Dabartiniai filmai tokie nesąmonės, vien grafika, netikrovė, o juk geras aktorius tiek pats gali išspausti, jokia grafika neprilygs

Monteverte, 31 Rug 2020 - 23:14, para�ė:
Monteverte, 31 Rug 2020 - 23:14, para�ė: ![]()
mes dabar jau kuri diena mėgaujamės senais filmais. Vis per teliką parodo ką su jaunu Švarcu ar Vandamu. Šiandien buvo kovinis su visai jaunučiu Vandamu
kovinis, bet toks šviesus filmas
![]()
Dabartiniai filmai tokie nesąmonės, vien grafika, netikrovė, o juk geras aktorius tiek pats gali išspausti, jokia grafika neprilygs
lutuke123, 31 Rug 2020 - 23:26, para�ė:
lutuke123, 31 Rug 2020 - 23:26, para�ė: ![]()
oi kaip man ji spatiko jaunysteje(vandamas, mano druges kreizejo del Tomo kruzo, o as del Vandamo
ai is vis man toks jausmas, kad viskas buvo tikriau kazkaip seniau...gal tik as keiciuosi, nezinau...
Monteverte, 31 Rug 2020 - 23:33, para�ė:
Monteverte, 31 Rug 2020 - 23:33, para�ė: ![]()
kad net ir sena muzika, iš mūsų vaikystės daug nuoširdesnė. O dabar aišku yra keliasdešimt neblogų dainininkų, bet turėtų juk būti tūkstančiais, o ne dešimtimis. Labai daug praktiškai vienodais balsais, net spėlioji ar čia ta, o gal ta, tas, o gal tas. Manau, kad viskas yra laikmečio dvasioje. Dabar ji nebe tokia, daug šaltesnė kažkokia
ВАЖНО!!!! Нетершкит темос су плиурпалаис , банинсю
ruso jazycnja liaudis pas mus sita ocen leisdavo
https://www.youtube....h?v=_vE_WkfCSFk
https://www.youtube....h?v=H7e7WFMyXzU
школа
https://www.youtube....h?v=wO08MA2AXn8
летооо
Mano mokslo metuose l literaturos mokytoja valgydavo S Neries eilerascius ir liepdavo mokintis mum ,as ja dabar prisimenu -kaip ji ju klausydavos ,kai mes bangladesai jos ismokdavom tik puse .O Ji juos mintinai (intymiai) mokedavo .Dabar kazkokie nupeze atrado kad S .Neris priesas valstybes Nr.1
Mum tada ne eilerasciai rupejo, nes ju turinio mes nesupratom . pardon ,cia pagyvenusiai publikai
KAM TĄ VAKARĄ
Tai naktigoniai dainavo - -
Kam tą vakarą šiandie miniu?
Tai virpėjo lapas klevo
Nuo svaigių nakties bučinių.
Pagiry žėravo laužas - -
Kam tą vakarą šiandie miniu?
Šaką diemedžio nulaužus
Tau sagsčiau prie juodų garbinių.
Meilės viešnios išvažiavo - -
Kam tą vasarą nūdien miniu?
Ir pagelto lapas klevo
Nuo aitrių šalnos bučinių.
1937.IV.22.
...........
DĖDĖS
Girdėjot? Plūsta, barasi
Protingi mano dėdės -
Kam, sako, užsidariusi,
Nebūtus daiktus giedi?
Kam audros, kam tie sakalai,
Tie karžygiai žaizdoti?
Realų, gyvą privalai
Gyvenimą vaizduoti.
Jei, kaip jie nori, nedarai,
Būk baisiai rūpestinga, -
Vis negerai ir negerai
Ir pastabumo stinga.
O man, sakysiu atvirai,
Seniai liežuvis niežti
Tą jų gyvenimą tikrai
Ryškiom spalvom nupiešti.
1936.III.11.
Nėris, Salomėja. Diemedžiu žydėsiu: Eilėraščiai. - Kaunas: Sakalas, 1938.
arbuzas77, 06 Rgs 2020 - 19:40, para�ė:
arbuzas77, 06 Rgs 2020 - 19:40, para�ė: ![]()
<p>Mano mokslo metuose l literaturos mokytoja valgydavo S Neries eilerascius ir liepdavo mokintis mum ,as ja dabar prisimenu -kaip ji ju klausydavos ,kai mes bangladesai jos ismokdavom tik puse .O Ji juos mintinai (intymiai) mokedavo .Dabar kazkokie nupeze atrado kad S .Neris priesas valstybes Nr.1</p><p>Mum tada ne eilerasciai rupejo, nes ju turinio mes nesupratom . pardon ,cia pagyvenusiai publikai </p><p>
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė