Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kokia dar kate?
Ei ,cia stumiat ant oriento? As pav jau nikaba is lino vasarai pasisiuvau .
Atsakyti

Kokia katė cia perbėgo tarp jusu?

Tos katės nuolat laksto.  :) 

Burbanti, va tu man pasakyk, nuo ko priklauso tavo bjaurumas vienoj ar kitoj temoj? Varnų trobą paskaitau, tai normalus, atjaučiantis žmogus esi, malonu skaityt. Nu kitose temose, tai kaip velnias koks.

O šitoj iš pradžių buvai gana nuosaiki, bet jau "įsibėgėji'. Ką? :D​ 

Atsakyti
Man tai labai ydomu Elba abaya nešioja ar europietiskai rengiasi ten gyvendama.
Atsakyti
Merhaba, elbi ,habibi.Kaip tau alachas padeda?
Dabar as nesioju toki languota skudura kaip beduinas dykumoje ,bo salta. Kai bus silta ,gatveje nesiosiu linini nuometa,bet rytietiskai ,snukis pilnai uzdengtas.
Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 12, 18:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72799042" data-time="1615567757"><div><p>Kokia katė cia perbėgo tarp jusu?</p></div></blockquote><p>Tos katės nuolat laksto.  smile.gif </p><p>Burbanti, va tu man pasakyk, nuo ko priklauso tavo bjaurumas vienoj ar kitoj temoj? Varnų trobą paskaitau, tai normalus, atjaučiantis žmogus esi, malonu skaityt. Nu kitose temose, tai kaip velnias koks.</p><p>O šitoj iš pradžių buvai gana nuosaiki, bet jau "įsibėgėji'. Ką? biggrin.gif​ </p>

Aha biggrin.gif as irgi jauciu, kad pradeda mane cia juokinti kelios viršinykės biggrin.gif

Priklauso nuo bendravimo. Jei mano špilkavimus priima rimtu veidu ir nori 'nugesinti', nu tai nepavydziu po kurio laiko joms biggrin.gif
Gal greiciausiai, jei zmogus neturi gero jumoro jausmo - laikys mane priešu. biggrin.gif

Ištrauk pletnikę, jei matysi, kad vel pradedu gaslaitingą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 kovo 2021 - 19:07
Koki dar gaslaitiga, gi nutarta kaukes ant ruros detis,selija rekomendavo ,saltini nurode.Fart on hold,kaip sakant.
Atsakyti

Atsimenu, kai Elbi pasakojo, kaip ten turginykai kisenese kiausus ridineja :lol: uooooj, nigaliu :lol:​ 

Burbanti, aš šitą tekstą suvokiu taip - kad vyrai su savo tom baltom sukniom nuogi po apačia, na ir laikydami rankas kišenėse ten sau pakalakolčina, pavėdina, patraukia vieną nuo kito, pvz kad nesušustų. O ne ištraukia liaudžiai, kaip kokie ekshibicionistai. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 03 12, 19:10)
Koki dar gaslaitiga, gi nutarta kaukes ant ruros detis,selija rekomendavo ,saltini nurode.Fart on hold,kaip sakant.

As vaikstau atvira burna (ne rūra biggrin.gif ), su mėlynu ženklu ant krūtinės (gerai, kad ne zvaigzde dar rolleyes.gif ) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 12, 19:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72799001" data-time="1615564303"><div><p>Atsimenu, kai Elbi pasakojo, kaip ten turginykai kisenese kiausus ridineja lotuliukas.gif uooooj, nigaliu lotuliukas.gif​ </p></div></blockquote><p>Burbanti, aš šitą tekstą suvokiu taip - kad vyrai su savo tom baltom sukniom nuogi po apačia, na ir laikydami rankas kišenėse ten sau pakalakolčina, pavėdina, patraukia vieną nuo kito, pvz kad nesušustų. O ne ištraukia liaudžiai, kaip kokie ekshibicionistai. </p><p></p><p></p><p></p>

Oi ne...tikrai ne nuogi. Jie gi ne škotai biggrin.gif va škorišką mikasių mačiau, kai savo ta sijona pakėlė vyriškis biggrin.gif

Bet Indijos turgūs (ne turistams, o vietiniams) tai pašiurpino. Žiaugciojau nuo kvapu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 kovo 2021 - 19:23

O ka tas melyns zenklas reiskia, Burbekle? 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 12, 20:10)
<p>O ka tas melyns zenklas reiskia, Burbekle? </p>

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tai linksnimatės :)

Atsakyti

f518a98d21a3.jpg

Pinda tu molio, tai man dabar transleitint? 

Atsakyti