Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Matau ,Amadėja,kad nori pasipasakot😀😀😀.

Atsakyti

Geriau tu apie savo katytes ir gėlytes. Ar pavyko išgelbėti? Ar toliau jas "tręšia"?  :) 

Atsakyti
Jo katinu sikinimas yra labai idomi tema. Prasom kiek imanoma placiau .Su katino fekaliju nuotraukom.
Atsakyti

Jo katinu sikinimas yra labai idomi tema. Prasom kiek imanoma placiau .Su katino fekaliju nuotraukom.

Nusišneki visai jau. Apie augalus įdomu. Ar pavyko įpročius pakeisti. Ar padėjo mano pasiūlyta priemonė.

Ne visi gi fekalijų spalvas ir konsistencijas kaip tu nagrinėja.

Atsakyti

Ir išvis, Alta, matau likai absoliučiai tuščia. Vieninteliai tavo pasisakymai - tai svetimų postų įvertinimas. 

Atsakyti

Ir išvis, Alta, matau likai absoliučiai tuščia. Vieninteliai tavo pasisakymai - tai svetimų postų įvertinimas. 

Pinigus mokek, pinigus :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 13 kovo 2021 - 10:15
Matot ,kad pagal ideja tik postus ir tegalim vertinti. Tik postus. O ka jus norit vertinti? Zinau - morale, turta,sveikata - fizine ir dvasine, teisingumo lygi postuose. Taigi ,Pienes postus vertinu kaip pacius klastingiausius ir veidmainiskiausius.
Atsakyti

Nu tai pasakojau.

Dar sužinojau, kad mano exas apskundė mane vt. Nors aš irgi parašiau pagalbos prašymą.

Atsakyti

Matot ,kad pagal ideja tik postus ir tegalim vertinti. Tik postus. O ka jus norit vertinti? Zinau - morale, turta,sveikata - fizine ir dvasine, teisingumo lygi postuose. Taigi ,Pienes postus vertinu kaip pacius klastingiausius ir veidmainiskiausius.

Taip ir galvojau, kad atgal gausiu  😃 . Na, bet vis turiu ir ką pasipasakoti, ir padiskutuoti galiu įvairiomis temomis, nes savo nuomonę turiu. O tu kai jau tuščia - tai kas tau belieka tik dėlioti, tu gerai, tu blogai, čia reikėjo patylėti, tau bk, tuoj bus didysis perkrovimas, tau bybį į akį ir bla bla bla... 

Atsakyti

Mb pyksta, kad exas lenda į mūsų gyvenimą.

O esmė, kad neina atsikratyt. 

Bandymas ignoruot ir besivekt iššaukė dar dusesnį puolimą iš jo pusės.

Kaip manot ar galima kažkaip įrodyt žmogaus neadekvatumą. Na, kai jam atrido dalykai, kurių nėra?

Atsakyti

Iššaukė  reakciją ignoras.atsilaikyk.toliau ignoruok.

Atsakyti

Pagaliau mano keliui geriau. Jau lengviau buvo ir naktį. Nebesustingęs tokz ir mažiau skausmingas judinant. Pasiskaičiau informacinį lapelį, vaistai - tai tiesiog nuo uždegimo, tikiuosi ties tuo bėda ir baigsis. Gal paskui dar kokio gliukozamino kursą pagerti nebent :mastau: . Gal žinot kokį geriau pasisavina? Ar dar nei viena negeriat tokių dalykų?  :) 

Atsakyti