Taip ,kiek noresiu tiek fantazuosiu .Atsirado tiesos ministerija ir monopolija.
Bla bla bla, norėsiu- rašysiu, norėsiu - fantazuosiu, norėsiu- bb siūlysiu akysna.. Prisisiūlysi.
A tu cia tupo viena protinga ir tik viena zinai, kad Sputnikas gana naujas?
Kas tau daros? Menopauzė ar menstruacijos?
Papildyta:
Pikta kiaunė esi? Tokioje šalyje gyvenant neimanoma buti piktam. Pamaciau tikrą kapitalizmą, o ne vakarų laukinį.
O! Visu gražumu! Ir leksika, ir intelektas!
Nuo kada reik pjaut pūlinį anginoj? Ar aš čia ne taip suprantu. Kiek buvę anginų vaikams ar man pačiai, dažniausiai pūliuojančios, bet nei karto nebuvo siūlyta pjaut.
O buvę tau, kad trūksta pūlinys? Man buvę. Ant tiek šlykštus daiktas - bėgo pūliai iš gerklės, atrodė lyg snargliais vemčiau. Mažytei man, gal 4-5 metų....
Tai Amadėjinui gal dar netrūkęs, tai išims. Nu aš nžn, ne daktarė, nei ne veterinarė tai..... gal neturiu teisės atsakyti.
Nuo kada reik pjaut pūlinį anginoj? Ar aš čia ne taip suprantu. Kiek buvę anginų vaikams ar man pačiai, dažniausiai pūliuojančios, bet nei karto nebuvo siūlyta pjaut.Na, kažką nupjovė. Lb.blogai buvo, bet sakė laiku. Lyg dar be pūlių. Ar bebt niekas nenėgo dar. Žodžiu, gyvens
O buvę tau, kad trūksta pūlinys? Man buvę. Ant tiek šlykštus daiktas - bėgo pūliai iš gerklės, atrodė lyg snargliais vemčiau. Mažytei man, gal 4-5 metų....
Tai Amadėjinui gal dar netrūkęs, tai išims. Nu aš nžn, ne daktarė, nei ne veterinarė tai..... gal neturiu teisės atsakyti.
Ne, taip nėra buvę, nė nežinojau, kad būna taip.