QUOTE(given444 @ 2020 07 13, 11:57)
Varinija bando filisofiškai ir poetiškai praskiesti jūsu pykciu permerktas, visur patvinusias temas....
aš ją suprantu.
aš ją suprantu.
Kad tu pati labai intensyviai dalyvauji visose pykciu patvinusiose temose. Ka tai sako apie tave?
Mano dėdė rašytojas....o priplaukeeeeeeees, kaip su juo mano teta sitiek metu isgyveno - nesuprantu. Ppezija gyvenantys yra visi priplaukę. Nesakau, kad tai blogai, bet tam yra rasytoju sajungos, bureliai....jei taip nori pasirodyti - eik savanoriauti su vaikais, seneliais, negalia turinciais zmonwmis; renk jiems vakarus, porzijos popietes, o ne cia juokink svieta sakydama 'as isskirtine, tokiu kaip as daugiai nera'
Svieto pabaiga.
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2020 07 13, 12:39)
Jau seniai seniai Madam...
Kukū pas kiekvieną savas. Tuo ir įdomus įvairūs pasauliai, netgi jeigu jie iš tolo neprimena mūsiškius.
Na ir bambeklė Jus, - burbanti-. Nepavargstate?
IDOMUCIA, ką turite prieš senus filmus? Bijote savas raukšles veidrodyje išvysti?
Bijau net pagalvoti, kad turėčiau dabar, lydekai paliepus ir Jums panorėjus, atsikratyti tų ,,prostitutiškų" kojakelnių. Nes, , patinka jos man.
Cigaretės. Vizualizacija. Nerūkau. Bet moku. Kaip ir atskirti falšą.
Akcentas. Čia gramatikos liapai? Pasitaiko. Gėda. Bet gal ir nelabai, nes nežinote mano istorijos (josios ir neatskleisiu).
Įdomūs pastebėjimai dėl eilių. Net nutariau kai ką pakeisti tekste. Ačiū už įžvalgas. Ir už supratimą atskiras AČIŪ.
Moonte, tas- miela Varinija- tiesiog kaip raminantis balzamas ant žaizdos. AČIŪ...
Daugiau parašysiu pasvarstymų apie Jūsų komentarus vakare po darbų. Tikrai įdomių ir vertingų minčių radau.
Dėkavoju, Listėja2, Jus ištikima bendražygė. Senoji, užgrūdinta gvardija. Visada gera jausti palaikantį petį į kurį galima atsiremti. Nors jau tam esu ,,didelė mergaitė".
Įdomi Jus asmenybė, cambala, dar nuo perliukų neperkandau pačios, tikiuosi dabar turėsiu galimybę pažinti artimiau.
VISOMS AČIŪ.
Apkabinu,
Varinija.
Kukū pas kiekvieną savas. Tuo ir įdomus įvairūs pasauliai, netgi jeigu jie iš tolo neprimena mūsiškius.
Na ir bambeklė Jus, - burbanti-. Nepavargstate?
IDOMUCIA, ką turite prieš senus filmus? Bijote savas raukšles veidrodyje išvysti?
Bijau net pagalvoti, kad turėčiau dabar, lydekai paliepus ir Jums panorėjus, atsikratyti tų ,,prostitutiškų" kojakelnių. Nes, , patinka jos man.
Cigaretės. Vizualizacija. Nerūkau. Bet moku. Kaip ir atskirti falšą.
Akcentas. Čia gramatikos liapai? Pasitaiko. Gėda. Bet gal ir nelabai, nes nežinote mano istorijos (josios ir neatskleisiu).
Įdomūs pastebėjimai dėl eilių. Net nutariau kai ką pakeisti tekste. Ačiū už įžvalgas. Ir už supratimą atskiras AČIŪ.
Moonte, tas- miela Varinija- tiesiog kaip raminantis balzamas ant žaizdos. AČIŪ...
Daugiau parašysiu pasvarstymų apie Jūsų komentarus vakare po darbų. Tikrai įdomių ir vertingų minčių radau.
Dėkavoju, Listėja2, Jus ištikima bendražygė. Senoji, užgrūdinta gvardija. Visada gera jausti palaikantį petį į kurį galima atsiremti. Nors jau tam esu ,,didelė mergaitė".
Įdomi Jus asmenybė, cambala, dar nuo perliukų neperkandau pačios, tikiuosi dabar turėsiu galimybę pažinti artimiau.
VISOMS AČIŪ.
Apkabinu,
Varinija.
Oooooo...pagaliau žmoniu kalba pradejai rašyti. Žemai lenkiames ir sutinkame jumeis su duona ir druska, kad susimylejote i mumeis atkreipti savo dieviska zvilgsni.
Bet kaip keli sakiniai is tu nežmoniško kiekio trydų isduoda zmogaus esmę "jus nezinote mano istorijos, bet as jums jos ir neatsklwisiu, jums as tik pabarstysiu kelis manos kruopelytes is savo aukstybiu, ten....kazkur kitapus realybės'
Papasakok, Varinja, kodel savo tiradas uzbaigei taip pompastiskai, dirbtinai pabrėzdama savo niką? Mes ir taip zinom kad tu esi Varinja - eilinis mamku personazas.