Issiverciau.
As vistiek nesiociau, nors gal kazkiek laisviau. Del saves pacios.
Merhaba, elbi ,habibi.Kaip tau alachas padeda?
Dabar as nesioju toki languota skudura kaip beduinas dykumoje ,bo salta. Kai bus silta ,gatveje nesiosiu linini nuometa,bet rytietiskai ,snukis pilnai uzdengtas.
Marhaban biki, habibti. Padeda man ir Kristus, ir Alachas, ir gal net Krishna su Budha, nes gyvenimu nesiskundžiu,, tulžim nesispjaudau.
Abayos nenešioju, bet sutinku, kad rūbas tatai praktiškas (kartais net pavydas suiima pamačius, kad mamos, kurioms abaya dengtis reikalauja religija ir papročiai, vaikus į mokyklą atveža ant pižamos ją užsimetusios).
Marhaban biki, habibti. Padeda man ir Kristus, ir Alachas, ir gal net Krishna su Budha, nes gyvenimu nesiskundžiu,, tulžim nesispjaudau.
Abayos nenešioju, bet sutinku, kad rūbas tatai praktiškas (kartais net pavydas suiima pamačius, kad mamos, kurioms abaya dengtis reikalauja religija ir papročiai, vaikus į mokyklą atveža ant pižamos ją užsimetusios).
Nu tai blyn, isigyk ir tu.
Pyst ant naktiniu ir varai.
Nu tai blyn, isigyk ir tu. Pyst ant naktiniu ir varai. Turiu, bet ji "gyvena" Lietuvoje, jei netyčia koks kostiuminis vakarėlis internacionalumo tema vyktų, kai ten būname. O šiaip tai nebeaktualu, nes Burbos aiškiaregiškumo dėka turiu čipą, kuris mane užprogramavo kepti skanius kotletus vyrui, tad pastaruosius kelis metus vežioja jis rytais
Turiu, bet ji "gyvena" Lietuvoje, jei netyčia koks kostiuminis vakarėlis internacionalumo tema vyktų, kai ten būname. O šiaip tai nebeaktualu, nes Burbos aiškiaregiškumo dėka turiu čipą, kuris mane užprogramavo kepti skanius kotletus vyrui, tad pastaruosius kelis metus vežioja jis rytais
tai nedirbi niekur, namie seimininkauji?