Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(Monteverte @ 2020 10 10, 17:51)
neranda jokių normalių temų pokalbiams, neranda įdomių žmonių, su kuriais sutartų nuoširdžiai, tai tik parodo, kad jame yra labai didelių problemų ir tais visais juokais jis juokiasi tik iš savęs smile.gif

Bet tai grynai tu čia apie save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 10, 20:27)
Bet tai grynai tu čia apie save smile.gif

tai kad ne. Per mažai mane dar sekioji, vadinasi, labiau stenkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 10, 18:32)
Jis tau buvo tiesiog per protingas biggrin.gif

Tokioms kaip tu, kurioms bet kas su kepure - diedas, kakraz.
Jei tau istisai alkoholiu smirdantis diedas sukelia kazkokias seksualines mintis - tavo problemos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 10, 20:34)
tai kad ne. Per mažai mane dar sekioji, vadinasi, labiau stenkis biggrin.gif

Aš tavęs išvis nesekioju. Tu man nesi tiek įdomi kiek aš tau. O tu apie mane skaitydama ne vieną liūdną savaitgali praleidai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 11, 07:29)
Aš tavęs išvis nesekioju. Tu man nesi tiek įdomi kiek aš tau. O tu apie mane skaitydama ne vieną liūdną savaitgali praleidai  tongue.gif

ojei kaip išsidavei biggrin.gif matai, tau savaitgalis ant liežuvio iš karto, nes pati taip darai. O aš tai dirbu ir darbo metu spėju mirksiukas.gif Ir nemeluok, sekioji, pastoviai atleki į tas pačias temas ir senas žinutes esi traukusi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 11, 07:29)
Aš tavęs išvis nesekioju. Tu man nesi tiek įdomi kiek aš tau. O tu apie mane skaitydama ne vieną liūdną savaitgali praleidai  tongue.gif

A ka tu cia taip liudnai savaitgalius leidi? Mamkose do mamkose. Iseina i lauka pasivaikscioti ir is karto nuotrauku pradeda atsiskaitymui pavadinimu '' Kaip as išejau i gryna ora karta i savaite kokiaj valandai'.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 10, 11:53)
aš neskaičiau to ar nepamenu. Negi man rūpi kažkokio tai forumo asilėlio nuomonė apie mane? biggrin.gif bet kaip suprantu, tau labai rūpi visų nuomonė, todėl bent pusei narių tu šiknas laižai biggrin.gif

Ir skaitei ir pameni. Net cyp nesugebejai pasakyt, apsimyzai 8s kart biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 10, 17:32)
Jis tau buvo tiesiog per protingas biggrin.gif

Taikliai biggrin.gif
Turbut burba irgi buvo gerai apvares, kad ta iki siol nuoskauda jaucia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 11, 10:36)
O aš tai dirbu ir darbo metu spėju mirksiukas.gif

Kiek sudpapildziu siandien pardavei?
Teisiniesi kaip tavoji seimininke - kiaule ant labutinu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 16:28)

Taikliai biggrin.gif
Turbut burba irgi buvo gerai apvares, kad ta iki siol nuoskauda jaucia.

Man jis niekada nepatiko,, susmirdes alkoholikas. Todel ir varė ant manes, nes dryžų nuo votkės jo akių nemėgau biggrin.gif O tu jam akis vartei visada, nes iš to pačio klubo abu esat biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 16:33)

Kiek sudpapildziu siandien pardavei?
Teisiniesi kaip tavoji seimininke - kiaule ant labutinu biggrin.gif .

Tavo diedas vel didziapape kokia maigo, kad viena rymai sekmadieni namie?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 11, 15:36)
Man jis niekada nepatiko,,  susmirdes alkoholikas. Todel ir varė ant manes,   nes  dryžų nuo votkės jo akių nemėgau  biggrin.gif  O tu jam akis vartei visada,   nes iš to pačio klubo abu esat  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:

Tavo diedas vel didziapape kokia maigo, kad viena rymai sekmadieni namie?

Tai kur tau jis patiks, jei tave apvare biggrin.gif . Kuo jis tave nuskriaudes buvo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 spalio 2020 - 15:59
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 16:57)
Tai kur tau jis patiks, jei tave apvare biggrin.gif .

Jis mane apvarydavo, nes aiskiai duodavau suprasrasti, kad alkoholiko vieta patvoryje arklių mėšle. biggrin.gif
O tau jis geras buvo, nes jusu smegenys vienodas radio bangas gaudo.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 16:57)
Kuo jis tave nuskriaudes buvo? biggrin.gif

Nuskriaudes? Argi galima kreipti demesi ka alkoholikas veblena? Ar i tave kas demesi kreipa? Ne. Taip ir su Blondinu. Jis patiko save labai zemai vertinancioms moterims.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 11, 16:01)
Jis mane apvarydavo,  nes aiskiai duodavau suprasrasti,  kad alkoholiko vieta patvoryje arklių mėšle.  biggrin.gif
O tau jis geras buvo,  nes jusu  smegenys vienodas radio bangas gaudo.

As su juo isvis nesu bendravusi
Bet skaitydavau temas, kur jis rase. Labai nemandagus🤣, labai smaikstus ir protinfas. Visomoje lb idomi asmenybe. Gaila kad neber j9 cia.
Atsakyti
?Kur tavo vyras , cambala? Smigęs guli ar dar vis negrįžęs?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 17:05)
As su juo isvis nesu bendravusi
Bet skaitydavau temas, kur jis rase. Labai nemandagus🤣, labai smaikstus ir protinfas. Visomoje lb idomi asmenybe. Gaila kad neber j9 cia.

Protingas biggrin.gif biggrin.gif
Cambala, matosi kad tave supantys vyrai visada buvo žaliūkai nusikaltėliai bemoksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2020 - 16:08