Aš esu labai tinkamoje temoje, kartu su tavim - ta, kuriai tarpkojis į kiekvieną svetimą vyrą pažiūrėjus drėgsta.
Aš esu labai tinkamoje temoje, kartu su tavim - ta, kuriai tarpkojis į kiekvieną svetimą vyrą pažiūrėjus drėgsta.
nu tai matai, su pagalba ir baigiau, o tu viena kaip pirštas, močios nemylėta
Tai ir pas lilutuke kiekviena diena svente, vaikai nezino kas yra gimtadieniai, Kaledos, nezino kas yrra gauti dovanu .
Memes sugebejai tik medine sage iskaulyt, anas turbut vis nusuka, neatiduoda visu pin8gu, grazuolem kazka grazaus nuperka . Todel ir sedi savo barake.
Palengvinta baigei kartu su lutuke .
eik pasiskaityk, temos pavadinima, iskrypele,(cia anot cambalos)
Papildyta:
Iskryoele cia tu, nes tau visur vaidenasi seksas su katem.
Memes sugebejai tik medine sage iskaulyt, anas turbut vis nusuka, neatiduoda visu pin8gu, grazuolem kazka grazaus nuperka . Todel ir sedi savo barake.
Palengvinta baigei kartu su lutuke .
kiek gali apie tą savo šeimą pasakot ir savo daiktus? jau nebeįdomu
Iskryoele cia tu, nes tau visur vaidenasi seksas su katem.
Atleisk, jei nesuvoki , ka rasai as nekalta Listeja ir Mylimuke anot taves iskrypeles, nes jos tikrai nei verygos sveikuoles, nei veganes. Matai ir Mylimuke taip suprato. kazkaip nesiseka tau paskutiniu metu visas apvarai, kuri dar liko nepavaryta tavo nare?
Žinok, man nei šilta nei šalta dėl tokio apvarymo. Galiu pabūt ir iškrypėle. Juk tik tau rūpi reputacija virtualioj erdvėj
kaip saunu, ko tik del drauges nepadarysi ir iskrypele pabusi, Na gal cambala sako, gal zino ar ne tu juk ja tiki viskuom
Daug negru birku siandien matei, iskrypele?
Papildyta:
Apie tavo " seima", kurios tu neturi.
Jorkas nugaises, meme pas grazuoles. Ka sedi apsikabinus?
Atleisk, jei nesuvoki , ka rasai as nekalta Listeja ir Mylimuke anot taves iskrypeles, nes jos tikrai nei verygos sveikuoles, nei veganes.
Ačiū,labai malonu,kad manimi rūpiniesi,mane gini.Tik nesivargink,kaip nors apsiginsiu pati.
Va,parvažiuosiu iš darbo, ir Cambalą į dvikovą iškviesiu. Apginsiu savo suterštą garbę.
O, jei atvirai, man visai nesvarbu, kas ką galvoja apie mane galvoja.Kiekviena turime teisę į savo nuomonę,Cambala taip pat.Savo nuomonę ji ir išsakė.
Man, pvz nepatinka, kai visas kūnas rudas, o krūtinė balta, ir ant pečių liemenuko petnešėlių balti dryžiai.Tai,kas aš dabar turiu visam forumui pareikšti,kas taip deginasi yra davatka?
Nebekelk tu šaršalo temose,patylėk nors kartą.O,jei kurstai nesantaiką, tai daryk rafinuočiau, ne taip primityviai.Geros, tau dienos.
Ok,pertraukoje tarp klientų galime pasikauti o tai ilgu iki vakaro laukti😆🤺🏏