Greiskeli, 11 Kov 2021 - 21:59, parašė: Pampersai yra vienas is pasaulio stebuklu. Dieve Dieve, kaip palengvino gyvenima moterims. Mano vaikas nesuto isvis su jais.Mama sakė,kad su palutėm šusdavo.tiesiog nespėdavo ten taip sausai visą laik užlaikyt.
Del prausimosi sutinku. Jokiu prausikliu intymiai higienai. Prausiklis karta savaitej. Kasdien tik prakaita nuplaunu ir pazastis su muilu.Būtent. Ne prausimasis kenkia, o perdaug prausiklių
Todėl kad grauždavo gal ...
Aš tai žinau, kad mano kaimynų berniukui net kažkokie guzeliai susidarė nuo palučių. Taip daktarai sakė. Operavo tam berniukui juos... žodžiu, vis šlapias lakstydavo, mano mama tai kaltino šlapias palas...Gaila jai to vaiko buvo.
Esmė, visko buvo ir nuo palų, visko būna ir nuo pampių. Labai daug kas nuo priežiūros priklauso turbūt. Aš su bėdomis nesusidūriau.
Gamtai tai žmogus kenkia viskuo ir žiauriai. Nuo - iki.
Rialina, 11 Kov 2021 - 20:53, parašė: Tikiu / netikiu dievu, bildukais , kaukėm... Apgailėtina . Čia ne tikėti / netikėti reikia , o elementariai žinoti. Tai kur tie mokslininkai? Vieni vienaip atranda, kiti kitaip išaiškina... Kaukių mokslas sudėtingesnis, negu raketų?Aš kaip suprantu, tai kas nežino yra apgailėtini.
O pati, Realina, tai žinai? Jei taip supratau tai
Pridėta:
Labas rytas 🌹
Prisiminiau, kad sapnavau šitą forumą 😄😄😄
Žodžiu, visos skaitančios, bet niekad neparašančios (suoliukas) kažko užpyko ir pradėjo rašyti į temą, bet tik taškus. Maždaug taip
.
.
.
Ir taip per šimtus lapų 😄
Nu ir prisnigo 😔😔😔😔
<p>O pati, Realina, tai žinai? Jei taip supratau tai </p>
Gal man su teksto dėstymu problemos, gal tau su teksto suvokimu - nežinau. Ne apgailėtinI (kažkas), o apgailėtinA (situacija). Kai mokslas nesugeba prieiti vieningos nuomonės dėl, atrodo, paprasto dalyko.
O aš tau į mokslininkę panaši? Net jeigu ir taip, tai turėjai pastebėti, kad aš apskritai mažai ką žinau, nes nėra patikimų informacijos šaltinių. Šioje situacijoje tuo labiau.
Mokslas daug kur mums atrodo stebetinas. Raketas siuncia i kosmosa, o nuo vezio vaistu neranda. Pavyzdziui.
Bet taip jau yra.
Gal man su teksto dėstymu problemos, gal tau su teksto suvokimu - nežinau. Ne apgailėtinI (kažkas), o apgailėtinA (situacija). Kai mokslas nesugeba prieiti vieningos nuomonės dėl, atrodo, paprasto dalyko. O aš tau į mokslininkę panaši? Net jeigu ir taip, tai turėjai pastebėti, kad aš apskritai mažai ką žinau, nes nėra patikimų informacijos šaltinių. Šioje situacijoje tuo labiau.O tai mokslas turi prieiti prie vieningos nuomonės ir apie bildukų bei Dievo egzistavimą? Nes apgilėtinA, kad nežinom.
Mokslas daug kur mums atrodo stebetinas. Raketas siuncia i kosmosa, o nuo vezio vaistu neranda. Pavyzdziui.
Bet taip jau yra.
Jau prieš kokiį dešimt metų skaičiau, kad jau jau jau, labai greitai, jau priartėjo, o kaip nėra taip nėra. Ir tai ne vieną kartą, manau, jūs irgi matėt tokių rašliavų. Bet, ką mes ten žinom, gal senai jie išrasti, tik ne plačiam naudojimui.
Nu kodėl. Dažnai išgydo, ypač ankstyvose stadijose. Tik va su diagnostika dar labai ne kas. Kita vertus, kas ir būtų, jei nuo vėžio ir kitų ligų išgydytų ir žmonės mirtų tik nuo senatvės ar nelaimingų atsitikimų - jau ir dabar žmonių per daug
Ką aš žinau, ką jie TURI. Bet vargu, ar kada nors prieis, nes nėra žmogus toks protingas ir galingas, kaip kartais atrodo. Dėl kaukių neprieina, tai kur jau Dievas ar bildukai - čia jau kitas levelis.