QUOTE(Moonte @ 2020 07 14, 13:54)
Saziningai, nesurpantu poreikio sudelioti visus po lentyneles.
Mes skirtingi, skirtingi musu poreikiai, minciu destymo maniera, pagaliau isgyvenimo, issivalymo ir t.t. budai.
Juk tai puiki galimybe prisiliesti prie nepanasaus, mums nepazinto, kaikuriem net svetimo pasaulio.
Galejimas pamatyti kito asmens "vidu"-mintis, mus ir daro turtingesniais. Tik reikia atverti savo sirdi.
Nepradėk man aiskinti kaip rašyti. Vel nori užsirauti? Nuobodus gyvenimas?
Tu isvis labai visus tempi pagal savo mierkas. Gal uzteks? Niekam cia tu ne autoritetas.
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2020 07 14, 14:15)
o, zinai, cambala, kas man patinka dabar? ne, ne rietenos, bet kad tema gyva ir pulsuojanti.
ir tikrai, zinau, jauciu, kad prisijungs ir kitos- nes tarakonai visu skirtingi- kieno madagaskariniai, kieno paprastieji, kieno prusokai uch kokie... ir tai nuostabu
bus tu nuotrauku deranciu
Jei ir prisijungs, tai tikrai ne tavo dėka
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2020 07 14, 12:59)
as gyvenu jau paskutini devyntaji kates gyvenima, budinga tai moterims, tikrai ne man vienai
... eleksyro Makropuluso isgerusi
keista, bet praeituose gyvenimuose vis ant tu paciu grebliu uzlipdavau
siame bandau kiek kitaip
turbut suvoki, kad perkeltine prasme?
kas del mygtuku, neapsigauk... kiek noriu... tik tiek parodau
o nuotraukos ... kokia esu... tokias ir dedu
cia mano paskutiniojo gyvenimo... pries keleta dienu daryta...
pasirodziau trumpam ir pakanka...
Oi....tą savo bla bla bla galejai sudeti i viena sakini :mergos, man truksta gero pasibarškinimo.
Ir viskas butu visoms aisku.
Tu is savo gyvenimišku nusivylimu bandai islauzti kazkoki tik tau vienai suprantama pasididziavima. Tavo mintys labai liudnos, o tai reiskia kad ir gyvenimas ne kitoks. Kam cia pasakas sekti muns, kam apgaudineti. Cia mamkos - cia greit melagystės išlenda