Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O dar turiu pirmosios pagalbos documentary. Kas nors dar ji turi is ru laiku? Du metus mokinomes mokykloje (cia rinktiniqi vaikai ). Karo meto seselė esu. Cia is tu, kurios i kovos lauka wins.

Turiu med., bet čia jau iš u-to laikų, rimtesnis.

O pirmosios pagalbos irgi turėjau iš mokyklos.

Atsakyti

Aš tai dar apie skiepus  :D O kaip skiepas sąveikauja su vaistais, kuriuos jau vartoja tie visi senukai ir kiti su šalutinėm ligom prioritetininiai  :hmm:  . Gal tiesiog nedera vartojamas vaistas ir vakcina kartais? Todėl visokie šalutiniai vieniems nutinka, o kitiems nelabai. Tarkim vakcina sustiprina to vaisto poveikį arba priešingai susilpnina - taip įtakoja savijautą ne pats skiepas, o derinys su vaistu. Kažin ar yra tose amžiaus grupėse nevartojančių vaistų.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 11, 18:28)
Nea  biggrin.gif
Papildyta:

As chorą atlankiau 10 metu . Man patiko. Ypac mokyklu konkursai. Viena karta net 2 vieta uzemem  biggrin.gif

O dar turiu pirmosios pagalbos dokumenta. Kas nors dar ji turi is ru laiku? Du metus mokinomes mokykloje (cia rinktiniqi vaikai ). Karo meto seselė esu. Cia is tu, kurios i kovos lauka einq.

Bet ir vaiku uzimtumas buvo tais laikais - retai kuris po pamoku tiesiai namo eidavo.

Karo seselių yra ir daugiau, pvz. aš. Nežiūrint į tai, nežinom, kaip su tais vaistais, kai suleidžiam raumenis...
Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 11, 18:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798455" data-time="1615480093"><div><p> 

O dar turiu pirmosios pagalbos documentary. Kas nors dar ji turi is ru laiku? Du metus mokinomes mokykloje (cia rinktiniqi vaikai ). Karo meto seselė esu. Cia is tu, kurios i kovos lauka wins.</p></div></blockquote><p>Turiu med., bet čia jau iš u-to laikų, rimtesnis.
</p><p>O pirmosios pagalbos irgi turėjau iš mokyklos.</p>

Mokino šaudyti? biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif oi atsiminiau...kaip per karinio pamokas turedavome gultis ant zemes šaudyti is kalašnikovo ir reikedavo išsižergti

Cia pries pora metu miesto sventeje su automatu reikejo I zvaigzde pašaudyti (kad suviai butu apvadu viduryje), tai as išpyškinau viska zvaigždės linija biggrin.gif Vargšas žmogus tik isverte akis...I žvaigždę...I mane...I zvaigzde...I mane . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 kovo 2021 - 18:40

Karo seselių yra ir daugiau, pvz. aš. Nežiūrint į tai, nežinom, kaip su tais vaistais, kai suleidžiam raumenis...

Tai, Rialina, kokį skiepą pasiūlė tavo mamai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 11 kovo 2021 - 18:36
QUOTE(Rialina @ 2021 03 11, 18:32)
Karo seselių yra ir daugiau, pvz. aš. Nežiūrint į tai, nežinom, kaip su tais vaistais, kai suleidžiam  raumenis...

Pirmosiose lin8jose nelabai ka ten ir padarysi. Pats didziausias darbas - sustabdyri krauja ir tiketis, kad isgyvens.
Atsakyti

Nea biggrin.gif
Papildyta:
As chorą atlankiau 10 metu . Man patiko. Ypac mokyklu konkursai. Viena karta net 2 vieta uzemem biggrin.gif

O dar turiu pirmosios pagalbos dokumenta. Kas nors dar ji turi is tu laiku? Du metus mokinomes mokykloje (cia rinktiniai vaikai ). Karo meto seselė esu. Cia is tu, kurios i kovos lauka einq.

Bet ir vaiku uzimtumas buvo tais laikais - retai kuris po pamoku tiesiai namo eidavo.

As karo sesele po univiero studiju. 

Mokykloj tai per karini gi moke pirmos pagalbos, bet ar dave koki popieriu, tai neatmenu.

Man saudyt atsigulus patiko, Kalasnikova rinkt patiko. Buvau isisabacinus laikui surinkt. 

Atsakyti

Pirmosiose lin8jose nelabai ka ten ir padarysi. Pats didziausias darbas - sustabdyri krauja ir tiketis, kad isgyvens.

Jo, stabdyt krauja ir vilkt i sona. 

Ir, aisku, paciom zut, nes priesakines linijos. 

Atsakyti

Aš tai dar apie skiepus  :D O kaip skiepas sąveikauja su vaistais, kuriuos jau vartoja tie visi senukai ir kiti su šalutinėm ligom prioritetininiai  :hmm:  . Gal tiesiog nedera vartojamas vaistas ir vakcina kartais? Todėl visokie šalutiniai vieniems nutinka, o kitiems nelabai. Tarkim vakcina sustiprina to vaisto poveikį arba priešingai susilpnina - taip įtakoja savijautą ne pats skiepas, o derinys su vaistu. Kažin ar yra tose amžiaus grupėse nevartojančių vaistų.

Kaip tik dabar skaičiau apie tai, kad medikai neįsigilina į kiekvieno besiskiepijančio sveikatą, o stumia tiesiog, kad prastumt ir uždėt štampą „skiepytas”. O turėtų būti svarstoma, galbūt geresnė išeitis yra nesiskiephti ir tikėtis nesusirgti ar persirgti nesunkiai, nei susleist paskutinę dozę..

Atsakyti

As tai manau, kad pensijinio amziaus zmonems pries skiepijant turetu buti pamatuojamas kraujo spaudimas ir sirdies darbas. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 11, 18:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798472" data-time="1615480648"><div><p>Pirmosiose lin8jose nelabai ka ten ir padarysi. Pats didziausias darbas - sustabdyri krauja ir tiketis, kad isgyvens.</p></div></blockquote><p>Jo, stabdyt krauja ir vilkt i sona. </p><p>Ir, aisku, paciom zut, nes priesakines linijos. </p>

Jap
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 11, 18:36)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72798467" data-time="1615480327"> Karo seselių yra ir daugiau, pvz. aš. Nežiūrint į tai, nežinom, kaip su tais vaistais, kai suleidžiam raumenis...</blockquote>
<p>Tai, Rialina, kokį skiepą pasiūlė tavo mamai?</p>

jokio

QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 11, 18:37)

Tas tai jo, bet iš principo teorinių žinių lyg ir turėjom gaut.
Bet va - vaistus kai leist viena kitai (tiksliau fiziologinį tirpalą) taip puikiai viską pamenu, o kraujo stabdymo ne. Ir nemokėčiau dabar. O vaistus ir sau susileidžiu, ne tik kitam.
Atsakyti