Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

jokio

O kiek jai metų? Ar kokiai amžiaus grupei priklauso? 

Atsakyti

Karine sesele manes  neruose, bet Makarovo pistoleta privaloma buvo moketi surinkt/isrinkt. 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 11, 18:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72798482" data-time="1615481270"><div><p>jokio
</p></div></blockquote><p>O kiek jai metų? Ar kokiai amžiaus grupei priklauso? </p>

Nu koks tau skirtumas. 82.
Skambino praeitą sav., tipo, ar gali šiandien atvažiuot. Sakė, kad šiandien niekaip. Tai paliko kitai savaitei, t.y šiai. Bet niekas neskambino.
Atsakyti

Nu koks tau skirtumas. 82.
Skambino praeitą sav., tipo, ar gali šiandien atvažiuot. Sakė, kad šiandien niekaip. Tai paliko kitai savaitei, t.y šiai. Bet niekas neskambino.

Nu jokio. Nesinervuok tik. 

Keistas žmogus esi. Kitiems klausimus uždavinėji, o pačios ko paklausus tuoj šiaušiesi.

Atsakyti

Mokino šaudyti? biggrin.gif

biggrin.gifbiggrin.gifoi atsiminiau...kaip per karinio pamokas turedavome gultis ant zemes šaudyti is kalašnikovo ir reikedavo išsižergti

Cia pries pora metu miesto sventeje su automatu reikejo I zvaigzde pašaudyti (kad suviai butu apvadu viduryje), tai as išpyškinau viska zvaigždės linija biggrin.gifVargšas žmogus tik isverte akis...I žvaigždę...I mane...I zvaigzde...I mane . biggrin.gif

dar pamiršau, lankiau šaudymo būrelį, šaudžiau į taikinius iš to paties turbūt kalašnikovo šaudykloj gulom ant tokių čiužinių, dar ir pistoleto į taikinį. Bet per karinį to nebuvo, reikėdavo tik mokėt šautuvą išrinkt/surinkt.

Neįsivaizduoju, iš kur aš laiko ėmiau. Ir visai nesiskundžiau. Viskas domino.  Visur bėgte.

Atsakyti

https://www.delfi.lt...e.d?id=86674571

Atsakyti

Jo, stabdyt krauja ir vilkt i sona. 

Ir, aisku, paciom zut, nes priesakines linijos. 

Visai neprisimenu, ko mokiausi, teorinių žinių kažkiek išliko ir vaistų leidimas. O kad vilkt, stabdyt kraujavimą, neprisimenu.

O vaistus kai leidau, tą fiz.tirpalą, tai iš pirmo karto švirkštas draugės šiknoj sulinkęs liko. Paskui teko vėl tas baimes nugalėt.

Atsakyti

dar pamiršau, lankiau šaudymo būrelį, šaudžiau į taikinius iš to paties turbūt kalašnikovo šaudykloj gulom ant tokių čiužinių, dar ir pistoleto į taikinį. Bet per karinį to nebuvo, reikėdavo tik mokėt šautuvą išrinkt/surinkt.

Neįsivaizduoju, iš kur aš laiko ėmiau. Ir visai nesiskundžiau. Viskas domino.  Visur bėgte.

Mums per karini reikejo. Mokyklos rusy buvo saudykla, o karini deste karininkas is dalinio rusu kalba. Dar pavarde  atmenu- Parfionov. Buvau ji isimylejusi, nors buvo jau virs 30.Toks zavus vyriskis. 

Atsakyti

Visai neprisimenu, ko mokiausi, teorinių žinių kažkiek išliko ir vaistų leidimas. O kad vilkt, stabdyt kraujavimą, neprisimenu.

O vaistus kai leidau, tą fiz.tirpalą, tai iš pirmo karto švirkštas draugės šiknoj sulinkęs liko. Paskui teko vėl tas baimes nugalėt.

O chirurginius instrumentus sudet pagal tvarka, o visi bintavimo, zaizdu risimo  budai? Farmakologija,vidaus ligos, infekcines ligos?

Musu praktikai vadovavo ligonines vyr. gydytojas, chirurgas, tai chirurgijoj buvom spaudziamos, labai jo bijojom. 

Atsakyti

Oi,įdomių dalykų mokėtės.😁

Nebuvo jau nieko tokio pas mus.

Atsakyti

O chirurginius instrumentus sudet pagal tvarka, o visi bintavimo, zaizdu risimo  budai? Farmakologija,vidaus ligos, infekcines ligos?

Musu praktikai vadovavo ligonines vyr. gydytojas, chirurgas, tai chirurgijoj buvom spaudziamos, labai jo bijojom. 

Buvo šitų dalykų.

Bet kad dabar viską ar  kažką  tiksliai atsiminčiau, tai negaliu pasigirti. Kažkokios bendros žinios tiktai išlikę.

Man viskas, kas susiję su instrumentais ir jų žvangėjimu, kėlė šiurpą. Ir tebekelia, negalėčiau aš būti med. sesele. Tik per tv medicininius filmus žiūrėt mėgstu, bet ir tai kartais nusuku akis.

Atsakyti

O tu bent zinai kiek pasikeite skiepu kiekis per paskutinius 20 metu, kad ginciniesi?

Per dešimt Lt beveik padvigubėjo

Atsakyti