Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai aš tik liudininkė, ne kaltinamoji. Konsultavomės ką kalbėt man. 

O kaltinamasis TB?

Atsakyti

Už tai ir rašiau, kad reikia rašyt pareiškimą ant ekso...

Atsakyti

Žada masinį skiepijimą, „kas pirmesnis užsiregistruos”. Bus įdomu.

Atsakyti

Žada masinį skiepijimą, „kas pirmesnis užsiregistruos”. Bus įdomu.

Pagaliau. 

Atsakyti

Pagaliau. 

Ant vasaros, kaip suprantu, dar ne dabar.

Atsakyti

Karantinų pažymėtais metais gimė 6332 mažieji vilniečiai iš kurių, Registro centro duomenimis, berniukų – net 5017, mergaičių – 4813. Dar 3536 vaikų gimė užsienyje, bet buvo registruoti Vilniuje. Duomenys rodo, kad šiemet gimusių vaikų skaičius nedaug mažesnis, nei pernai: 2019 m. sostinėje iš viso gimė 6540 mažųjų vilniečių, dar 4288 įregistruoti vaikai gimė užsienio šalyse. Berniukų ir mergaičių skaičius užpernai beveik nesiskyrė – 2019 m. buvo įregistruoti 5447 berniukai ir 5381 mergaitė. 2020 m. – vizualiai gražus skaičius, turintis net du dvejetus. Kiek kitokiais dvejetais pernai galėjo džiaugtis net 109 šeimos, kurios iškart susilaukė dviejų vaikučių. Gimė ir dvi poros trynukų. Populiariausi vilniečių vardai mergaitėms pernai: Amelija, Sofija, Emilija, Lėja, Gabrielė, Marija ir Liepa. Berniukų – Benas, Lukas, Markas, Jokūbas, Dominykas, Matas ir Augustas. Pasitaikė ir retesnių vardų – pernai pasaulį išvydo Perkūnija, Girija, Elektra, Gudrūna, Epika, Sidabrė, Elarija, Lyja. Originalumu išsiskyrė ir berniukų vardai: Gūsis, Gojus, Ūkas, Nauris, Arendas, Kanutas, Džiugimantas. 

Atsakyti

Perkūnija ir Gūsis :lol:

Su Nauriu tai dar 1984 metais biski  draugavau, nieko naujo. 

Atsakyti

Man ta emilija,jau kaip keiksmažodis.

Atsakyti

Pagaliau. 

Man tai čia nesąmonė atrodo tos "lenktynės". Užluš sistemos, bus nesusipratimų, kažkoks chaosas bus  garantuotai.

Gerai, tarkim, pavyksta gauti pirmą skiepą, o kaip bus su antru? Ar gavus pirmą, jau paskirs datą, ar vėl kažkur kautis reikės dėl reikiamo termino. Eina šikt tokia sistema. Žmonėms nerimo ir taip pakanka. Galėtų viską organizuoti taip kaip senoliams, tai juk ne, paleisim iš gardo kaip šunis, duosim startą, lenktyniaukit.

Atsakyti

Be abejo, data paskirs. 

Atsakyti

Be abejo, data paskirs. 

Tu sakai, tu žinai. :)​ 

Atsakyti

Be abejo, data paskirs. 

Tiesa, sapnavau tave, rupke.

Abi buvom susijusios su kažkokia telefonų kompanija ir atvažiavom į kažkokį susitikimą su vienodais automobiliais. kažką pakalbėjom užsienietiškom kalbom su kažkokiais kostiumuotais, ir išvažiavom. Tu buvai su dviem baltom kasom. :)​ 

Atsakyti