Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydi žmona

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 20, 18:12)
Man tai sunku patiketi, kad zmona tau sako tik, kad esi savanaudis. Stebiu aplinkines poras, tai tokiu “tobulu” vyru nera. 

Su zmona jus turite konkreciai pakalbeti, kokiu veiksmu ji is taves tikisi namuose ir jusu dvieju santykiuose. Paklausk jos, tada parasyk cia jos zodziais, be interpretaciju.

Kaip jus moterys nieko nesuprantat apie moteris?!

Va autoriui sake, kad savanaudis...
Man irgi sake ne karta.
Visiskai be jokios objektyvios prieasties... na kazkokia nuotaika isejo, kad jai taip atrode.

Sake, kad savanaudis, kai diskutavom apie lyties keitima...
Suvokiat esme? Nesvarbu kokia rimta problema ar nerimta... Svarbu, kaip moteriai ji tuo metu atrodo...

Kitais zodziais... Tokios moterys turi pav. toki argumentavima... "Kodel jis yra teisus visa laika, o as ne... taip buti negali..."

Nieko autorius neissiaiskins. Pati jo zmona galvoja apie nesittikimybe, bet matyt nesuranda, tai kaltina autoriu... Nes zmones kitus vertina pagal save...

Autoriaus zmona nepasizymi protu, tai didesne problema...
Nzn kaip autoriui paaiskint... Sportas tai tik kabliukas... Nustos sportuoti - viskas pageres 0.1 procento. Prisikabins prie kito.

Reikia aiskintis, kas jai yra, kas jos galvoje... Tam tikslui galima surasti kita laika sportuoti,, bet tik tam kad parodyti gera zesta ir pradet bendrauti, kas jai yra...

Gal ji jauciasi labai vienisa ryte... Na taip neturi buti, bet ji nori atsizvelgimo... Siulau atsizvlegti bet tik tam, kad rsti kontakta, o ne bukai nusileisti kaprizui...

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 20, 22:22)
Siaip ar taip, daznai vienos puses istorija svelniai tariant iskreipta buna. smile.gif 

Issiaiskinti daznai galima ir is vienos puses. Matant priestaravimus
Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 18:28)
<p>Vaikai jau nemaži, 9 ir 13 metų, daug rupintis jais jau nereikia:) Valgyti žmona gamina, šito aš nemoku:)Lutukes aprašyta istorija manau bus arti mūsų. Per gimtadieni sveikinu gyvai, bet jaučiu, kad dėmesio skiriu per mažai. </p><p>Suprantu, jog tai atsikalbinėjiai, bet nelabai gaunasi pabuti dviese. Visada šalia yra vaikai, kurie praktiškai neduoda pabendrauti. Išvažiuoti kur nors be vaikų irgi negalim - nelabai yra kam palikti, o ir žmona nemegsta palikinėti vaikų seneliams. </p>

Rimtai?? 9, 13 m vaikai nuolat buna salia ir neleidzia pabendrauti?? Jus bendrabucio kambariukyje gyvenat? ir iseiti dviese, nei valandelei negalit? blink.gif
Tai kuriam cia is vaiku reikia migdymo ir pasaku? Ar siek tiek ne per dideli tam? Kaip jie trukdo jum pasisneketi? Trukdo paklausti zmonos, kaip sekesi darbe, gal ir vaikam idomu pasiklausyti, jei jie nuolat salia su jumis? O jie siaip draugu neturi i kiema neiseina? O siuo metu kas juos priziuri, kai jus abu dirbat?

Kazka siek tiek ne tai pasakojat ar ne...ar tikrai nera galimybes skirti zmonai 10 min per diena ar jus elementariai nenorit, neidomu? Ar jums is vis idomi jusu zmona, kuom ji jum patinka?

Zinot toks geras posakis yra, jei neisklausot savo zmonos, ja isklausys kitas.... biggrin.gif

Aisku, galit ir isvadinti erke ir pasiusti savo zmona, pasakyti, kad darysit, ka norit, pavaidinti maco, kaip cia patare kitos, na kokius dar 5 m santuokoje tikriausiai isgyvensit tada... nors jau ir dabar seksas suretejo, jau ir dabar telefonas geresnis pasnekovas, nei jus.... Na bet jums spresti, ko norit is gyvenimo... Gal ir jum zmona jau atsibodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 20, 22:31)
Gal ir jum zmona jau atsibodo? unsure.gif

Manai kaip ir tu savo vyrui, Sani ubuntiene lutuke?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 21, 07:59)
Manai kaip ir tu savo vyrui, Sani ubuntiene lutuke?

Na juk ji nuo kompo/telefono neatsitraukia, tai gryn jos istorija pasakojama, tik vyro akimis.... Užtat ir patarti turi ką, žino, ko JAI pačiai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 14:37)
<p>Vaikus į mokyklą/darželį vedu aš, su mokslais dviese padedam, namus tvarkomes kartu. Indus plauna indaplovė. Į parduotuvė vaikštau aš arba važiuojam kartu. Į lovas vaikus aš guldau ir pasakas jiems pasakoju. Aš nesėdžiu vakarais prie kompo ar televizoriaus.</p>

9-13 metų vaikus dar vedat į mokyklą ir pasakas dar pasakojat? mastau.gif Jei 8 paprastom dienom iš sporto grįžtat, tai pamokos jiems nuo 9 tik? Žmona valgyt gamina, jūs į parduotuvę einat. Ot tai stebuklas. Visa kita kaip suprantu daugiau mažiau dalinatės. Mano vaikai panašaus amžiaus, tai jau tik nereikia man pasakoti, kad jie visada prie tėvų prilipę ir nėra kada vienas kitam gero žodžio pasakyt, apsikabint ar ramiai papliurpt irnesakyk.gif Jei nėr noro, tai nėr. Jei yra, tai tokio amžiaus vaikai jau tikrai nėra problema.

Anyway, nesuprantu aš čia problemos (bent jau tos, kuri iškelta - žmona sportuot neleidžia biggrin.gif Kaip kokiam penkiamečiui biggrin.gif Kedus gal paslepia, kad neišbėgtumėt?). Spėčiau, kad vienas ant kito bambat ir tiek. Vienas dėl telefono nepatenkintas, kita tada ant sporto atsigroja. Bla.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 20, 21:29)
Pati jo zmona galvoja apie nesittikimybe, bet matyt nesuranda, tai kaltina autoriu... Nes zmones kitus vertina pagal save...

Sportas tai tik kabliukas... Nustos sportuoti - viskas pageres 0.1 procento. Prisikabins prie kito.

Bullshit.

Pritariu. Ne sporte čia esmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 liepos 2020 - 08:03
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 21, 08:49)
Užtat ir patarti turi ką, žino, ko JAI pačiai reikia  ax.gif

Nezino ji ko jai reikia.
Vyrai jai britkus, bet kadangi moteris, tai su moterim juk neegyvens... kompleksai neleidzia.
Be to reikia darbinio gyvulio. Sunki situacija.

Autoriaus zmona. Del ko apie neistikimybe itarimas? Nes ji pati apie tai pasake. Pasakytu, kad nenori buti viena - butu kitaip...

As ne tokiu dalyku girdejau pradzioje...
Internete bendrauti negalima (kai prati pradejo, tai ir man jau galima). Muzikos klausytis su ausinemis negalima, nes neisgirstu ka pasake... (Pati pradejo, tai ir man jau galima buvo).
Bet nieko man apie neistikimybe nesake...
O exe, ta kale, labai buvo itari
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 21, 10:20)

Autoriaus zmona. Del ko apie neistikimybe itarimas? Nes ji pati apie tai pasake. Pasakytu, kad nenori buti viena - butu kitaip...

As ne tokiu dalyku girdejau pradzioje...
Internete bendrauti negalima (kai prati pradejo, tai ir man jau galima). Muzikos klausytis su ausinemis negalima, nes neisgirstu ka pasake... (Pati pradejo, tai ir man jau galima buvo).

Nebutinai cia kvepia neistikimybe. Gal moteris dauzta kaip viena kur cia buvo isterike, kuri vyrui neleidzia hobiu turet, draudzia pas tevus nueit ir draudzia fantastinius filmus ziuret.
As nemanau kad ji neistikina, tiesiog ji dreba ir pavydi bet kokio demesio kazkam( net filmui!!!l).
Atsakyti
Moterys labai pasimeta tarp:
1. Savo tikru poreikiu
2. Noru turet kazka salia, nebut vienisom. Kad ir iseit kazkur, salia aprangos, rankinuko, dera geras vyras.
3. Ka zmones pagalvos.
4. Etc.

Tos kurios galvoja apie neistikimybe - pacios turi ta tendencija... Gal neturejo progos...

Bandymai viska reguliuot, kokius filmus ziuret, kokios muzikos klausytis ir kaip, kur eiti, kur neiti - yra atspindys ju santykiu supratimo.
Idomiausia... Tos kurios maziau reguliuoja, maziau bando, kur kas blogesnes zmonos...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 21, 12:16)
Moterys labai pasimeta tarp:
1. Savo tikru poreikiu
2. Noru turet kazka salia, nebut vienisom. Kad ir iseit kazkur, salia aprangos, rankinuko, dera geras vyras.
3. Ka zmones pagalvos.
4. Etc.
Tos kurios galvoja apie neistikimybe - pacios turi ta tendencija... Gal neturejo progos...
Bandymai viska reguliuot, kokius filmus ziuret, kokios muzikos klausytis ir kaip, kur eiti, kur neiti - yra atspindys ju santykiu supratimo.
Idomiausia... Tos kurios maziau reguliuoja, maziau bando, kur kas blogesnes zmonos...

Manau yra visokiu zmoniu, tu mauni visus ant vieno kurpalio, gal yra ir vyru ir moteru, kurie nezino, ko nori ar i zmogu ziuri kaip i objekta, aksesura, bet gi ne visi..
Tu daznai viska per savo prizme ziuri, nu nera tom moterim vyrai atgrasus, ar kokie darbiniai gyvuliai...gal kam ir yra, kaip ir kai kuriem vyram moterys tik darbiniai gyvuliai, tarnaites namuose, ar geismu tenkintojos lovoje ir grazus priedas prie ju statuso ir prabangios masinos...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 21, 12:44)
nu nera tom moterim vyrai atgrasus, ar kokie darbiniai gyvuliai...gal kam ir yra,

Tai normaliom, mylinciom savo vyrus tikrai nera.
O tau tavo vyras atgrasus, tu seksu su juo uzsiimi kaip prostitute( jei jis isplaus grindis - tu jam duosi), vyro pimpala vadini " lazdele"🤣. Pas tave n8ekas nepasikeite nuo Sani nico, todel autoriui 0atarimus zarstai tokius, kaip noretum jog tavo vyras taves 8sklausulytu, apjabintu, pasakytu kad myli.
Atsakyti
..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 liepos 2020 - 13:31
Lutuke/Sani, tai v6rascreikalintas tik tidel, kad taip reikia. Todel ir seksas ten tik uz isplautas grindis.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 20, 22:31)
Rimtai?? 9, 13 m vaikai nuolat buna salia ir neleidzia pabendrauti?? Jus bendrabucio kambariukyje gyvenat? ir iseiti dviese, nei valandelei negalit?  blink.gif
Tai kuriam cia is vaiku reikia migdymo ir pasaku? Ar siek tiek ne per dideli tam?

Mylimuke biski sumaise - vaikus iki 10 ies zindei tu ir pagal vedas bei plikius satjas tu gyveni, ne hmm.
O tau normalu buvo taip ilgai zindyt, ypac berniuka?
Atsakyti