Dar pagalvojau, jeigu man taip būtų nutikę tarkim po Astra Zeneca skiepo - taigi ką daugiau reiktų kaltint, jeigu ne jį . Paskiepytų, o per naktį lieku praktiškai be kojos. Nei pajudint, nei paliest, skausmas toks, kad ima beviltiškumas...
Dar pagalvojau, jeigu man taip būtų nutikę tarkim po Astra Zeneca skiepo - taigi ką daugiau reiktų kaltint, jeigu ne jį . Paskiepytų, o per naktį lieku praktiškai be kojos. Nei pajudint, nei paliest, skausmas toks, kad ima beviltiškumas...
Tai be abejo, butu konkreciai skiepas kaltas.
Mb pyksta, kad exas lenda į mūsų gyvenimą.
O esmė, kad neina atsikratyt.
Bandymas ignoruot ir besivekt iššaukė dar dusesnį puolimą iš jo pusės.
Kaip manot ar galima kažkaip įrodyt žmogaus neadekvatumą. Na, kai jam atrido dalykai, kurių nėra?
O tai dėl ko konkrečiai jis lenda? Nori įrodyti, kad tu netinkamai naudoji jo alimentus, ar kad vaikas gyvena netinkamoje aplinkoje? Niekas kitas jo ir negali daugiau domint.
Mb pyksta, kad exas lenda į mūsų gyvenimą.
O esmė, kad neina atsikratyt.
Bandymas ignoruot ir besivekt iššaukė dar dusesnį puolimą iš jo pusės.
Kaip manot ar galima kažkaip įrodyt žmogaus neadekvatumą. Na, kai jam atrido dalykai, kurių nėra?
Normali jo reakcija, įsivaizduok save jo vietoje 😬 nekažką būtų...
O tą debilą manau ir toliau reikia ignoruot, tegul siautėja, tik viską reikia fiksuot, skųst policijai, vt ir pan.
O tą debilą manau ir toliau reikia ignoruot, tegul siautėja, tik viską reikia fiksuot, skųst policijai, vt ir pan.
Manau, jo atsikratyti išeis tik tuomet, kai vaikas taps pilnametis.
O dabar dar gali būti visko.
Yra psichų, kurie tiesiog pasišventę kito žmogaus "dusinimui", ir kuo daugiau su jais terliojiesi, tuo jiems geriau, nes jiems tai kažkoks savęs realizavimas.
FB_IMG_1615630494541.jpg 45,79KB 0 Parsiųsta kartų
Pagaliau mano keliui geriau. Jau lengviau buvo ir naktį. Nebesustingęs tokz ir mažiau skausmingas judinant. Pasiskaičiau informacinį lapelį, vaistai - tai tiesiog nuo uždegimo, tikiuosi ties tuo bėda ir baigsis. Gal paskui dar kokio gliukozamino kursą pagerti nebent . Gal žinot kokį geriau pasisavina? Ar dar nei viena negeriat tokių dalykų?
Esu gėrus dėl peties sąnario. Bet iš iherbo atsisiųstus, neprisimenu kaip vadinosi, bet gydytoja, aišku, pareiškė, kad čia tik papildas ir neaišku kaip jis įsisavins. Žodžiu, jei ne chemija, tai netinka.
Esu skaičius kaip viena įžymybė interviu sakiusi kaip savo sąnarius kartais "pamaitina", tai perka tą pačią vaistinių "gemzę". Sako, kai jai gerai.
Tuoj tau kas nors pasiūlys šaltienos išsivirti.
O tai dėl ko konkrečiai jis lenda? Nori įrodyti, kad tu netinkamai naudoji jo alimentus, ar kad vaikas gyvena netinkamoje aplinkoje? Niekas kitas jo ir negali daugiau domint.Priekaištauja, kad namą statomės, auto naujesnė, kad būtą turiu, reikalauja jį vaikui perrašyt, nori daugiau laiko su vaiku, aiškina, kad jį apiplėšinėju, kenkiu jo šeimai, kad vaikui praploviau smegenis,nuteikinėjų prieš jį ir t.t. ir pan
Prispausdinau n lapų susirašinėjimo. Bus matyt. Turi būt vizitas į vt.
Priekaištauja, kad namą statomės, auto naujesnė, kad būtą turiu, reikalauja jį vaikui perrašyt, nori daugiau laiko su vaiku, aiškina, kad jį apiplėšinėju, kenkiu jo šeimai, kad vaikui praploviau smegenis,nuteikinėjų prieš jį ir t.t. ir pan
Aha, sakyk, viskas is jo varganu 200 eur. Rink irodymus, kad kenkia tavo seimai, traumuoja vaikus ( pateik garso ir vaizdo irasus), kaip jis nuteikineja tavo vaika pries tave. Sunkus ir ilgas kelias laukia, bet kitaip nebus.
Amadėja*, 13 Kov 2021 - 13:00, parašė: Priekaištauja, kad namą statomės, auto naujesnė, kad būtą turiu, reikalauja jį vaikui perrašyt, nori daugiau laiko su vaiku, aiškina, kad jį apiplėšinėju, kenkiu jo šeimai, kad vaikui praploviau smegenis,nuteikinėjų prieš jį ir t.t. ir panNesuprantu,tai ką už vaiko pinigus namą statot? Ignoruok.nu tylėk ir nieko neatsakinėk.nu nebent ten kažką prikaupk prieš jį,bet nebendrauk,neatsiliepk telefonu,neaptarinėk su vaiku,nu vat lyg jo nebūtų.