Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Eina sau, maniau man tikrai susisuko jau ar ką. Neturėjau biški laiko paieškoti. Dabar pasižiūrėjau, ar taip jau visai amnezija man. Nu Pfizeris Amerikos vaistų gamintojas.

Aš nieko neįkalbinėju skiepytis. Man vienodai.

Aš tik noriu suvakcinuotiems žmonėms leidimo vaikščioti be kaukių, keliauti, nesikarantinuoti, ramiai dirbti. Galėčiau dėl to skiepytis kad ir kas pusmetį. Esu už skiepų pasą. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 11 kovo 2021 - 20:33
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 11, 20:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798326" data-time="1615468076"><div><p>O tu bent zinai kiek pasikeite skiepu kiekis per paskutinius 20 metu, kad ginciniesi?</p></div></blockquote><p>Per dešimt Lt beveik padvigubėjo</p>

Baisu.
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 20:31)
<p></p><p>Eina sau, maniau man tikrai susisuko jau ar ką. Neturėjau biški laiko paieškoti. Dabar pasižiūrėjau, ar taip jau visai amnezija man. Nu Pfizeris Amerikos vaistų gamintojas,</p><p></p><p></p><p>Aš nieko neįkalbinėju skiepytis. Man vienodai.</p><p></p><p></p><p>Aš tik noriu suvakcinuotiems žmonėms leidimo vaikščioti be kaukių, keliauti, nesikarantinuoti, ramiai dirbti. Esu už skiepų pasą. Galėčiau dėl to skiepytis kad ir kas pusmetį.</p>

O tu ir negali ikalbineti, cia kiekvieno individo reikalas.
As esu pries kaukes, kurios nuo jokio viruso niekada neapsaugos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 kovo 2021 - 20:34

Kodėl negalėčiau įkalbinėti? Arba atvirkščiai atkalbinėti? Pffff 😄😄😄

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 20:40)
<p>Kodėl negalėčiau įkalbinėti? Arba atvirkščiai atkalbinėti? Pffff 😄😄😄</p>

O kodel ikalbineti ar atkalbineti? Uztenka pasakyti savo nuomone. O jau kitas pats nuspres ar tureti savo nuomone, ar aklai sakti tavaja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 kovo 2021 - 20:44

O aš tikiu, kad kaukės apsaugo nuo viruso.

Kadaise savo panai kaukę užrišau poliklinikoj, kai gripu sirgo. Ir pati užsirišau, kad vaikas vienišas nesijaustų. Čia prieš kokius 3 metus buvo. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 20:42)
<p>O aš tikiu, kad kaukės apsaugo nuo viruso.</p><p>Kadaise savo panai kaukę užrišau poliklinikoj, kai gripu sirgo. Ir pati užsirišau, kad vaikas vienišas nesijaustų. Čia prieš kokius 3 metus buvo. </p>

Cia kiekvieno reikalas kuo tiketi.
Atsakyti

O kodel ikalbineti? Uztenka pasakyti savo nuomone. O jau kitas pats nuspres tureti savo nuomone ar aklai sakti tavaja biggrin.gif

A šiaip sau. Kad žodžio laisvė 😄

Atsakyti

Eina sau, maniau man tikrai susisuko jau ar ką. Neturėjau biški laiko paieškoti. Dabar pasižiūrėjau, ar taip jau visai amnezija man. Nu Pfizeris Amerikos vaistų gamintojas.

Aš nieko neįkalbinėju skiepytis. Man vienodai.

Aš tik noriu suvakcinuotiems žmonėms leidimo vaikščioti be kaukių, keliauti, nesikarantinuoti, ramiai dirbti. Galėčiau dėl to skiepytis kad ir kas pusmetį. Esu už skiepų pasą. 

Ir as. Ir atgauti savo normalu gyvenima. Nors ir dabar nesu perdaug nusiminus, bet bent  jau vasara noriu tureti pilna laisve be apribojimu. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 20:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798535" data-time="1615488150"><div><p>O kodel ikalbineti? Uztenka pasakyti savo nuomone. O jau kitas pats nuspres tureti savo nuomone ar aklai sakti tavaja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>A šiaip sau. Kad žodžio laisvė 😄</p>

Tai jo. Zodzio laisve visiems.
Atsakyti

Tikiu kaukem. Bet koks barjeras apsaugo nors dalinai. Daugiau sansu neuzsikresti. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 03 11, 19:26)
<p>Oi,įdomių dalykų mokėtės.😁</p>
<p>Nebuvo jau nieko tokio pas mus.</p>
<p> </p>

Rimtai. Kaip pagalvoju, tai mus tikrai sistema laikė nuo gatvinio gyvenimo ir prisigalvojimu visokiu baisybiu is neturejimo ka veikti.
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 11, 20:45)
<p>Tikiu kaukem. Bet koks barjeras apsaugo nors dalinai. Daugiau sansu neuzsikresti. </p>

Virusas kiek kartu mazesnis uz suaustu kaukiu siūlų tarpus? 10 kartu lygtais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 kovo 2021 - 20:56
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 11, 20:45)
<p>Tikiu kaukem. Bet koks barjeras apsaugo nors dalinai. Daugiau sansu neuzsikresti. </p>

Tikiu / netikiu dievu, bildukais, kaukėm... Apgailėtina. Čia ne tikėti / netikėti reikia, o elementariai žinoti. Tai kur tie mokslininkai? Vieni vienaip atranda, kiti kitaip išaiškina... Kaukių mokslas sudėtingesnis, negu raketų?
Atsakyti