Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydi žmona

Aimeja sumaisei gal mane su savim? tu gi nuo telefono negali atispLesti po darbu, tu gi stebiesi, jei zmonos su vyrais kur iseina ir savo telefonus palieka namie, tau gi visas burys zmoniu skambina diena anakti, net laisvalaikiu, gal cia tavo vyras raso, zmogus nors cia pasiguos, del to ir projektuoji i kitus ar ne? Man asmeniskai mobilus tik pasiskambint, dar ka nufotkint kelioneje, o tau?? bigsmile.gif
Siaip dar viena panasi zinute apie mane ir as jusu teletabiu temoje tau atskinesiu i tavo kliedesius, kad netersti sitos temos mirksiukas.gif

:D  Tu ne tik nemoki risliai rasyti, bet dar ir teksto nesuvoki. As rasiau ne, kad man butinai skambina ar raso nuo ryto iki vakaro, o apie tai, kad as tikrai neturiu visu vyro pazistamu numeriu, kaip ir jis mano. Sutampa tik artimiausiu. Kadangi tau niekas neskambina, su tavim niekas nebendrauja, tu neturi jokiu draugiu, tai kas tau skambins? Kam tau tas telefonas, jei visi kas gali paskambinti salia. Tik vyras ir vaikai. Todel tu dziaugiesi nugriebusi miegancio vyro telefona ir tipo pabandravusi su giminaite. Giminaitei tai nepasiseke. 

Rasyk tu kur tik nori. Kuo daugiau toje temoje rasai, tuo durnesne atrodai. Tau ta tema taip rupi. Jau bandai cituoti ir atsakineti i postus, kurie ne tau skirti. Taip nori ten buti. Parasai kokia tryda ir lauki- gal kas nors atrasys. Nu apgailetina.  :D 

Atsakyti
Kokia apgailėtina moteriškė. Išsijuokė iš teletabių temos, o dabar kad komentuoja išsijuosus. Kokios mes įdomios vis tik wub.gif na arba ji jau žiauriai vieniša unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 21, 17:41)
Kokia apgailėtina moteriškė. Išsijuokė iš teletabių temos, o dabar kad komentuoja išsijuosus. Kokios mes įdomios vis tik  wub.gif  na arba ji jau žiauriai vieniša  unsure.gif

Sito as irgi nesuvokiu... Kartais spaudi viena tema o atsidaro kita, tai gal susimaise?
Vienisumas - tai ne pasiteisinimas. Tada sumaisius ir pas kaimyna nesunku i lova ilisti
Atsakyti

Kokia apgailėtina moteriškė. Išsijuokė iš teletabių temos, o dabar kad komentuoja išsijuosus. Kokios mes įdomios vis tik wub.gifna arba ji jau žiauriai vieniša unsure.gif

Kad ji vienisa akivaizdu. Labai nori padiskutuoti apie Lenkija, ten vaikus kazka, parase vienoje temoje. Niekas nekreipia demesio. Vargse negali trydu rasyti. Neiskente ir dar kitoje temoje parase. Ir laukia, gal kas atsakys jai. Ir vel nepavyko. :D Tai jei mane ta tema domintu, tikrai tikrai rasciau su kuo realybeje pakalbeti- drauges, artimieji, vyras. Bet ji neturi su kuo. Niekas su ja neprasideda.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 07 21, 19:15)
Labai nori padiskutuoti apie Lenkija, ten vaikus kazka, parase vienoje temoje. Niekas nekreipia demesio.

As parasiau apie poilsi gamtoje, kazkas apie Lenkija. Kokio cia kreipimo demesio norit?
Cia ne FB cia nera palaikinimu.
Yra zinuciu kurios nereikalauja diskusiju. Ir dauguma tokiu...

O kokiu norit jus postingu? Bobom reikia sonus vanot, zmonos turi duoti is pareigos? Na buvo reakciju pakankamai, bet net sunys galu gale jau nekreipia demesio i erzinima
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 21, 19:29)
As parasiau apie poilsi gamtoje, kazkas apie Lenkija. Kokio cia kreipimo demesio norit?

O kokiu norit jus postingu? Bobom reikia sonus vanot, zmonos turi duoti is pareigos? Na buvo reakciju pakankamai, bet net sunys galu gale jau nekreipia demesio i erzinima

na jos tikslas tik sia tema sugadinti ir tiek, nekreipk demesio su visom temom tas pats, negali jos ramiai gyventi, kaip kurmiai knisa knisa, kol is temos pasidaro balaganas, todel as jom atsakineju ju temoje, kad sios netersti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 21, 19:31)
na jos tikslas tik sia tema sugadinti ir tiek, nekreipk demesio su visom temom tas pats, negali jos ramiai gyventi, kaip kurmiai knisa knisa, kol is temos pasidaro balaganas, todel as jom atsakineju ju temoje, kad sios netersti.

Eitum tu geriau pačiulpti, čiučiundra
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 21, 19:31)

Gerai sugalvojai.
Ir man reikes su varpu ciulpikems bendrauti ju teletabiskoje temoje. Ten vieta komentarams apie birkas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 21, 16:41)
Kokia apgailėtina moteriškė. Išsijuokė iš teletabių temos, o dabar kad komentuoja išsijuosus. Kokios mes įdomios vis tik  wub.gif  na arba ji jau žiauriai vieniša  unsure.gif

Bet idomiausia tai, kad jai nedasunta kaip ji apgailetinai atrodo. O paskui rauda, kad is jos tyciojamasi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 21, 19:52)
Bet idomiausia tai, kad jai nedasunta kaip ji apgailetinai atrodo. O paskui rauda, kad is jos tyciojamasi.

Nepastebajau cia nieko raudant.
Normalus nariais jau senai dinge, net juos ir pamirsot. Daaugiausia bendrauja zmones su problemomis... arba visokiais iskrypimais...

As nuo vaikystes turejau iskrypima megau erzinti kitus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 21, 19:29)

Taigi tavo draugutė su išdžiuvusia pute rėkė besidraskydama maikę, kad jau į teletabių temą tai jau tikrai neis, aciū dievui, kad išeinam, laimės sėkmės mums ir tt. O dabar atbėgo, tik komentuoja, tik rašo paklodes.
Pabendrauk tu gal su ja neteletabiškoj jūsų temoj? Matai, kad draugė vieniša, ir visai nepadedi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 21, 19:41)
Gerai sugalvojai.
Ir man reikes su varpu ciulpikems bendrauti ju teletabiskoje temoje. Ten vieta komentarams apie birkas.

tai butent, senu temu dzin negaila, ten ir taip balaganas, o cia zmogus atejo susikure tema ir ilindo kelios kvankos.
Atsakyti