Įkraunama...
Įkraunama...

Intoksikacija... Ne skirtingose barikadų pusėse...

Išeikite tiek kartų, kiek patinka, bet iš tos pačios vietos tik vienąsyk ir visam,
svarbiausia - nostalgiškai nesuklupkite pakeliui.
Nes tai atrodo apgailėtinai. Netgi labai.

Nugarą ištieskite!
Snarglius namie vonioje paleisti galėsite, pagal tekančio vandens akomponavimą. Ir niekada atgal nesigręžiokite, nes dar, neduokdie, po efektingo išėjimo, atgalios, nemiegojusios kelis mėnesius ir surūkiusios kelis kilogramus cigarečių ir saujas bromo preparatų prigėrusios, pareisite. Veikiausiai, durys jums net ne jis atidarys, o nustebęs ir nevykęs jūsų klonas. Patikėkite, jis tai kūdikio miegeliu miegojo, kito kūno vietoj šildyklės šildomas. O jeigu dar nespėjo naujos pasijos namo parsivilkti, tai vistiek tai nevykęs sumanymas, nes vėl ta pati šuduva prasidės. Nes nepasikeitė jis. Jūs, pripažinkite, irgi. Tik jau antrąsyk taip kinematografiškai išeiti nebepavyks. Veikiausiai teks jau uodegą pabrukus ir paslapčia... kad tik nepamatytų jūsų gėdingos kapituliacijos.

(VR. Intoksikacija)

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
O kai pavargęs po ilgų klajonių,
ant kelių prieš mane priklaupsi.
Kai pasakysi: ,, Aš atėjau, mieloji,
nes pavargau jau be tavęs
pasaulyje tiesų ieškoti ir keliauti".

Kai pagaliau suprasi kad tiesos nėra
Nei žemės gelmėse nei danguje.
Kad visas tas klajojimas tėra,
Erdvių ieškojimas, kurios jau mūsų viduje

Senai išdegintos, priglušintos, užmuštos
Leduos užšaldytos, apjuodintos, sugniuždytos.
Kad sielos proveržiai senai jau prislopinti,
Melais skaudžiai beprasmiais apipinti.

Kuomet išvargintas slogių sapnų, ligų,
Sunkių darbų, nelaimių, paklydimų
Priglusi prie mano pėdų,
Ieškodamas ramybės, atjautos ir atleidimo,

Aš neatstumsiu, neišjuoksiu, nepaspirsiu,
Tas tarsi mušto šuns akys skaudu matyti.
Neklusnius tavo plaukus švelniai pataršysiu.
Bet nesurasiu žodžių atsakyti...

(VR. ...nesurasiu žodžių atsakyti)
2020-07-21

Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2020 07 19, 06:53)
P.S. Vietos po saule ir šiuose namučiuose užteks visiems.
Sveika, lutuke,
Labryt, skaitytojos ir komentatorės, laukiamos visos 4u.gif

dekoju 4u.gif ir as manau, kad uzteks.

QUOTE(Varinija @ 2020 07 20, 16:10)
Karti kava, tamsus šokoladas, karti tiesa.
Ir dar sako, kad gyvenimas yra saldus. kvailiai.

(VR. Intoksikacija)

nuodeme yra saldi biggrin.gif Bet visgi kodel realybe, tikri dalykai daug sunkesni, kartesni....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 liepos 2020 - 18:06
nesu nusiteikusi dalintis
savo stiprybe su tais, kurie nesugeba
uždengti mano silpnųjų vietų.

(VR. Intoksikacija)

Atsakyti
Tai sakai kalbiesi pati su savimi?
Atsakyti
Nesu tikra, kad noriu būti mylima. Ir juo labiau visiškai nenoriu nuolaidžiauti meilės objektui.
Man visada patiko maži žmogiški džiaugsmai.
O meilė... Ji tuos džiaugsmus žaloja, bjauroja ir galiausia sunaikina. Jai visąlaik kažko trūksta.

(VR. intoksikacija)

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 07 24, 16:55)
Tai sakai kalbiesi pati su savimi?

Ir taip būna...
Nesulaukiau pačios atsakymo į klausimą apie nuolankumą, kai apie Lilith mane švietei. smile.gif Norėčiau išgirsti samprotavimus. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 07 17, 12:57)
Varinija, aciu, kad parašete... 4u.gif
Kad tikite, kad moteryse yra (daug) monstriškumo.
kad nemąstote tik vienos rūšies meile...o tik išsigryninate, susimodeliuojate.
Tą itariau, tik norejau pasitikrinti...

Nes eilese "Perliuku temoje"vis tiek - apie vienos rūšies meilę (tą eros, tą suniekintą amor tarp vyro ir moters).
Tuos amžinai amžinai nepateisintus lūkescius.
O kitokios?
neidomios?
neveža? blankios?

tai negi gyvneimas apskritai tada toks....?

galime dalintis ir paciau...
Be saugikliu, Moonte, geriau. Idomiau. Nors skauda labiau. Ir ti nera blogai.

Kurios būtent alternatyvios meilės formos? Meilėje aplamai negali ir neturi būti blankumo. Jokiose plotmėse. Gal ir vienos formos -- vyras/// moteris, o gal ir ne vienas vyras. Bet ir ne visai viena forma. Tarp eilučių dar reikia kitąsyk ...
Ačiū, kad parašėte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 24 liepos 2020 - 15:09
Eik šalin, netrankyk durų, susirink
viltis nuo grindų. Ištrinki iš atminties
mano kvepalus, mano odos kvapą-
riešų, duobutės, delnų. Atsisveikink,
gerasai. Mes pasiekėme tašką.

Ilgai nežiūrėk man į akis. Pasiimk
savo spiningą, skustuvą. Pamiršk
vardą mano. Nuotraukas susirink,
gali jas suplėšyti, bet ne ne dabar. Daryk
nors ir viešai tai, tik ne čia. Draskyk.

Svajones iš namų. Atsisveikink, greičiau
tai daryk. Mūsų limitas jau išeikvotas,
seniai. Tuštumos tik aidai, atgarsiai
praeitų dienų ir naktų. Delnų šilumos
atspaudai odoje. Pasibaigė kvotos.

Negerk tos arbatos, ji jau atvėso. Puodelį
pasiimk. Gėlėtą, su Eiffel Tower
atvaizdu. Champ de Mars laukuose pirktą
po tos nakties. Eklerų skonio neprimink,
paskutinę bendrą vasarą irgi imk. Pravėso.

Tokios nebebus daugiau. Nestabdyk,
pats supranti. N_e_p_a_k_e_l_i_u_i,
širdies nebekutenk. Drugelių nebeplazdenk,
pasiimk. Lai ant puodelio gėlių
dar pagyvens. Atsisveikink gi pagaliau,
bus ramiau.

(VR. ... širdies nebekutenk)
2020-07-23

Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2020 07 24, 16:03)
Nesu tikra, kad noriu būti mylima. Ir juo labiau visiškai nenoriu nuolaidžiauti meilės objektui.
Man visada patiko maži žmogiški džiaugsmai.
O meilė... Ji tuos džiaugsmus žaloja, bjauroja ir galiausia sunaikina. Jai visąlaik kažko trūksta.

(VR. intoksikacija)

Papildyta:

Ir taip būna...
Nesulaukiau pačios atsakymo į klausimą apie nuolankumą, kai apie Lilith mane švietei. smile.gif  Norėčiau išgirsti samprotavimus. mirksiukas.gif
Papildyta:
Kurios būtent alternatyvios meilės formos? Meilėje aplamai negali ir neturi būti blankumo. Jokiose plotmėse. Gal ir vienos formos -- vyras/// moteris, o gal ir ne vienas vyras. Bet ir ne visai viena forma. Tarp eilučių dar reikia kitąsyk ...
Ačiū, kad parašėte.

Oi ne, brangioji. As pirma paklausiau apie Saliamona. Jokio atsakymo dar nesulaukiau is taves
Atsakyti
Norisi daugiau eilių apie moterį, jos daromą blogį...
Ne moterį kaip auką, o tai, kad ji sąmoningai renkasi tokia būti, jai taip patogiau.
nes tada gali kurti. eilių prirašyti.
mąstyti apie tą patį, nors tai negaivina, negydo, nes verdama tose pačiose sultyse.
Tenkinamas ego, o akys užrištos.

Kokia aš? ta "tikroji" moteris?
aš destruktyvi, aš - visokia. kartais naivi, kartais noriu būt labai gera, niekuo neitakot kitus. tiesiog gyvent.
noriu sekso (taip, kaip ir vyras), bet iš to - dramatiškos eilės , vietoj to, kad kaip vyras, tyliai nueičiau, atsiduodu nykiai poezijai - nes be eilių gyvent neįdomu, mąstyti sunkiau, susitikti su savim sunkiau.

Kokia dar aš?

aš - - kūrėja, ir griovėja, tokia pat niekinga, tokia pat pilan melo ir žaidimų, tokia pat pilna pažadų ir meile, kuri tęsiasi tik "vasaromis".
o žaidimai tai visokie - ne tik female/male. esu pajėgi žaisti visuose pasaulio žaidimuose, net vaiko mamos ryšyje, net draugių ryšy, o tai baisiausia.
kada pamatysiu save, priimsiu savo demonus?
Kada nurimsiu, neprojektuosiu į kitus, neieškosiu juodulių kituose? kitų demonai maži, su savais kovot nyku ir nusibosta.
gal juos, tą tamsą priimti (juk šviesą priėmiau)verčiau paimti, laiku pašerti, paglostyti, kad jie neužvaldytų manęs, ypač pakylėtomis, tauriomis akimirkomis?
kai jau maniau, kad visas pamokas išmokau, kad esu gera, gera, nusinulinus ir nuolanki, tvirta kaip uola, kurios vandenys nenuplauna...ir štai...vėl menkas šapas, spyglys, ir driokst...driokst....viskas manyje....
nes viskas manyje, gražaus ir negražaus visad buvo...

Kokia dar aš? tie tūkstantančiai variantų, ANAPUS gėrio ir blogio...nes, pagal budistus, esaties nėra, tikrojo vientiso "aš" nėra, žmogus konstruoja save kaip išmano kas akimirką...

Vadinasi, viskas: tik pasirinkimai. galimybės. Baisu? Gal.
O gal išlaisvina.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 07 28, 12:31)
Norisi daugiau eilių apie  moterį, jos daromą blogį...
Ne moterį kaip auką, o tai, kad ji sąmoningai renkasi tokia būti, jai taip patogiau.

Dabar juk galima net pasirinkti lyti... Ar aplamai buti moterimi.
Pasirinkai - nesiskusk...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 07 28, 12:31)
Norisi daugiau eilių apie  moterį, jos daromą blogį...
nes tada gali kurti. eilių prirašyti.
mąstyti apie tą patį, nors tai negaivina, negydo, nes verdama tose pačiose sultyse.
Tenkinamas ego, o akys užrištos.

Kokia aš? ta "tikroji" moteris?
aš destruktyvi,  aš - visokia. kartais naivi, kartais noriu būt labai gera, niekuo neitakot kitus. tiesiog gyvent.
noriu sekso (taip, kaip ir vyras), bet iš to - dramatiškos eilės , vietoj to, kad kaip vyras, tyliai nueičiau, atsiduodu nykiai poezijai - nes be eilių gyvent neįdomu, mąstyti sunkiau, susitikti su savim sunkiau.

Kokia dar aš?

aš - - kūrėja, ir griovėja, tokia pat niekinga, tokia pat pilan melo ir žaidimų, tokia pat pilna pažadų ir meile, kuri tęsiasi tik "vasaromis".
o žaidimai tai visokie - ne tik female/male. esu pajėgi žaisti visuose pasaulio žaidimuose, net vaiko mamos ryšyje, net draugių ryšy, o tai baisiausia.
kada pamatysiu save, priimsiu savo demonus?
Kada nurimsiu, neprojektuosiu į kitus, neieškosiu juodulių kituose? kitų demonai maži,  su savais kovot nyku ir nusibosta.
gal juos, tą tamsą priimti (juk šviesą  priėmiau)verčiau paimti, laiku pašerti, paglostyti, kad jie neužvaldytų manęs, ypač pakylėtomis, tauriomis akimirkomis?
kai jau maniau, kad visas pamokas išmokau, kad esu gera, gera, nusinulinus ir nuolanki, tvirta kaip uola, kurios vandenys nenuplauna...ir štai...vėl menkas šapas, spyglys, ir driokst...driokst....viskas manyje....
nes viskas manyje, gražaus ir negražaus visad buvo...

Kokia dar aš? tie tūkstantančiai variantų, ANAPUS gėrio ir blogio...nes, pagal budistus, esaties nėra, tikrojo vientiso "aš" nėra, žmogus konstruoja save kaip išmano kas akimirką...

Vadinasi, viskas: tik pasirinkimai. galimybės. Baisu? Gal.
O gal išlaisvina.

labai graziai sudeliojai viska, taip ir yra, mes visokie ir mes renkames...bet daznai patogiau tik kaltinti...
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2020 07 24, 16:03)

Ir taip būna...
Nesulaukiau pačios atsakymo į klausimą apie nuolankumą, kai apie Lilith mane švietei. smile.gif  Norėčiau išgirsti samprotavimus. mirksiukas.gif

Ji rimtom temom neraso. Bet man asmeniskai si tema idomi. Nuolankumas gi turi aibes aspektu. Yra relignis nuolankumas, poziuris i gyvena, santikiai tarp vyro ir moters, nuolankumas is pagarbos, ar meiles, nebutinai libido pagrindu...

Man sunku buti nuolankiai zmogui. Dazniausiai esi nuolanki, tiems kuriuos myliu. Kiti psasakytu, kad neva meile yra akla. As gi kalbu apie tai, kad pati samoningai, blaiviu protu, suvokdama kito zmogaus elgesio priezastinguma, savo pasirinktos nuolankios pozicijos pasekmes, neziurint i visa tai, islieku nuolanki. Todel, kai kartais, kas ivyksta negatyvaus, nelinkusi kaltinti, tai priimdama kaip savo pasirinkimo pasekems. Galimai todel, kad esu jausmu zmogus, kartais jiems pasiduodu, bet mamos auklejimas, mane greitai pastato ant koju - isijungia protas, kuris konroliuoja mano ugninga prigimti. Negaliu ir nemoku plaukti pasroviui, gal koki trumpa laiko tarpa, kol praeina savigailos priepuolis, man reikia laiko, kol pradeda veikti savisaugos instinktas, isijungia protas, tam kad save istrauktu is emocines duobes. Matyt esu veiksmo zmogus.

Nuolankumas gyvenimui. To ismokau anksti, dabar as nuolankiai priimu visus gyvenimo issukius. Sau neuzduodu klausimo" kodel butent man taip?". Nes manau beprasmiska tai. Mano nuolankumas pasireiskia, kad as priimu gyvenimo man skirtus isbandymus, kaip savita zaidimo elementa. Man svarbu isbandymo metu islikti zmogumi, nepaminti savo vertybiu.

Religinio nuolankumo, as kaip ir nelabai itakota. NOrs "kito zando atsukima", as suprantu, kaip agresijos stabdymo technika, nes taip blokuojama agresijos sklaida.
Atsakyti