Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu baikite jus kisti kitiems savo gyvensenos buda biggrin.gifvisi zmones suauge ir visi gyvena savo gyvenimus. Geriau savo diedus tvarkykit - daugiau naudos bus biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gifbiggrin.gif

Tu ten pat, kur aš ir veiki tą patį, ką aš, kur tu mane siunti, ko pati ten neini ?....

Kažkurią dieną norėjau atrašyti "ke?" Atsimenat, viena narė taip atsakydavo smagiai. Prisiminiau šunį labai fainą jos. Odutis ❤ Turbūt neskaito.....

Atsakyti

Jooo, atsimenu, kad Elbi kazkur, kur karsta gyvena. Ar ne Emyratuose? 

Atsakyti

Tu ten pat, kur aš ir veiki tą patį, ką aš, kur tu mane siunti, ko pati ten neini ?....

Kažkurią dieną norėjau atrašyti "ke?" Atsimenat, viena narė taip atsakydavo smagiai. Prisiminiau šunį labai fainą jos. Odutis ❤ Turbūt neskaito.....

Ke?  :lol:​ 

Atsakyti

Va, prašom failiukas. Angliškai skaitote, skaičiai ir datos nurodyti, Sputniko "populiarumo mąstus" galvelė pati gal kaip nors sugeneruos.

https://github.com/o...ab Emirates.csv

Atsakyti

Jooo, atsimenu, kad Elbi kazkur, kur karsta gyvena. Ar ne Emyratuose? 

Si 😊. "Išsidaviau" jau kitam poste 😊

Atsakyti

Aš neatsimenu, bet labai smagu, kad atėjo.  

Atsakyti

Vyrui konkreti angina. 3,5 paros tempa kyla. Nuvarė į Grybo g. Bus matyt ką sakys.

Ir jaučiu išsisklaidys mitas, kad su tempa nepriima niekur.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 kovo 2021 - 17:17

Tai išrašys antibiotikų, jei angina, turbūt. 

Padarys tyrimus ir matys, ar uždegimas, ar virusas... 

Sušalo jis turbūt ten...

Atsakyti

Aš neatsimenu, bet labai smagu, kad atėjo.  

Ačiū, Fėja, bet su manimi nėra labai smagu :blush-anim-cl:​ . Ateinu dažniausiai tik tuomet, kai kokia žinovė "išmuša saugiklius" :fool: 

Atsakyti

Tai išrašys antibiotikų, jei angina, turbūt. 

Padarys tyrimus ir matys, ar uždegimas, ar virusas... 

Sušalo jis turbūt ten...

Stresas, nemiegota naktis.

O sušalt nebuvo kur. Tiek, kad nepagulėjo namie

Atsakyti

Odutį ir aš prisimenu. Fainas ir juokingas šuo.

Man visų gyvūnai faini. Bet kuo didyn, tuo fainyn  :)​ 

Atsakyti

Sakė pjaut reik, nes pūlinys yra. Nu žooooodžiu....savaitėlė

Atsakyti