Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taip ,kiek noresiu tiek fantazuosiu .Atsirado tiesos ministerija ir monopolija.

Bla bla bla, norėsiu- rašysiu, norėsiu - fantazuosiu, norėsiu- bb siūlysiu akysna.. Prisisiūlysi. :lol:​ 

Atsakyti

Nuo kada reik pjaut pūlinį anginoj? Ar aš čia ne taip suprantu. Kiek buvę anginų vaikams ar man pačiai, dažniausiai pūliuojančios, bet nei karto nebuvo siūlyta pjaut. 

Atsakyti

Vakar- balta balta ziema. Siandien - purvinas slapias ruduo.

Durnas daiktas tas pavasaris, niekaip neapsisprendzia, ar sikt nori, ar i dangu.... 

Atsakyti
QUOTE(Elbi @ 2021 03 12, 17:12)
<p>Va, prašom failiukas. Angliškai skaitote, skaičiai ir datos nurodyti, Sputniko "populiarumo mąstus" galvelė pati gal kaip nors sugeneruos.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://github.com/owid/covid-19-data/blob/master/public/data/vaccinations/country_data/United%20Arab%20Emirates.csv'>https://github.com/owid/covid-19-data/blob/master/public/data/vaccinations/country_data/United%20Arab%20Emirates.csv</a></p><p></p>

A tu neturi ka veikt? biggrin.gif eik geriau diedui katlietus kept biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 12, 17:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798942" data-time="1615560429"><div><p>Nu baikite jus kisti kitiems savo gyvensenos buda vartotojo įkelta nuotraukavisi zmones suauge ir visi gyvena savo gyvenimus. Geriau savo diedus tvarkykit - daugiau naudos bus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu ten pat, kur aš ir veiki tą patį, ką aš, kur tu mane siunti, ko pati ten neini ?....</p><p></p><p></p><p></p><p>Kažkurią dieną norėjau atrašyti "ke?" Atsimenat, viena narė taip atsakydavo smagiai. Prisiminiau šunį labai fainą jos. Odutis ❤ Turbūt neskaito.....</p>

'Keiciasi tas mamku konringentas bais sparciai, neina susigaudyti kas cia nauji, kas cia seni, tik nikus pasikeite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 kovo 2021 - 18:37

Kaip durnai, kas atsisako astros dabar, galės dalyvaut bado žaidynėse su visais, bet tai nereiškia, kad atėjus eilei gaus kitą vakciną.

Atsakyti
QUOTE(Elbi @ 2021 03 12, 16:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798884" data-time="1615552719"><div><p>Nepasakok pasaku...dar viena psiaudo žinovė - propogandos auka.</p></div></blockquote><p>Miela ponia, SputnikV tik dabar neseniai atsirado ir labai ribotose vakcinavimo vietose. Gyvenu vienoje iš šalių, kuri su Izraeliu susigrobė didžiausius Pfizer kiekius, tad "pseudo žinovės" titulą pasilikite sau.</p><p></p><p>Labas vakaras, ir atsiprašau, kad įsiveržiau, bet esu nepakanti VBS vėliavnešiams</p>

A tu cia tupo viena protinga ir tik viena zinai, kad Sputnikas gana naujas?
Kas tau daros? Menopauzė ar menstruacijos?
Papildyta:
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 12, 18:38)
<p>Kaip durnai, kas atsisako astros dabar, galės dalyvaut bado žaidynėse su visais, bet tai nereiškia, kad atėjus eilei gaus kitą vakciną.</p>

Ko jus taip pergyvenate del kitu? Jus savimi rupinkites.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 12, 17:10)
<p>Jooo, atsimenu, kad Elbi kazkur, kur karsta gyvena. Ar ne Emyratuose? </p>

Esu Dubajuje sutikus daug rusikių aptarnavimo sferoje.
Papildyta:
QUOTE(Elbi @ 2021 03 12, 17:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72798964" data-time="1615562025"><div><p>Aš neatsimenu, bet labai smagu, kad atėjo.  </p></div></blockquote><p>Ačiū, Fėja, bet su manimi nėra labai smagu blush-anim-cl.gif​ . Ateinu dažniausiai tik tuomet, kai kokia <em>žinov</em>ė "išmuša saugiklius" fool.gif </p>

Pikta kiaunė esi? biggrin.gif Tokioje šalyje gyvenant neimanoma buti piktam. Pamaciau tikrą kapitalizmą, o ne vakarų laukinį.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 12, 17:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Elbi" data-cid="72798974" data-time="1615562488"><div><p>Ačiū, Fėja, bet su manimi nėra labai smagu blush-anim-cl.gif​ . Ateinu dažniausiai tik tuomet, kai kokia <em>žinov</em>ė "išmuša saugiklius" fool.gif</p></div></blockquote><p>Atsimenu, kai Elbi pasakojo, kaip ten turginykai kisenese kiausus ridineja lotuliukas.gif uooooj, nigaliu lotuliukas.gif​ </p>

Nu atsiprasau, bet tokio dalyko nemaciau...gaila. bet labai isternu ar tai turistes, ar tai ten gyvenancios nepatiko. Isverstais papais po Molą vaikstineja. Fui.
Atsakyti

A tu cia tupo viena protinga ir tik viena zinai, kad Sputnikas gana naujas?

Papildyta:
Pikta kiaunė esi? biggrin.gifTokioje šalyje gyvenant neimanoma buti piktam. Pamaciau tikrą kapitalizmą, o ne vakarų laukinį.

O! Visu gražumu! Ir leksika, ir intelektas! :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 03 12, 18:06)
Taip ,kiek noresiu tiek fantazuosiu .Atsirado tiesos ministerija ir monopolija.

Kokia katė cia perbėgo tarp jusu?
Atsakyti

Nuo kada reik pjaut pūlinį anginoj? Ar aš čia ne taip suprantu. Kiek buvę anginų vaikams ar man pačiai, dažniausiai pūliuojančios, bet nei karto nebuvo siūlyta pjaut. 

O buvę tau, kad trūksta pūlinys? Man buvę. Ant tiek šlykštus daiktas - bėgo pūliai iš gerklės, atrodė lyg snargliais vemčiau. Mažytei man, gal 4-5 metų....

Tai Amadėjinui gal dar netrūkęs, tai išims. Nu aš nžn, ne daktarė, nei ne veterinarė tai..... gal neturiu teisės atsakyti.

Atsakyti
QUOTE(Elbi @ 2021 03 12, 18:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72799036" data-time="1615567441"><div><p>A tu cia tupo viena protinga ir tik viena zinai, kad Sputnikas gana naujas?

Papildyta:
Pikta kiaunė esi? vartotojo įkelta nuotraukaTokioje šalyje gyvenant neimanoma buti piktam. Pamaciau tikrą kapitalizmą, o ne vakarų laukinį.</p></div></blockquote><p>O! Visu gražumu! Ir leksika, ir intelektas! wub.gif​ </p>

Bet jei rasei, kad tau turguose kiaušus vietiniai vyrai rodo, tai tu is tu Easternių, kurios vos ne nuogos ten vaikšto?
Atsakyti

Na, kažką nupjovė. Lb.blogai buvo, bet sakė laiku. Lyg dar be pūlių. Ar bebt niekas nenėgo dar. Žodžiu, gyvens :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 kovo 2021 - 18:54

O buvę tau, kad trūksta pūlinys? Man buvę. Ant tiek šlykštus daiktas - bėgo pūliai iš gerklės, atrodė lyg snargliais vemčiau. Mažytei man, gal 4-5 metų....

Tai Amadėjinui gal dar netrūkęs, tai išims. Nu aš nžn, ne daktarė, nei ne veterinarė tai..... gal neturiu teisės atsakyti.

Ne, taip nėra buvę, nė nežinojau, kad būna taip.

Atsakyti