Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pienė_, 13 Kov 2021 - 10:58, parašė: Pagaliau mano keliui geriau. Jau lengviau buvo ir naktį. Nebesustingęs tokz ir mažiau skausmingas judinant. Pasiskaičiau informacinį lapelį, vaistai - tai tiesiog nuo uždegimo, tikiuosi ties tuo bėda ir baigsis. Gal paskui dar kokio gliukozamino kursą pagerti nebent :mastau: . Gal žinot kokį geriau pasisavina? Ar dar nei viena negeriat tokių dalykų? :)
Piene, labai giriami šie, anksčiau iherbe būdavo, dabar lyg nebeturi:
Atsakyti

Priekaištauja, kad namą statomės, auto naujesnė, kad būtą turiu, reikalauja jį vaikui perrašyt, nori daugiau laiko su vaiku, aiškina, kad jį apiplėšinėju, kenkiu jo šeimai, kad vaikui praploviau smegenis,nuteikinėjų prieš jį ir t.t. ir pan

Viskas yra  tik durniaus emocijos ir piktavališkumas.

Čia jūs savo gerbūvį kuriatės iš jo mokamų alimentų?  Apiplėšėt ir namą baigiat statytis. :D Oi, psichas, nepasisekė tau.

Atsakyti

Viskas yra  tik durniaus emocijos ir piktavališkumas.

Čia jūs savo gerbūvį kuriatės iš jo mokamų alimentų?  Apiplėšėt ir namą baigiat statytis. :D Oi, psichas, nepasisekė tau.

Taip ir reik kažkaip man jį nuo mūsų atkrapštyt. 

Bet kokia kaina.

Turiu pokalbių su jo žmona keletą lapų. Apie tai kaip jam pasivaideno parazitai akyse ir vaikams vaistų prigirdė, o po to paaiškėjo, kad pasivaideno ir pasiūlė jam psichiatrą gydytojas. Apie tai, kad grasina nusiskandint, kad dukda bijo, jog jis sužeis ją ar broliukus. Mažai turiu, kitkas ištrinta, bet nelabai galiu šitai naudot, nes, jeigu jis sužinis, tai ją priplos. 

Atsakyti

Amadėja*, 13 Kov 2021 - 13:41, parašė: Taip ir reik kažkaip man jį nuo mūsų atkrapštyt. Bet kokia kaina. Turiu pokalbių su jo žmona keletą lapų. Apie tai kaip jam pasivaideno parazitai akyse ir vaikams vaistų prigirdė, o po to paaiškėjo, kad pasivaideno ir pasiūlė jam psichiatrą gydytojas. Apie tai, kad grasina nusiskandint, kad dukda bijo, jog jis sužeis ją ar broliukus. Mažai turiu, kitkas ištrinta, bet nelabai galiu šitai naudot, nes, jeigu jis sužinis, tai ją priplos.
Ei ei,bet čia gal jau kam nors įsikišt reikia?
Atsakyti

Jam šizofrenija?  Užmuš, sužalos ir liks nepakaltinamas.  Beda beda. Reikia psichiatro, bet jo zmona  nedarys nieko,  ji taikstosi  ir   bijo.   Net uz savo vaikus nekovoja. Ar kovoja? Ji auka, tu auka....

Atsakyti

Moterys yra moterys.tokkų "su kiaušais" gal nėr labai daug.

Beį jei ji turi kur ir už ką gyvent,tai jai jau irgi ta tikra pschinė būsena,jei nespiria jo lauk.

Atsakyti

Jam šizofrenija?  Užmuš, sužalos ir liks nepakaltinamas.  Beda beda. Reikia psichiatro, bet jo zmona  nedarys nieko,  ji taikstosi  ir   bijo.   Net uz savo vaikus nekovoja. Ar kovoja? Ji auka, tu auka....

Man tiktų, kad jam šizofrenija. Labai net, bet kaip tą įrodyt????

Atsakyti

O atitinka ji sizofrenijos aprasymas? 

Atsakyti

Man tiktų, kad jam šizofrenija. Labai net, bet kaip tą įrodyt????

Ta  nustatyti  gali tik psichiatras po galybes tyrimu.    sakai, tau tiktu???  :D

Atsakyti

O atitinka ji sizofrenijos aprasymas? 

Tik iš dalies.

Labiausiai atitinka pdichopato aprašymą.

Atsakyti

Priekaištauja, kad namą statomės, auto naujesnė, kad būtą turiu, reikalauja jį vaikui perrašyt, nori daugiau laiko su vaiku, aiškina, kad jį apiplėšinėju, kenkiu jo šeimai, kad vaikui praploviau smegenis,nuteikinėjų prieš jį ir t.t. ir pan

O tau nebūtų paorasčiau pasiimt advokatą šiuo klausimu vieną kartą ir visiems laikams išspręsti? Paklausyum ar turi teisę IŠVIS su juo nebendrauti? Jeigu jis turi klausimų, kreipiasi į tavo advokatą. OFICIALIAI raštiškai. Jeigu jis paskambintų vieną kitą kartą tavo advokatui su pretenzijom, greitai sugrąžintų jį ant žemės, manau.. Ar tavo bėdos, kam tavo exas prieštarauja, namui ar tavo buto klausimu, tai tik jo patie laisvalaikis.

Atsakyti

O jis savo buta jau perrase jusu vaikui?  :D​ 

Atsakyti