Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Issiverciau.

As vistiek nesiociau, nors gal kazkiek laisviau. Del saves pacios. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 12 kovo 2021 - 20:46
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 12, 20:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72799132" data-time="1615573550"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.radikal.ru'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>Pinda tu molio, tai man dabar transleitint? </p>

biggrin.gif parašyta 'šikau ir tapnojau ant tų jūsų maskių' biggrin.gif biggrin.gif

I kokia vaistine ar kur daugiau zmoniu - uzsidedu . Del kitu zmoniu psichologinio komforto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 kovo 2021 - 21:03

Nu tikrai tas kovidas sukėlė masinę psichozę, kitaip ir nepavadinsi.

Atsakyti

Merhaba, elbi ,habibi.Kaip tau alachas padeda?
Dabar as nesioju toki languota skudura kaip beduinas dykumoje ,bo salta. Kai bus silta ,gatveje nesiosiu linini nuometa,bet rytietiskai ,snukis pilnai uzdengtas.

Marhaban biki, habibti. Padeda man ir Kristus, ir Alachas, ir gal net Krishna su Budha, nes gyvenimu nesiskundžiu,, tulžim nesispjaudau.

Abayos nenešioju, bet sutinku, kad rūbas tatai praktiškas (kartais net pavydas suiima pamačius, kad mamos, kurioms abaya  dengtis reikalauja religija ir papročiai, vaikus į mokyklą atveža ant pižamos ją užsimetusios).

Atsakyti

Marhaban biki, habibti. Padeda man ir Kristus, ir Alachas, ir gal net Krishna su Budha, nes gyvenimu nesiskundžiu,, tulžim nesispjaudau.

Abayos nenešioju, bet sutinku, kad rūbas tatai praktiškas (kartais net pavydas suiima pamačius, kad mamos, kurioms abaya  dengtis reikalauja religija ir papročiai, vaikus į mokyklą atveža ant pižamos ją užsimetusios).

Nu  tai blyn, isigyk ir tu.

Pyst ant naktiniu ir varai.  :D​ 

Atsakyti

Nu tai blyn, isigyk ir tu. Pyst ant naktiniu ir varai. :D
Turiu, bet ji "gyvena" Lietuvoje, jei netyčia koks kostiuminis vakarėlis internacionalumo tema vyktų, kai ten būname. O šiaip tai nebeaktualu, nes Burbos aiškiaregiškumo dėka turiu čipą, kuris mane užprogramavo kepti skanius kotletus vyrui, tad pastaruosius kelis metus vežioja jis rytais :angel_not:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elbi: 13 kovo 2021 - 00:06

Turiu, bet ji "gyvena" Lietuvoje, jei netyčia koks kostiuminis vakarėlis internacionalumo tema vyktų, kai ten būname. O šiaip tai nebeaktualu, nes Burbos aiškiaregiškumo dėka turiu čipą, kuris mane užprogramavo kepti skanius kotletus vyrui, tad pastaruosius kelis metus vežioja jis rytais :angel_not:

tai nedirbi niekur, namie seimininkauji?  :D​ 

Atsakyti

tai nedirbi niekur, namie seimininkauji?  :D​ 

Aš greitai suktis moku - ir padirbti, ir kotlektukų prakepti😃. Visos mes tą mokam juk

Atsakyti

Nu tikrai tas kovidas sukėlė masinę psichozę, kitaip ir nepavadinsi.

Ale rimtai 😃😃😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 13, 08:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mona.mona" data-cid="72799161" data-time="1615575963"><div><p>Nu tikrai tas kovidas sukėlė masinę psichozę, kitaip ir nepavadinsi.</p></div></blockquote><p>Ale rimtai 😃😃😃😃😃</p>

Matot ponia ir panele, leidziat sau vertint masiu psichine sveikata. Daug sau leidziat.
Atsakyti

kam kalbet, kam tylet :D

Atsakyti

Matot ponia ir panele, leidziat sau vertint masiu psichine sveikata. Daug sau leidziat.
Tai aš labiau savo aplinką minty turėjau  :D  :D  :D​ 

Nes gyvenime tokių cirkų nėr buvę... kaip dabar 🙈🙉🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 kovo 2021 - 08:59