciau jad koks diedas plikas galetu ar vaiksciotu. Nu nes man nei grazu nei ka.

Jo, padarytos. Nebutu pikta jei neragintu nusirengt. Nu ok, mes pvz pirma karta ten draugu grupe patekom. Tikrai nezinojom kad yra tokiis valandos. Tai ok, nu pakstykit jus tais pimpiais, bet ko tada prie qpsirengusiu kabinetis, kad nusirenkit. Nenoriu as rengtis, man su maudomu higieniskiau.Tai cia virsuj. O apacioj, kur vaikulai lajsto, kur muzika po vandeniu groja - gulibv8enas isvertes savo grozybes. Nu nafik, nzn ar jiems visas vandens parkas penkrad priklauso.

O del kokiu vandens parko tasykliu piktintis?
Atsakyti

Man uztebka ka haspis parase - " smalsiai nuziurineja". biggrin.gif

Papildyta:

Uzsidek didelius akinius nuo saules ir tu ziurek ...   o jei i tavo niundze paziures nieko neatsitiks .  Nu ir kiek gali ziuret pirma pusdieni paziuresi ir priprasi o paskui nekreipsi demesio , nebent niundzia slapia vaiksciosi ir visiem rodysi

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2020 10 19, 08:26)

</p></div></blockquote><p>Uzsidek didelius akinius nuo saules ir tu ziurek ...   

Nu va - pamatysiu nuogali su akiniais nuo saules - reiskia iskrypelis. Pimpala padegint nori, o kad nuo akiniu veidas neidegs - cia nieko🤣.
Atsakyti
Degintis nuogai ir maudytis is tikro yra smagu, bet ne prie svetimu ir ne vaikam. Bendruose plezuose neturetu buti nuogu, nei puse, nei visu, tam yra atskiri moteru, vyru, nudistu, lai eina ten ir deginasi, kas nori, o bendram pleze visi turetu buti su maudymukais. Manau, reiktu gerbti visu nuomones, poziurius ir poreikius. Ateina gi ne tik suauge, bet ir paaugliai berniukai. Jei noriu nuoga degintis einu i moteru pleza, jei einu su seima, vaikais, einu i bendra pvz .

Keista man, jei zindo kas viesai tai tragedija, nors ten nieko nesimato dazniausiai, o pleze plikais OO, tai jau viskas gerai biggrin.gif

O pirtis reikia namuose tureti. Baseinai ir pirtys dvokiantys chloru ir pilni grybeliu , nera megstamiausia mano lankymosi vieta biggrin.gif O namuose pirktyje tai tik nuogiem reikia buti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2020 10 19, 09:26)

o tu lankaisi tuose nudistu plezuose?patinka degintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 spalio 2020 - 11:40
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 19, 11:39)
Degintis nuogai ir maudytis is tikro yra smagu, bet ne prie svetimu ir ne vaikam. Bendruose plezuose neturetu buti nuogu, nei puse, nei visu, tam yra atskiri moteru, vyru, nudistu, lai eina ten ir deginasi, kas nori, o bendram pleze visi turetu buti su maudymukais. Manau, reiktu gerbti visu nuomones, poziurius ir poreikius. Ateina gi ne tik suauge, bet ir paaugliai berniukai. Jei noriu nuoga degintis einu i moteru pleza, jei einu su seima, vaikais, einu i bendra pvz .

Keista man, jei zindo kas viesai tai tragedija, nors ten nieko nesimato dazniausiai, o pleze plikais OO, tai jau viskas gerai  biggrin.gif

O pirtis reikia namuose tureti. Baseinai ir pirtys dvokiantys chloru ir pilni grybeliu , nera megstamiausia mano lankymosi vieta  biggrin.gif
Papildyta:

o tu lankaisi tuose nudistu plezuose?patinka degintis?

Kad pas tave namuose sabakstynas - langai 8spuve, peles laksto, zole nepjauta iki pazastu. Nevala budamadar kazka apie pirtis ir baseinus ziojasi.

Ir isvis kazkokia nenormali esi - savas vyras nejaudina, bet susijaudini pas pasazista, ziuredama i kitus. Gal partneri nekazkok8 pasirinjai, kad sitaip.
Buvai pas ta vyra ginekologa? Neisprievartavo? O gal susijaudinai?🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 spalio 2020 - 11:45
cambala, padaryk visiem paslauga, nueik pas gydytoja, manau ir seima apsidziaugtu, nes tavo haliucinacijos progresuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 19, 11:58)
cambala, padaryk visiem paslauga, nueik pas gydytoja, manau ir seima apsidziaugtu, nes tavo haliucinacijos progresuoja  4u.gif

Ka tu sakai? Vaje vaje. Tau po k8aules tavo akim faktus pakisa, nes tu pam8rsti ka pezejai, ir dar cia spygauj8 visose tem9se.
Gluse. Todel niekas nemefsta taves, esi pajuokos objektas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 02, 13:39)

As apie save galvoju, nu man pas grazu vyra masaze visokiu minciu kyla, na ir be masazu aisku jos kyla, ir su rubais matant vyrus kyla, bet nuogas kunas dar labiau zadina vaizduote  ax.gif

Nesveiia, jeibogu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 19, 13:08)
Ka tu sakai? Vaje vaje. Tau po k8aules tavo akim faktus pakisa, nes tu pam8rsti ka pezejai, ir dar cia spygauj8 visose tem9se.
Gluse. Todel niekas nemefsta taves, esi pajuokos objektas.
Papildyta:

Nesveiia, jeibogu biggrin.gif .

Prisišikus iki kaklo psichė kitus pas daktarus siuntinėja😂 Su ja vargu ar kas užsiimtų, nėra tokio daktaro, kuris galėtų jai padėt, beviltiška. Kaip cypavo "įrodykit, kad meluoju", gauna per šlykščią marmūzę savo melais ir toliau vartosi. Konkreti išsigimėlė

Jai nedapistitas, alhaškai nebestovi, o be jo daugiau joks vyras nežiūri, tai ir seilėjasi
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 19, 12:23)

Jai nedapistitas, alhaškai nebestovi, o be jo daugiau joks vyras nežiūri, tai ir seilėjasi

Kazkada bande man siust tokio emsio fotke per az, irodynejo, kad turi issisaugojus. Kazkokia nesamone tuscia atsiunte, bet paskui forume parode, kad tikrai turi🤣
Gal nunerk jai kietesni pimpala ir susimetam vyrisko striptizo bilietui? Kaledoms padovanotumem.
Visiskai blogai tada jai yra, jei masaziste ar kazkokiam diede seks objekta mato, mintys jai sukyla.
Atsakyti