Adamkus sėkmingai buvo išgydytas USA, o va kitiems žinomiems nelabai kaip pasisekė, kurie gydėsi Lietuvoj.
Man dzin, kieno as atstove, as vadovaujuosi elementaria savo logika.
As suvokiu, kad, jei kosesi ant mano atviro veido, tai daugiau brudo gausiu, negu ant kauketo. Nes dalis liks ant kitos kaukes puses.
Taip išeina, 50+ raukia apie viską, o 50-, bukos kaip tapkės
Aš tai nemažai žmonių savo aplinkoj žinau, kur vėžys sustabdytas. Ir gyvena tik sekdami, ar neatsinaujina. Manau, Adamkus lygiai taip pat seka.
Dėl kaukių,nu tai stringa jose vandens lašiukai, nes virusai vieni neskraido. Todėl jos yra efektyvios. Paprasta.
Dėl skiepų, tai nėra jie gėris, bet liga blogiau ypač daabar, todėl skiepytis reik
Aš tai nemažai žmonių savo aplinkoj žinau, kur vėžys sustabdytas. Ir gyvena tik sekdami, ar neatsinaujina. Manau, Adamkus lygiai taip pat seka.
Matai, remisija daznai neamzina. Atsinaujina jis, bjaurybe.
Bet vat taip, kad galutinai isgydyt, tai nera vaistu.
Šiand.varysiu pas tyrėją. Blt, neaišku kuo čia baigsis, bet būt lb.neteisinga, jei to durniaus naudai
Deja ,gaila , bet taip yra .Bendrasis issilavinimas ir asmenybes formavimas zenkliai suprastejo.
Amadeja, imk advokata,kad ir studenta koki. Neik viena. Prikalbesi tu pati to ,kas bus panaudota pries tave.
Matai, remisija daznai neamzina. Atsinaujina jis, bjaurybe.
Bet vat taip, kad galutinai isgydyt, tai nera vaistu.
Taip.
Deja ,gaila , bet taip yra .Bendrasis issilavinimas ir asmenybes formavimas zenkliai suprastejo.
Amadeja, imk advokata,kad ir studenta koki. Neik viena. Prikalbesi tu pati to ,kas bus panaudota pries tave.
Tai aš tik liudininkė, ne kaltinamoji. Konsultavomės ką kalbėt man.