Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

6 puodelis
Papildyta:
QUOTE(savaitė @ 2021 03 11, 15:58)
<p>As lankiau muzikos mokykla, kitiems bureliams laiko nelabai nebelikdavo, uzgruzinta buvau sociai. Bet kazkaip kiemui laiko rasdavau, ypac vasara. O mokyklos neva stomatologai buvo blogis, jie ne gyde, o traumavo vaiku pasichika ir dantis. Klasiokei virsutinius priekinius greze is priekio, sake, kai daug veliau pamate kita stomatologe, pakraupo. O tom raganom kas, gi daug patogiau taip grezti, niekas nekontroliuodavo nei skusdavosi ju elgesiu nei resultatu. Daznas mokinukas bevelijo verciau atsedeti baisiojoje matiekoje nei stomatologo (dantisto pagal anuos laikus) kedeje.  
</p>

Kedes anais laikais visai norma buvo biggrin.gif , kaip ir musu vaiku stomotologines kedes musu anukams kraupumą varys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 03 11, 15:55)
Taip brangute burbanti , cia pas mus dar extrasensorikos departamentas yra, mes viska matom kiaurai.

Ai..koks skirtumas. Cia gi forumas, ne gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai savoj mokykloj dantis taisiau. Gerai mūsų dantistė dirbo. Mokykloje man ir nervą šalino. Arseną dėjo. Taip, sienom lipau, bet tada taip gydė visur. Plombavo gerai, tikrai laikė. Ir nervus išėmė tik iš jausmo, ir užplombavo juos be jokios foto. Tada nebuvo priimta turbūt tą daryti.

Atsakyti

Tai ne taip seniai cia tas foto pradejo daryt, imdami nervus. Anksciau viska darydavo ant akies. 

Atsakyti

6 puodelis
Papildyta:
Kedes anais laikais visai norma buvo biggrin.gif, kaip ir musu vaiku stomotologines kedes musu anukams kraupumą varys biggrin.gif
Papildyta:
Ai..koks skirtumas. Cia gi forumas, ne gyvenimas biggrin.gif

Yra dar ir liaudies kontrole. Supratai, turbut.  :D​ 

Atsakyti

Paėmiau 3 puodelį,bet ne dėl kiškio.kažkaip toks patogus ir didelis pasirodė.

Atsakyti

Lankiau meninę gimnastiką.visi vaikai kieme žaisdavo,o aš 9 metų su lankais,kuokelėmis ,kamuoliu,apranga,važiuodavau   per visą miestą,per tris persėdimus.

Mano drakoniukas  toks mažuliukas atrodo.kad viena per miestą🙈

Atsakyti

Lankiau lengvaja atletika biski, paskui literatus. Pradzioj ejau i sachmatus, bet buvo neidomu, nrs as jau mokejau su puse velnio zaisti, o ten dar ejimus mokesi. 

Atsakyti

Ko aš tik nelankiau. Ir dailės, ir sporto būrelius, fotografų, keramikų, liaudies šokių, pramoginių šokių, chorinio dainavimo (šito nekenčiau, motina mane nugrūdo), žodžiu, nebuvo, ko aš nebūčiau lankius. Dar fakultatyvai, lotynų ir dar kažkokie. Galiausiai, sklandymo ir parašiutininkų. Parašiutu šokt neteko, nes išsigandau tą dieną, nors prie aukščio buvau jau įpratinta,  atsisakiau. Po to gailėjausi, bet niekam neprisipažinau.  Bet parašiutus tuometinius mokėjau sudėti, paruošti,  ir nuo bokšto esu šokusi. Va.  Nežinau, iš kur turėjau laiko. Buvau barbė devyndarbė. :D 

Atsakyti

As tai knygu ziurke buvau, kas savaite i biblioteka variau. 

Atsakyti

Parašiutininkė 😄

Ne tu čia pasakojai, kaip su "sparnais" šokinėjai 😁

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 11, 17:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798391" data-time="1615471941"><div><p>6 puodelis
Papildyta:
Kedes anais laikais visai norma buvo vartotojo įkelta nuotrauka, kaip ir musu vaiku stomotologines kedes musu anukams kraupumą varys vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Ai..koks skirtumas. Cia gi forumas, ne gyvenimas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Yra dar ir liaudies kontrole. Supratai, turbut.  biggrin.gif​ </p>

Nea biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 11, 18:19)
<p>Ko aš tik nelankiau. Ir dailės, ir sporto būrelius, fotografų, keramikų, liaudies šokių, pramoginių šokių, chorinio dainavimo (šito nekenčiau, motina mane nugrūdo), žodžiu, nebuvo, ko aš nebūčiau lankius. Dar fakultatyvai, lotynų ir dar kažkokie. Galiausiai, sklandymo ir parašiutininkų. Parašiutu šokt neteko, nes išsigandau tą dieną, nors prie aukščio buvau jau įpratinta,  atsisakiau. Po to gailėjausi, bet niekam neprisipažinau.  Bet parašiutus tuometinius mokėjau sudėti, paruošti,  ir nuo bokšto esu šokusi. Va.  Nežinau, iš kur turėjau laiko. Buvau barbė devyndarbė. biggrin.gif </p>

As chorą atlankiau 10 metu . Man patiko. Ypac mokyklu konkursai. Viena karta net 2 vieta uzemem biggrin.gif

O dar turiu pirmosios pagalbos dokumenta. Kas nors dar ji turi is tu laiku? Du metus mokinomes mokykloje (cia rinktiniai vaikai ). Karo meto seselė esu. Cia is tu, kurios i kovos lauka einq.

Bet ir vaiku uzimtumas buvo tais laikais - retai kuris po pamoku tiesiai namo eidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 kovo 2021 - 18:31

Parašiutininkė 😄

Ne tu čia pasakojai, kaip su "sparnais" šokinėjai 😁

Na taip. Iš vaikystės toks noras, matyt.

Atsakyti