Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydi žmona

Kada bus nors viena tema be ubuntes? Be jos paklodziu. 

Kazkas ne taip, nemanau, kad esme tavo sportas rytinis, problemos kitur, zmona gal tik nenori, nemoka issakyti kur.
Patarimas atsisesks, kiekviena vakara, ir isklausyk zmona, tik isklausyk, kiekviena vakara(diena, ryta), taip tau atsivers ji issisnekes, issilies jos emocijos, nebus priekaistu...Tai esmine pareiga vyro zmonai, ja isklausyti, jai gal prisikaupe daug labai neigiamu kokiu emociju. Kazkas tikriausiai su ja pacia ne taip. Gal savo kuno nebemyli, ar siaip kas atsitiko ir nemoka kaip ju teigiamai islieti. Belieka priekaistai tau, kad ir is oro, todel nepagailek savo laiko ir isklausyk. Jei senai sedejot taip ir ji galejo tau issisakyti, tai gal pradzioj bus ilgiau, paskui mazes, tai kaip tvarka namuose, kai nuolat reikia tvarkytis, taip ir zmona reikia paparsciausiai isklausyti, Be patarimu jai, be pasiteisinimu. O paskui pasakyti, kaip ja myli, apkabinti ir prisiglausti...
Jei pati neatsiveria klausk, kaip praejo diena, ka nuveikei, kad ir kaip nuobodziai ji kalbes isklausyk... 4u.gif

p.s. per daug save tobulai nupasakojai, kazka, manau, visgi ir tu negero darai, nejau sventas? biggrin.gifIdomu kaip zmona tave apibudintu.

Manau, kad aprasei konkreciai savo dabartinius jausmus ir santykius su vyru....Reiskia jokiu pokyciu nuo Sani laiku nera.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 14:42)
Irgi norėtųsi sužinoti jos sąžininga ir atvirą manęs apibūdinimą. Man ji tik pasako, jog esu savanaudis ir galvoju tik apie savę. Gal ji teisi? 
Prirašiau čia jau kažkiek, gal jau ir galima iš mano rašliavos sudaryti kokia nors nuomonę apie manę. 
Jeigu turite kokiu nors klausimų man/apie mane, klauskite, bandysiu atsakyti kiek įmanoma sąžiningiau.
Gal tai ir man padės geriau suprasti ką darau ne taip.

Na jei ji taip sako, sau ji tikrai teisi. Tai ir sakau sedekit ir isklausykit, jei ji taip sako vadinasi yra priezastis. Mums cia kazka pasakyti sunku, reikia pagyventi su zmogum, is sono atrodo gali buti vos ne idealus, o kai susipazysti artimiau pamatai, kad pvz koks narzicas.
Jum tik zmona pades suprasti, ka darot ne taip, gal lovoj nepatenkinat ar suvalgot jos pyrageli paskutini ar is vis pyrageliu nenuperkat jai tik sau pvz? ka mes zinom lotuliukas.gif
Isklausyti, nu nera kitos iseities is santykiu kriziu ir isgirsti, ka sako zmona.
Moterys labai retai neissako visko, netikiu, kad per 15 m jums zmona jokiu priekaistu neisake ir neaiskino, kodel ji mano, kad esat savanaudis.
Retai kada moteris issako nepelnytu priekaistu, gal issako ne ta forma, kokia jum noretusi, bet tai dazniausiai buna tiesa.
Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 13:42)

Jeigu turite kokiu nors klausimų man/apie mane, klauskite, bandysiu atsakyti kiek įmanoma sąžiningiau.
</p><p>Gal tai ir man padės geriau suprasti ką darau ne taip.</p>

Tai k8ek tu laiko taip sportuoji? Ziema rgii sportuoji lauke?
Nes as tai begioju rytais, vyras irgi lb daznai prisijungia, ypac su suniu gerai ryte kartu prasibegt. Dar ant treniruokliu paprakaituojam.
Bet pilna zmoniu begioja ryrais - ir jaunu ir pagyvenusiu, ur tokiu graziu vyruku ir graziu merginu. Ir treniruojasi visokie. O tu rasai, kad merginu nera anksti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 07 20, 14:53)
Kada bus nors viena tema be ubuntes? Be jos paklodziu. Manau, kad aprasei konkreciai savo dabartinius jausmus ir santykius su vyru....Reiskia jokiu pokyciu nuo Sani laiku nera.  4u.gif 

Kada bus bent viena tema be taves ir tavo chebranciu? Ir be temos nukreipimo i mane, apeik, jei netinka.
Ka tu galvoji apie mane man neidomu, patikek, tai nebesivargink ir netersk visu temu is eiles.
Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 13:42)
Man ji tik pasako, jog esu savanaudis ir galvoju tik apie savę. Gal ji teisi? 

Aš tai nežinau ar ji teisi.

Iš to ką rašot čia. Jūs - šaunuolis - negeriantis, sportuojantis, visą laisvą laiką šeimai skiriantis, su vaikais ištisai užsiimantis, žmonai kavą į lovą nešantis ir vakarais siūlantis pasikalbėti žmogelis. Žmona - ilgai miega, nieko nenori, niekuo nesidomi (išskyrus kremukus ar pan.), su vaikais praktiškai nebendrauja, visą laisvą laiką praleidžia telefone ir jums priekaištaudama.

Nu... nežinau. Kiek aš pažinojau tokių šaunuoliais besidedančių, realybė buvo toli gražu nuo jų susikurto savo pačių įvaizdžio. Jums geriau žinot kiek jūsų žodžiuose tiesos. Bet skamba tai labai jau vienpusiškai ir vargu ar labai objektyviai. BET jei Jūs iš tiesų taip matote save ir savo antrą pusę, tai jos priekaištai gali būti tiesiog gynybinė reakcija į tai, kad Jūs ją laikote nevykėle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 20 liepos 2020 - 13:59
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 20, 14:57)
Kada bus bent viena tema be taves ir tavo chebranciu? Ir be temos nukreipimo i mane, apeik, jei netinka.
Ka tu galvoji apie mane man neidomu, patikek, tai nebesivargink  ir netersk visu temu is eiles.

Sako neteršk temų. Šiuo atžvilgiu tave be šansų kam nors aplenkt, madam karpa
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 07 20, 14:58)
BET jei Jūs iš tiesų taip matote save ir savo antrą pusę, tai jos priekaištai gali būti tiesiog gynybinė reakcija į tai, kad Jūs ją laikote nevykėle.

geras pastebejimas
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 07 20, 13:53)
<p<p>Manau, kad aprasei konkreciai savo dabartinius jausmus ir santykius su vyru....Reiskia jokiu pokyciu nuo Sani laiku nera.  4u.gif </p>

Man tai 8skart atsikreipe demesys i ta " isklausyti, apkabinti, pasakyti kad myli".
Taip sito norejo ir nori lutuke.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 20, 13:59)
geras pastebejimas

Per tas kelias dienas, kur neaudei savo trydu sm ar pastebejai kaip uzaugo tavo vaikai?
Atsakyti
Cia elmentari psichologija, dauguma moteru to nori, ir vyrai nori buti isklausyti zinoma, bet jei moteris jaucia, kad kazkas netaip vadinasi siuo metu isklausyti reikia ja. Atrodo is menulio nutumet nukritusos, ar jusu vyrai jusu neisklauso, kad taip keistai reaguojat. net nesivelsiu i tolimenses diskusijas su jusu chebriuke, kurios tikslas tik iskreipti visas temas i balagana. Tai jau atleiskit 4u.gif

Isklausyma tai santykiu pagrindas, cia tom, kas apie tai nezinojot:

Viskas paprasta. Jeigu norite sureguliuoti savo santykius su žmona. Išsiugdykite neįkainojamą sugebėjimą ją išklausyti. Sugaišite tik penkias minutes ir per tą laiką gausite daug naudos ir sau, ir savo santykiams. Suprasite, kuo gyvena jūsų antroji pusė, kas ją jaudina, neramina.
https://www.alfa.lt/...oblema-su-zmona

Turbūt ginčysitės, kad priežasčių daug, tačiau vedybų konsultantas Justice‘as Schanfarberis, konsultuojantis krizę išgyvenančias poras, teigia, kad vyrams tiesiog PRIVALU žinoti vieną dalyką – 5 minutės kasdienio dėmesio žmonai gali pakeisti gyvenimą!
Kiekvienas, atsidūręs ties skyrybų riba, išgyvena šoko būseną: tiek vyras, tiek jo sutuoktinė, kuri, dažnai net ir mylėdama vyrą, skaudančia širdimi pasiryžta jį palikti. Kodėl? Tai beveik visada įvyksta dėl vienos vienintelės priežasties.
Moteris išeina, nes vyras nebedalyvauja jos gyvenime
Taip, jis gyvena jų bendruose namuose, dirba, žaidžia futbolą ar kompiuterinius žaidimus, bėga maratoną, susitinka su draugais, šalia kambaryje žiūri televizorių ar ruošia vakarienę. Sąrašą galima tęsti... Tie vyrai tikrai neblogi žmonės. Jie geri tėvai savo vaikams. Jie rūpinasi šeima ir artimaisiais. Jie malonūs, simpatingi ir charizmatiški. Bet jie vertina savo žmonas kaip kažką savaime suprantamo, visada esančio šalia. Tačiau žmonos neegzistuoja jų gyvenime. Jų ten nėra. Nes iš esmės jos jiems nerūpi.
https://www.zmones.l...90-aa000054c883

Kartais santykiai šeimoje pašlyja dėl visai nekaltų dalykų. Dėl to, kad moteris norėjo kalbėti, o vyras nesugebėjo jos išklausyti. Kai tai nuolat kartojasi, moteris nusivilia savo vyru, o šis tampa suirzęs. Psichologai pataria moterims išmokti išlaukti, kol vyras bus pajėgus įsiklausyti į jų norus, o vyrams išmokti įdėmiai išklausyti savo moterį.
https://www.tavovaik...-nebutu-skyrybu
Atsakyti

Tikrai “tobulas”:) 

Dėja pakalbėti retai kada pavyksta, aš daugiau sužinau apie jos dienos įvykius iš jos pokalbių telefonu su draugėmis, negu iš jos pačios. Na ir vaikai irgi nelabai duoda pabendrauti.

Tykiu, kad nesu tobulas, tik kad kaip sužinoti kas yra negerai, kai vienintelis dalykas, kuri aš girdžiu, jog esu savanaudis ir galvoju tik apie savę. 

Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 15:17)
<p>Tikrai “tobulas”smile.gif </p><p>Dėja pakalbėti retai kada pavyksta, aš daugiau sužinau apie jos dienos įvykius iš jos pokalbių telefonu su draugėmis, negu iš jos pačios. Na ir vaikai irgi nelabai duoda pabendrauti.</p><p>Tykiu, kad nesu tobulas, tik kad kaip sužinoti kas yra negerai, kai vienintelis dalykas, kuri aš girdžiu, jog esu savanaudis ir galvoju tik apie savę. </p>

Vis pasiteisinimai, nelabai ir dedat matomai pastangu, kad ja isklausyti, ji ir kalbasi su draugem, nes jus neisklausot.
Nesimylit jus is vis ar visgi randat tam laiko ir vietos?
Nejau ji jum nieko daugiau nesako, sunku patiketi... o jus i rneklausiat, kodle savanaudis, ka darau ne taip?
Atsakyti

Kartu jau virš 15 metų.

Kartu sportuoti nenori, ryte nori pamiegoti, o vakare geriau telefone pasėdėti.

Buvo ir anksčiau panašių dalykų, bet jau kokie 6-7 metai kaip viskas daugmaž gerai buvo. Dabar vėl prasidėjo.

Man atrodo, kad kiekvienas turi teise i sporta/laisvalaiki, bet taip pat turi buti dalinamasi pareigomis.

Kaip skirstotes darbus namuose? Kas skalbia, tvarko virtuve, plauna indus, sveivia vonia ir t.t.? 

Atsakyti