Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kai su selijos karta baigesi kazkoks elementarus medicininis svietimas , tai nuo intemoros ir jaunesnes yra tokio lygio,kad galima teigt bet koki brieda ,nes ta karta jau ne minimaliai nieko neberaukia.Selija ir feja yra mainstrymo ir popkulturos atstoves, patogiausia another brick in the wall pozicijoje. Atsiprasau ,siems socialiniams reiskiniams lietuvisku zodziu nera.
Atsakyti

Adamkus sėkmingai buvo išgydytas USA, o va kitiems žinomiems nelabai kaip pasisekė, kurie gydėsi Lietuvoj.

Atsakyti

Man dzin, kieno as atstove, as  vadovaujuosi elementaria savo logika.

As suvokiu, kad, jei kosesi ant mano atviro veido, tai daugiau brudo gausiu, negu ant kauketo. Nes dalis liks ant kitos kaukes puses. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 12 kovo 2021 - 08:55

Taip išeina, 50+ raukia apie viską, o 50-, bukos kaip tapkės  :lol:  :lol:  :lol:​  

Atsakyti

Aš tai nemažai žmonių savo aplinkoj žinau, kur vėžys sustabdytas. Ir gyvena tik sekdami, ar neatsinaujina. Manau, Adamkus lygiai taip pat seka.

Atsakyti

Dėl kaukių,nu tai stringa jose vandens lašiukai, nes virusai vieni neskraido. Todėl jos yra efektyvios. Paprasta.

Dėl skiepų, tai nėra jie gėris, bet liga blogiau  ypač daabar, todėl skiepytis reik

Atsakyti

Aš tai nemažai žmonių savo aplinkoj žinau, kur vėžys sustabdytas. Ir gyvena tik sekdami, ar neatsinaujina. Manau, Adamkus lygiai taip pat seka.

Matai, remisija daznai neamzina. Atsinaujina jis, bjaurybe. 

Bet vat taip, kad galutinai isgydyt, tai nera vaistu. 

Atsakyti

Šiand.varysiu pas tyrėją. Blt, neaišku kuo čia baigsis, bet būt lb.neteisinga, jei to durniaus naudai :(

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 12, 08:53)
<p>Taip išeina, 50+ raukia apie viską, o 50-, bukos kaip tapkės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif​  </p>

QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 12, 08:58)
<p>Šiand.varysiu pas tyrėją. Blt, neaišku kuo čia baigsis, bet būt lb.neteisinga, jei to durniaus naudai verysad.gif</p>

Deja ,gaila , bet taip yra .Bendrasis issilavinimas ir asmenybes formavimas zenkliai suprastejo.
Amadeja, imk advokata,kad ir studenta koki. Neik viena. Prikalbesi tu pati to ,kas bus panaudota pries tave.
Atsakyti

Matai, remisija daznai neamzina. Atsinaujina jis, bjaurybe. 

Bet vat taip, kad galutinai isgydyt, tai nera vaistu. 

Taip.

Atsakyti

Deja ,gaila , bet taip yra .Bendrasis issilavinimas ir asmenybes formavimas zenkliai suprastejo.
Amadeja, imk advokata,kad ir studenta koki. Neik viena. Prikalbesi tu pati to ,kas bus panaudota pries tave.

Tai aš tik liudininkė, ne kaltinamoji. Konsultavomės ką kalbėt man. 

Atsakyti
Amadeja , tu esi viso sio farso rezisiere, imciau advokata.
Atsakyti