Tai kodėl liepia kaukes dėvėt, jeigu jos nesaugo?
Ikvepiama maziau deguonies
Mums tai kas - vistiek kojas tuoj pakratysim, kaip tai veikia vaiku smegenis - pamatysim uz desimtmecio
Cia viena is samokslo teoriju
Nebuvo kaukių temos, tai pampersai labai kenkė. Pamenat? Žmogus kažkoks va toks įtarus labai.
O elektra.... taigi žmonės elektros bijojo. Žiūrėjau dokumentinį kažkokį, tai sakė, kad LT dvaro tvarte buvo elektra, o į patį dvarą tik beveik po 100 metų įsivedė elektrą, nes manė, kad kenkia sveikatai.
Arba prausimąsis irgi kenkė 😄 Kaip ten sakė, kad žmogus du kartus per gyvenimą prausėsi - kai gimė ir kai ženijos lyg.... Dar būdavo gydytojai išrašydavo nusiprausti 😄
Žmogus linkęs į sąmokslo teorijas.
<p>O elektra.... taigi žmonės elektros bijojo. Žiūrėjau dokumentinį kažkokį, tai sakė, kad LT dvaro tvarte buvo elektra, o į patį dvarą tik beveik po 100 metų įsivedė elektrą, nes manė, kad kenkia sveikatai.</p>
<p>Arba prausimąsis irgi kenkė 😄 Kaip ten sakė, kad žmogus du kartus per gyvenimą prausėsi - kai gimė ir kai ženijos lyg.... Dar būdavo gydytojai išrašydavo nusiprausti 😄</p>
<p> </p>
<p>Žmogus linkęs į sąmokslo teorijas.</p>
O pampersai, palyginus su palutemis, geris mamoms, nes nereikia plauti, o blogis vaikams, nes labiau šunta ir vaikai praranda suvokimą kada siūsioja ar kakoja. Kokia beda dabar su vaikais 2-3 ir vyresniais, nes jie dar vis su pampersais vaiksto. Cia motinu apsileidimas.
O perdetas prausimasis tikrai kenkia, nes naikina apsaugine odos flora. Jus labiau pasidomekite tokiais dalykais. Truputeli keista, kad 40+ moterys tokiu dalyku nezino
<p>O elektra.... taigi žmonės elektros bijojo. Žiūrėjau dokumentinį kažkokį, tai sakė, kad LT dvaro tvarte buvo elektra, o į patį dvarą tik beveik po 100 metų įsivedė elektrą, nes manė, kad kenkia sveikatai.</p>
<p>Arba prausimąsis irgi kenkė 😄 Kaip ten sakė, kad žmogus du kartus per gyvenimą prausėsi - kai gimė ir kai ženijos lyg.... Dar būdavo gydytojai išrašydavo nusiprausti 😄</p>
<p> </p>
<p>Žmogus linkęs į sąmokslo teorijas.</p>
Tiek to jau tas kaukių kenkimas. Nors man kenkia. Po kokių 4 val. buvimo su kauke tragiškai pradeda trūkti oro.
Mane labiau domina nauda.
O permits prausimasis tikrai kenkia, nes naikina apsaugine odos flora
Dėl pampersų - dar pamiršai aplinkos teršimą.
Ir taip - pampersai kenkia. Žmogui ir gamtai.
Mane labiau domina nauda.
Dėl pampersų - dar pamiršai aplinkos teršimą.
Ir taip - pampersai kenkia. Žmogui ir gamtai.
O jo .dar gamtos teršimas koks. Gi jie plastmasiniai, ten tiek tos medvilnes, kiek pas mane ūsų
-burbanti-, 11 Kov 2021 - 21:28, parašė: O pampersai, palyginus su palutemis, geris mamoms, nes nereikia plauti, o blogis vaikams, nes labiau šunta ir vaikai praranda suvokimą kada siūsioja ar kakoja. Kokia beda dabar su vaikais 2-3 ir vyresniais, nes jie dar vis su pampersais vaiksto. Cia motinu apsileidimas. O perdetas prausimasis tikrai kenkia, nes naikina apsaugine odos flora. Jus labiau pasidomekite tokiais dalykais. Truputeli keista, kad 40+ moterys tokiu dalyku nezinoMano trys vaikai su pampersais užaugo.niekas iki mokyklos tikrai nevaro į pampersus.
Ėjo praėjo,pasimiršo.nepamenu iki kiek,du metai.virš dviejų metų ,bet atėjo laikas ir nebereikėjo.nieks nesako apie taršą,čia kita kalba,kaip ir paketai kokie ,,bet aš juos naudoju.ar plastiką kokį.
Perdėtas prausimasis yra keliskart dienoj, o kasdien yra normalu.
O perdetas prausimasis tikrai kenkia, nes naikina apsaugine odos flora. Jus labiau pasidomekite tokiais dalykais. Truputeli keista, kad 40+ moterys tokiu dalyku nezino
Nesupratau, dėl ko tokias išvadas padarei, kad aš kažko nežinau apie prausimąsi. Aš kalbėjau apie prausimąsi 2 kartus gyvenime....
Salutini poveiki turi absoliut viskas. Tokia gamta. Saule reikalinga, bet ji ir melanoma gali ivaryt. Ugnis reikalinga, bet ji gali sudegint. Lietus butinas, bet gali supudyt. Pirmasyk girdit?
Del kaukiu, tai nesuvokiu, kaip galima abejoti nauda. Maziau viruso paplis. Per mazai, kad uzkrest. Per mazai, kad daug zmoniu uzkrest. Jei be kaukes uzkrestu penkis zmones, tai su kauke gal viena, ar du.
Elementarus dalykai. O jei abu zmobes su kaukem, tai jau dvigubas barjeras. Is vienos burnos iseis tik dalis virusu, per kita kauke prasiskverbs tik tos dalies dalis. Ir neuzteks kiekio uzkrest.
Keista, kad ta kazkam aiskyt reik.
Pampersai yra vienas is pasaulio stebuklu. Dieve Dieve, kaip palengvino gyvenima moterims.
Mano vaikas nesuto isvis su jais.
O pampersai, palyginus su palutemis, geris mamoms, nes nereikia plauti, o blogis vaikams, nes labiau šunta ir vaikai praranda suvokimą kada siūsioja ar kakoja. Kokia beda dabar su vaikais 2-3 ir vyresniais, nes jie dar vis su pampersais vaiksto. Cia motinu apsileidimas.
Del prausimosi sutinku. Jokiu prausikliu intymiai higienai.
Prausiklis karta savaitej. Kasdien tik prakaita nuplaunu ir pazastis su muilu.