Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Rialina @ 2021 03 12, 15:04)
Matau tik kalbant apie bakterijas. Virusai paprastai yra daug mažesni už bakterijas.
Bet suprantu - ant užpakalio užsidedant mačija biggrin.gif

Macija nuo b.y,b,i,o i rura.Bet tik be volnejija i vosklicanij ,sake atsirado interneto policija. Sa,ziurkes.
Atsakyti

Vakar, berods, rasei, kad tau dabar 53 metai, o dabar rasai, kad 91-aisias buvo 17. Galai nesueina. Na, bet svarbu, kad buvai prie Parlamento. :D :lietuva: :lietuva: :lietuva:

Tik norėjau tą patį rašyt. Aš jaunesnė, bet jau tuo laiku vyresnė ir buvau, ir laukiausi :D​ 

Atsakyti
mda... hmm.gif
Atsakyti

Aš tai juokiuos balsu, negaliu  :lol:​ 

Atsakyti

Kas do isterinis juokas, Altos b. y. biai nepacinka?  :D​ 

Atsakyti
Madam , kaip jus po kanivolu manipuliaciju? Velnias dar nenusinese?
Atsakyti

Is 5.000.000 paskiepytu Astea Zeneca EU ribose 30-ciai buvo atsitikusi  embolija. Prof.Zvirbliene isitikinusi, kad tai neturetu  buti skiepo itaka.Bet tyrimai vis dar vykdomi.Tik ka kalbejo per radija. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 12 kovo 2021 - 16:16
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 12, 15:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="savaitė" data-cid="72798877" data-time="1615552386"><div><p>Vakar, berods, rasei, kad tau dabar 53 metai, o dabar rasai, kad 91-aisias buvo 17. Galai nesueina. Na, bet svarbu, kad buvai prie Parlamento. biggrin.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif</p></div></blockquote><p>Tik norėjau tą patį rašyt. Aš jaunesnė, bet jau tuo laiku vyresnė ir buvau, ir laukiausi biggrin.gif​ </p>

Ir sedejai namie uodegą prisedus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 03 12, 14:55)
Burbanti ,zinok liaudies kontrole gali tave atvaziuot tikrint, na dabar salygos keliaut nekazka,bet siaip tai tema tikra infernalija, perfrazuojant efremova.

Tai teletabės jau gasdino mane biggrin.gif prisigasdino iki tiek, kad as jas dabar galiu paduoti I teismą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(savaitė @ 2021 03 12, 14:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798884" data-time="1615552626"><div><p>O jei rimtai, tai tik atsimenu, kad dar jauna buvau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As tai paciam Parlamente tuo metu buvau, pro langa i tave ziurejau.
</p>

Tai as tada balerina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 12, 14:59)
<p>Bet šaltinių, tos propagandos NE aukos tai neatskleidžia. Labai branginasi. Nu i gerai. Tik labai durnai skamba, kai gina savo neaiškias tiesas. </p><p></p><p>Man tai buvo tik 12 metų. Buvau su mama Juragiuose. Prie laužų stovėjau, arbatėlę gėriau. Neramu buvo..... Norėjau greičiau namo. Tik niekam nesakiau. Laukiau 😊</p>

Nu baikite jus kisti kitiems savo gyvensenos buda biggrin.gif visi zmones suauge ir visi gyvena savo gyvenimus. Geriau savo diedus tvarkykit - daugiau naudos bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rialina @ 2021 03 12, 15:04)
Matau tik kalbant apie bakterijas. Virusai paprastai yra daug mažesni už bakterijas.
Bet suprantu - ant užpakalio užsidedant mačija biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Madam , kaip jus po kanivolu manipuliaciju? Velnias dar nenusinese?

Aišku, už vertimą pinigų prašysi? :D​ 

Atsakyti

Ir sedejai namie uodegą prisedus biggrin.gif

Ne, buvau mūsų kaime prie bokšto nuvažiavus, tuo metu, juk visus tokius objektus saugojo ir žmonių daug budėdavo.

Atsakyti

Nepasakok pasaku...dar viena psiaudo žinovė - propogandos auka.

Miela ponia, SputnikV tik dabar neseniai atsirado ir labai ribotose vakcinavimo vietose. Gyvenu vienoje iš šalių, kuri su Izraeliu susigrobė didžiausius Pfizer kiekius, tad "pseudo žinovės" titulą pasilikite sau.

Labas vakaras, ir atsiprašau, kad įsiveržiau, bet esu nepakanti VBS vėliavnešiams

Atsakyti