Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(Monteverte @ 2020 10 08, 15:10)
camba, mano testo rezultatai biggrin.gif  tongue.gif

Patraukli asmenybė

Aplinkinius prie jūsų traukia žodžiais nenusakoma jėga. Pasitikite savimi, bet kartu mokate su kiekvienu žmogumi rasti bendrą kalbą, todėl jūsų žavesiui niekas negali atsispirti. Vyrai prie kojų krinta ne vien dėl patrauklumo – vilioja kone magiška jūsų aura. Bendraudama gebate išlikti nepasiekiama. Kita vertus, esate atvira, nors niekada neatsiveriate iki pačių sielos gelmių. Toks prieštaringumas palaiko aplinkinių nuolat jums rodomą dėmesį ir neleidžia išnykti intrigai.

Patarimas. Būkite tokia ir toliau – ištikima sau, nepamirškite troškimų. Žinokite, ko norite, ir siekite kompromisų, kai jaučiate, kad to tikrai reikia. Priešingu atveju iš žavios būtybės virsite eiline pavargusia moteriške.

Kiek tau metų, kad dar tokiais vaikų žaidimais užsiimi? Nejau reikia testus darytis, kitaip nesupranti, kokia esi? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 08, 13:53)
aš pasibaisėjau tavo plaukais. Nesuprantu kaip taip daleidai, gi nepasidaro tokie per dieną. Ir raukšlę be laiko įsidėjai. Neveltui tokia pikta ir pagiežinga esi biggrin.gif Žodžiu, esi tik paklodė diedams, visai savimi nesirūpinanti

Taip taip, pasibaisėjai. Tik nenusprok iš pavydo. Gal tau ryžą peruką padovanot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 08, 15:51)
Kiek tau metų, kad dar tokiais vaikų žaidimais užsiimi? Nejau reikia testus darytis, kitaip nesupranti, kokia esi?  unsure.gif
Papildyta:

Taip taip, pasibaisėjai. Tik nenusprok iš pavydo. Gal tau ryžą peruką padovanot?  biggrin.gif

ne tavo reikalas kam man reikia

o ko čia apie perkus pragydai dabar? aktuali tema? reikalingi jau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 10 08, 15:33)
Vargse🤣🤣. Bet guoskis, negi gaila biggrin.gif .
Papildyta:

Teip  teip, Sirinskiene, tu 8rgi labai grOAzi.

Papildyta:

Pasake ta, kuri paizosi su nepazistamais bernais, apsigyvena kartu po 4 susitikimo ir dulkinasi per pirma pasimatyma. Ot ne paklode.

kaip apsigyvenau, taip ir tebegyvenu biggrin.gif Tada ir tu paklodė gauniesi, taip išeina?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 08, 15:08)

kaip apsigyvenau, taip ir tebegyvenu biggrin.gif Tada ir tu paklodė gauniesi, taip išeina?

Visos suprato kad tokius testus daraisi kad save paguost 4u.gif .

Nu ne, tokiu k* rvyciu kur nuo 13 su bernais duodasi mazai yra. Pas tave patologinis istvirkimas issivystes nuo tavo baisios 8svaizdos. Todel ir duodi beli kam, net nepazistamam per pirma pasimatyma.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 08, 16:12)
Visos suprato kad tokius testus daraisi kad save paguost 4u.gif .

Nu ne, tokiu k* rvyciu kur nuo 13 su bernais duodasi mazai yra. Pas tave patologinis istvirkimas issivystes nuo tavo baisios 8svaizdos. Todel ir duodi beli kam, net nepazistamam per pirma pasimatyma.

prabilo žuliko paklodė. Visos normalios panelės susiranda normalius, tvarkingus bachūrus, o žertvos, baisios su atkištais nasrais seka paskui bele kokį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 08, 15:18)
prabilo žuliko paklodė. Visos normalios panelės susiranda normalius, tvarkingus bachūrus, o žertvos, baisios su atkištais nasrais seka paskui bele kokį biggrin.gif

Tai aisku, kad normalios paneles susiranda, isteka, vaikus pagimdo. O lakstanti nuo 13 os su bernais patapo brokuota ir niekam nereikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 08, 16:08)

o ko čia apie perkus pragydai dabar? aktuali tema? reikalingi jau? biggrin.gif

Tikrai nenorėjau įžeisti, na neduota kai kurioms plaukų, tai sakau, paslaugą padarysiu tau 4u.gif
Testų reikia toms, kurios savim nepasitiki, reik iš šono pasitvirtint, kokia esi faina unsure.gif Kitaip nei testus darytumeis, nei juolab čia keltum rolleyes.gif
Atsakyti
Monteverte geriau IQ testa pasidarytu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 08, 16:52)
Monteverte geriau IQ testa pasidarytu biggrin.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif deja, neigiamų skaičių nefiksuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 08, 16:40)
Tai aisku, kad normalios paneles susiranda, isteka, vaikus pagimdo. O lakstanti nuo 13 os su bernais patapo brokuota ir niekam nereikalinga.

o vaikai čia kažkokia prievarta? gi pati virkavai, kad pasiruošusi esi senatvėje viena senelių nemuose gyventi, tai ką tas vaikas tau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 08, 16:50)
Tikrai nenorėjau įžeisti, na neduota kai kurioms plaukų, tai sakau, paslaugą padarysiu tau 4u.gif
Testų reikia toms, kurios savim nepasitiki, reik iš šono pasitvirtint, kokia esi faina  unsure.gif  Kitaip nei testus darytumeis, nei juolab čia keltum  rolleyes.gif

tai kad tu nematei mano plaukų, o aš tavo mačiau biggrin.gif
tikrai taip, prošal tau būtų koks proto testas, bet manau, kad ant tokių durnių dar neiaks nesukūrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 08, 16:59)
o vaikai čia kažkokia prievarta? gi pati virkavai, kad pasiruošusi esi senatvėje viena senelių nemuose gyventi, tai ką tas vaikas tau? biggrin.gif
Papildyta:

tai kad tu nematei mano plaukų, o aš tavo mačiau biggrin.gif
tikrai taip, prošal tau būtų koks proto testas, bet manau, kad ant tokių durnių dar neiaks nesukūrė biggrin.gif

Bet ir taip aisku kad ju nori, o negali. Nes kitaip nerasytum kad nuziuri pavydzi mamas, nebutum melavus kad vaika turi.
Vargse 4u.gif
Meme gi nori savo gimine pratest. Ir prates su vaisinga, sveiko proto.

Bet kokia durnike reikia but?, kad atrasti tokius debiliskus testus ir dar cia delioti🤣🤣. Nu grynai susenusi baisi, niekam nereikalinga vienisa senmerge.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 08, 20:15)
Bet ir taip aisku kad ju nori, o negali. Nes kitaip nerasytum kad nuziuri pavydzi mamas, nebutum melavus kad vaika turi.
Vargse 4u.gif
Meme gi nori savo gimine pratest. Ir prates su vaisinga, sveiko proto.

Bet kokia durnike reikia but?, kad atrasti tokius debiliskus testus ir dar cia delioti🤣🤣. Nu grynai susenusi baisi, niekam nereikalinga vienisa senmerge.

įdėk tą postą kur nužiūriu pavydžiai mamas biggrin.gif jei neįdėsi, nužiūrėsiu tave juoda akim mirksiukas.gif
debiliška tu debiliška. Gi vaidinai, kad psichologija studijuoji biggrin.gif o juos būtent ir naudojai tavo tie psichologai biggrin.gif matai kaip tave išrišu, mėmės boba, vaidinanti, kad studijuoji, pavydžiai visus diplomuotas nužiūrinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 08, 20:26)
įdėk tą postą kur nužiūriu pavydžiai mamas biggrin.gif jei neįdėsi, nužiūrėsiu tave juoda akim mirksiukas.gif
debiliška tu debiliška. Gi vaidinai, kad psichologija studijuoji biggrin.gif o juos būtent ir naudojai tavo tie psichologai biggrin.gif matai kaip tave išrišu, mėmės boba, vaidinanti, kad studijuoji, pavydžiai visus diplomuotas nužiūrinti biggrin.gif

Ta zvaira nuo isterikos nervu persukta akim? biggrin.gif
Atsakyti