QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 29, 17:42)
Bėda ta, kad aš ir pati savo elgesiu jaučiuosi prisidirbus, nes jis manęs ilgai laukė, nes grįžus vietomis pati neadekvati buvau, su juo ir visais kitais pykaus. Ir nežinau, tikra ta kaltė ar išgalvota.
Patikėkit, šiaip tai labiausiai už viską norėjau jį išmest iš galvos per tą pusmetį.
O žinot, tas kitas ir yra nerealus. Remia mane emociškai (šiuo metu serga vienas artimas žmogus), kalbasi naktimis, planuoja mūsų atostogas, dėlioja planus. O aš kaip durnė paskutinė įsisvaigus tą savo ex jau visus keturis metus nuo pažinties pradžios.
Patikėkit, šiaip tai labiausiai už viską norėjau jį išmest iš galvos per tą pusmetį.
O žinot, tas kitas ir yra nerealus. Remia mane emociškai (šiuo metu serga vienas artimas žmogus), kalbasi naktimis, planuoja mūsų atostogas, dėlioja planus. O aš kaip durnė paskutinė įsisvaigus tą savo ex jau visus keturis metus nuo pažinties pradžios.
turėjo palaikyti jus. Gi jam ne 18 metų. Tokio amžiaus vyras turi suvokti, kad moterims ir hormonų audros didesnės, pms visokie būna ir aplinką pakeitėt, atpratot nuo Lietuvos, turėjo labai jus palaikyti. Jo draugai irgi, jei jie tikri draugai.
Tai ir laikykitės to kito