Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 11, 16:07)
?Kur tavo vyras ,  cambala? Smigęs guli ar dar vis negrįžęs?
Papildyta:

Protingas  biggrin.gif  biggrin.gif
Cambala,  matosi kad tave supantys vyrai  visada buvo žaliūkai nusikaltėliai bemoksliai.

O man matosi kad esi pavydi, apsimelavusi kiaule.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 17:11)
O man matosi kad esi pavydi, apsimelavusi kiaule.

Visa laimė musu skoniai vyrams drastiškai skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 11, 16:12)
Visa laimė musu skoniai vyrams drastiškai skiriasi  biggrin.gif

O vyrai cia 0rie ko? Blondinas galejo but moterim ar ono, bet faktas tas, kad jis buvo smaiksti, protinga asmenybe.
O dabar eik palupk mama ar vyra, kad tu nesi idomi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 17:16)
O vyrai cia 0rie ko? Blondinas galejo but moterim ar ono, bet faktas tas, kad jis buvo smaiksti, protinga asmenybe.
O dabar eik palupk mama ar vyra, kad tu nesi idomi.

As gi ir sakau - visa laime musu skoniai vyrams drastiškai skiriasi. Chamai chamėms ir nevertinancioms saves. O mes jau kaip nors pabendrausime su normaliais vyrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 11, 16:19)
As gi ir sakau -  visa laime musu skoniai vyrams drastiškai skiriasi. Chamai chamėms ir nevertinancioms saves.  O mes jau kaip nors pabendrausime su normaliais vyrais  biggrin.gif

Tada tau teikia bendrauti su " normaliu" Tomuku, kuriam monteverte raso. Nesusimusit? Arba su " normaliu" arbuzu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 17:21)
Tada tau teikia bendrauti su " normaliu" Tomuku, kuriam monteverte raso. Nesusimusit? Arba su " normaliu" arbuzu.

As bendrausiy su kyo noriu, o tu su chamu Blondinu, iki geresniu tu nedatempi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 11, 16:23)
As bendrausiy su kyo noriu,  o tu su chamu Blondinu,  iki geresniu tu nedatempi  4u.gif

Na taip, su tokiu pvz arbuzu nelabai rasi intelektualiu pokalbiu. Bet jis gi tavo fb draugas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 17:25)
Na taip, su tokiu pvz arbuzu nelabai rasi intelektualiu pokalbiu. Bet jis gi tavo fb draugas biggrin.gif .

Svarbiausia, kad tau chamas ir alkoholikas Blondinas atrodo labai protingu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2020 - 16:29
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 11, 11:36)
ojei kaip išsidavei biggrin.gif matai, tau savaitgalis ant liežuvio iš karto, nes pati taip darai. O aš tai dirbu ir darbo metu spėju mirksiukas.gif Ir nemeluok, sekioji, pastoviai atleki į tas pačias temas ir senas žinutes esi traukusi.

Tik tas, kurias cambala ištraukė. Šiaip tu man nesi ant tiek įdomi. biggrin.gif Skaitai savaitgalį, žinau, nes po savaitgalio vis pateiki "naujienų" iš mano gyvenimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Teletabės sugrıžo...ir vel neturi ka kalbeti savo temoje biggrin.gif

Likit sveikos vargšelės, man darbas jau i pabaiga siandien. Ryt vel ateisiu papyzdavoti jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 16:33)
Ir skaitei ir pameni. Net cyp nesugebejai pasakyt, apsimyzai 8s kart biggrin.gif .

Visatoje tebeskraidai, kad permatai kas ką skaitė ir pamena?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 16:33)
Kiek sudpapildziu siandien pardavei?
Teisiniesi kaip tavoji seimininke - kiaule ant labutinu biggrin.gif .

tavo sielą velniui prakaliau biggrin.gif
geriau kiaulė ant labutinų nei ta, kuri jų neturi, o tik svaigsta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 17:05)
As su juo isvis nesu bendravusi
Bet skaitydavau temas, kur jis rase. Labai nemandagus🤣, labai smaikstus ir protinfas. Visomoje lb idomi asmenybe. Gaila kad neber j9 cia.

va ir išsidavei apie savo hobius biggrin.gif
nuolat skaityti visas temas SM, nors ir nedalyvauji jose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 11, 17:29)
Tik tas, kurias cambala ištraukė. Šiaip tu man nesi ant tiek įdomi.  biggrin.gif  Skaitai savaitgalį, žinau, nes po savaitgalio vis pateiki "naujienų" iš mano gyvenimo lotuliukas.gif

nu taip, paskaitau, jei pvz. lietingas, niūrus.
O tai pirmadienį ryte neina perskaityti savaitgalio naujienų, jei po savaitgalio jas pateikiu? Susivėlei čia visai kaip kokia cambalinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 11, 16:45)
Visatoje tebeskraidai, kad permatai kas ką skaitė ir pamena?
Papildyta:

tavo sielą velniui prakaliau biggrin.gif

Tavo charakteri zinau, isterike biggrin.gif .
Zeek kaup dingai, Viciuos Vuci isaiskinta biggrin.gif .

Neprakalei, nes nerviskai isterikuoti toliau biggrin.gif . Ziurek, paskutiniai 3 plaukai nuo nervu isslinks ir nuo purtymosi savo 8spuv7sius dantis pamesi jais bekauksedama. 🤣
Atsakyti