Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja, 😔😔😔😔😔

Atsakyti

Išgyvens, bet kai ten, tai kainuos belen kiek

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 12, 17:37)
<p>Išgyvens, bet kai ten, tai kainuos belen kiek</p>

Ne į karščiavimo kliniką siuntė? Ar jau dabar tokių nėra?
Atsakyti

Bankrotas kažkoks 🤣

Atsakyti

Ne į karščiavimo kliniką siuntė? Ar jau dabar tokių nėra?

Priėmė privačioj su 38

Atsakyti
Man tai patinka,kai cia visos pradeda medicina ir veterinarija uzsiimt. Ot pazvengiu.Kazkada sakiau ,kad apie patogeneze papasakosiu. Pazada atsiimu , kaip mane cia bordzija vadinot , po liaudies kontroles vizitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 kovo 2021 - 17:47

Ačiū, Fėja, bet su manimi nėra labai smagu :blush-anim-cl:​ . Ateinu dažniausiai tik tuomet, kai kokia žinovė "išmuša saugiklius" :fool:

Atsimenu, kai Elbi pasakojo, kaip ten turginykai kisenese kiausus ridineja :lol: uooooj, nigaliu :lol:​ 

Atsakyti

Man tai patinka,kai cia visos pradeda medicina ir veterinarija uzsiimt. Ot pazvengiu.Kazkada sakiau ,kad apie patogeneze papasakosiu. Pazada atsiimu , kaip mane cia bordzija vadinot , po liaudies kontroles vizitu.

Liaudies kontrole tai tu. 

Kiekviena posta ivertini, isvartai ir savo isvadas pateiki :D​ 

Atsakyti

Liaudies kontrole tai tu. 

Kiekviena posta ivertini, isvartai ir savo isvadas pateiki :D​ 

Man tai nejuokinga... Nes ateina ji tai kažkaip piktavališkai, su išankstiniu blogu nusiteikimu. Ir sh.. neteisingom išvadom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 12 kovo 2021 - 18:01
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 12, 17:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72798997" data-time="1615563813"><div><p>Man tai patinka,kai cia visos pradeda medicina ir veterinarija uzsiimt. Ot pazvengiu.Kazkada sakiau ,kad apie patogeneze papasakosiu. Pazada atsiimu , kaip mane cia bordzija vadinot , po liaudies kontroles vizitu.</p></div></blockquote><p>Liaudies kontrole tai tu. </p><p>Kiekviena posta ivertini, isvartai ir savo isvadas pateiki biggrin.gif​ </p>

Butent postus .Postus ,jais tenkinuosi ,neieskau tiesos ,nekaltinu nieko fantazijom ir melagystem ,nelakstau tikrinti.Fantazuoja ir ka, man tinka. Tau ne.Pinot , uz savo gera valia brangiai sumokejau. Taip , esu dabar tas kas esu. Infernalija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 kovo 2021 - 18:03

Butent postus .Postus ,jais tenkinuosi ,neieskau tiesos ,nekaltinu nieko fantazijom ir melagystem ,nelakstau tikrinti.Fantzuoja ir ka, man tinka. Tau ne.

Tau niekada niekas netinka, dabar pati fantazuoji.

Atsakyti
Taip ,kiek noresiu tiek fantazuosiu .Atsirado tiesos ministerija ir monopolija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 kovo 2021 - 18:10