Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(cambala @ 2020 10 08, 22:00)
Ta zvaira nuo isterikos nervu persukta akim? biggrin.gif

ju tikrai mintinai visi išmoko, kad tu žvaira, nebevark biggrin.gif ar tu čia ir vėl kartojies, kad nepamirštum pati sau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 09, 10:18)
ju tikrai mintinai visi išmoko, kad tu žvaira, nebevark biggrin.gif ar tu čia ir vėl kartojies, kad nepamirštum pati sau? biggrin.gif

Koki testa siandien dareisi, kad paguost save, zvairoji, triju plauku ant galvos savininke?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 09, 15:00)
Koki testa siandien dareisi, kad paguost save, zvairoji, triju plauku ant galvos savininke?

velnių iš tavęs išvarymo testą biggrin.gif
tai vis dar nenusiperki perkuko? nu suprantu, sunkūs laikai, asmeninė krizė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 09, 14:05)
velnių iš tavęs išvarymo testą biggrin.gif
tai vis dar nenusiperki perkuko? nu suprantu, sunkūs laikai, asmeninė krizė 4u.gif

IQ testa pasidaryk, nevekska biggrin.gif .
Tai kad tau jo reikia, nes pavydziai apsiseilejus ciokini mylimos ppaukus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 09, 15:18)
IQ testa pasidaryk, nevekska biggrin.gif .
Tai kad tau jo reikia, nes pavydziai apsiseilejus ciokini mylimos ppaukus.

ir kas už tai? saldainių duosi? biggrin.gif
pala pala. Apie plaukus tai tu šiaip jau pradėjai. Paskaitei kaip aš džiaugiuosi savo plaukais, išsigandai, kad tavo tik 3 ant galvos ir tau juos net pūstis reikia biggrin.gif ir pradėjai apie mano plaukus rašinėti nesąmones. O dabar kas gaunasi? vėl kiti plaukus ciokina, o ne tu?
Parodyčiau aš tau tuos mylimukės nutriušas, bet kad tu silpna, infarktą gautum, kas mane forume juokintų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 09, 15:15)
ir kas už tai? saldainių duosi? biggrin.gif
pala pala. Apie plaukus tai tu šiaip jau pradėjai. Paskaitei kaip aš džiaugiuosi savo plaukais, išsigandai, kad tavo tik 3 ant galvos ir tau juos net pūstis reikia biggrin.gif ir pradėjai apie mano plaukus rašinėti nesąmones. O dabar kas gaunasi? vėl kiti plaukus ciokina, o ne tu?
Parodyčiau aš tau tuos mylimukės nutriušas, bet kad tu silpna, infarktą gautum, kas mane forume juokintų? biggrin.gif

Net blondinas tavee nx pasiunte; kai prie jo lipt pradejai, Vicous Vici, Ilgaplauke biggrin.gif . Debile senmerge esi 4u.gif . Vyrai ta suprato biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 09, 22:19)
Net blondinas tavee nx pasiunte; kai prie  jo lipt pradejai, Vicous Vici, Ilgaplauke biggrin.gif . Debile senmerge esi 4u.gif . Vyrai ta suprato biggrin.gif .

Tai matau, kad tau autoritetai tie, kurie nuolat tyčiojasi. Tai ko pono Byno nemėgsti? Žinau ko, nes esi absoliučiai išsiderinus. Net nejauti, kad jie vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 10, 11:43)
Tai matau, kad tau autoritetai tie, kurie nuolat tyčiojasi. Tai ko pono Byno nemėgsti? Žinau ko, nes esi absoliučiai išsiderinus. Net nejauti, kad jie vienodi biggrin.gif

Tai pripazisti, kad Blondinas is taves issityciojo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 10, 12:49)
Tai pripazisti, kad Blondinas is taves issityciojo? biggrin.gif

aš neskaičiau to ar nepamenu. Negi man rūpi kažkokio tai forumo asilėlio nuomonė apie mane? biggrin.gif bet kaip suprantu, tau labai rūpi visų nuomonė, todėl bent pusei narių tu šiknas laižai biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nemegau alkoholiko Blondino. Jis is bobu šaipydavos, o jos jam akis vartydavo. Atsimenu esu sakius toms durnėms 'jis is jusu šaiposi, o jus galvojat, kad tai komplimentai, ar ir jusu vyrai taip su jumis elgiasi, kad jums padjopkes skamba, kaip lakstingalos giesmės?' Oi esdavomes mes su juo. Apsimyžęs silpnavalis noredavo erelį pavaidinti tarp bobų. Nelabai išrankioms jis tiko ir toks.
Fui fui....alkoholikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 spalio 2020 - 16:38
QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 10, 17:34)
Niekada nemegau alkoholiko Blondino. Jis is bobu šaipydavos,  o jos jam akis vartydavo. Atsimenu esu sakius  toms durnėms 'jis is jusu šaiposi,  o jus galvojat,  kad tai komplimentai, ar ir jusu vyrai taip su jumis elgiasi,  kad jums padjopkes skamba,  kaip lakstingalos giesmės?' Oi esdavomes mes su juo. Apsimyžęs silpnavalis noredavo erelį pavaidinti tarp bobų.  Nelabai išrankioms jis tiko ir toks.
Fui fui....alkoholikas.

tai va matai, kai tik prastas diedas, taip cambalinei patinka biggrin.gif
šiaip nieko nesakau, jis šmaikštus, bet kai žmogus tokiame forume, kuris yra apie viską (juk yra ir tėčio puslapis, 4 ratai, kur tuo metu tikrai nemažai vyrų kalbėdavo), statybų ir remontų, bendraminčių, gyvūnų skyrius, kurie aktualūs abiems lytims, neranda jokių normalių temų pokalbiams, neranda įdomių žmonių, su kuriais sutartų nuoširdžiai, tai tik parodo, kad jame yra labai didelių problemų ir tais visais juokais jis juokiasi tik iš savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 10 10, 16:34)
Niekada nemegau alkoholiko Blondino. Jis is bobu šaipydavos,  o jos jam akis vartydavo. Atsimenu esu sakius  toms durnėms 'jis is jusu šaiposi,  o jus galvojat,  kad tai komplimentai, ar ir jusu vyrai taip su jumis elgiasi,  kad jums padjopkes skamba,  kaip lakstingalos giesmės?' Oi esdavomes mes su juo. Apsimyžęs silpnavalis noredavo erelį pavaidinti tarp bobų.  Nelabai išrankioms jis tiko ir toks.
Fui fui....alkoholikas.

Jis tau buvo tiesiog per protingas biggrin.gif
Atsakyti