As kaip tik atrodo nei vaikysteje, nei anksciau jaunsyteje per daug apie mirti negalvojau, na pamastydavau aisku, bet kol nemire nei vienas labai artimas zmogus, as jos kazkaip realiai nesupratau ir dabar gal nesuprantu ir nepriimu , bet jau realiau pajutau jos salti... man buvo 5 ka imociute mire, bet as nelabai ka supratau tada, su mociute mazia bendravom, as i darzeli ejau, na ir maza dar buvau ir liadotuvese buvau, bet nelabai mane tai kazkaip nuliudio, masciau dar pamenu ko visi verkia, gal ir man verkti
Del laidotuviu as nemanau, kad vaikus ten reiktu vestis, turiu omenyje i tokias tradiciskas sedjimus prie karstu, giedojimus visokius, nuotraukas prie karsto daryma. Na bet gal taip jau ir nebedaro.
Mane nustebino airiai, kai dirbau restorane, ateidavo po laidotuviu, visi linksmi, snekedavo, pasieme gitara dainuodavo, aisku, gal ne patys artimiausi, bet tokia tradicija, kad reikia linksmai islydeti zmogu, daug gero apie ji papasakoti...pirma kart net klausiau ar tikrai cia po laidotuviu zmones atejo
Mastau daug apie ta pomirtini gyvenima, kas bus kas laukia, kiek mes liksim dar mes, na ir kuno to gaila, kol buvau jaunesne tikrai nevertinau taip, dabar kai senstu pradedu ji myleti

....ir kai pradedi surpasti, kad realai niekas nezino kaip ir kas ten bus, o patiem patirti reiks....ir is tikro nezinai kiekviena diena gali buti paskutine, ir viskas kartais taip beprasmiska atrodo, kam mes cia, del kokios priezasties, jei vis tiek iseisim? o gal tos baimes ateina is kuno, nes jis tai reaeliai isnyks...
tiek daug skausmo , baisybiu zemeje, tiek daug ir graziu dalyku, bet prasme kur viso to?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 29, 22:11)
negaila bus mirti?