Pas mus buvo literatu, orientacinio sporto, lengvosios atletikos, sachmatu,dūdoriu, choras, dar kazkokie.... Primink, Burbekle, kelintais i pirma klase atejai. As tai 1973.
Vo vo. Dar śaškių būrelį lankiau
As 6 metu ejau I pirma klasę
Dabar reikia paskaiciuoti... man dabar 53
Vo vo. Dar śaškių būrelį lankiau
Dabar reikia paskaiciuoti... man dabar 53
Man 54. Ir as sesiu pradejau.
Dabar reikia paskaiciuoti... man dabar 53 </p></div></blockquote><p>Man 54. Ir as sesiu pradejau. </p>
Tai tu irgi ant ribos gimus
Ir nifiga tu angliskai gerai nemokejai po savo mokyklos mokslu, brangute. Ismokai, kai i ten isvaziavai.
As anglu bureli lankiau, paskui studijose gi irgi kalbas mokinomes. Bet jo. .kur anglu kalbamoji ir ka mokinomes - kaip diena ir naktis.
Taip brangute burbanti , cia pas mus dar extrasensorikos departamentas yra, mes viska matom kiaurai.
As anglu bureli lankiau, paskui studijose gi irgi kalbas mokinomes. Bet jo. .kur anglu kalbamoji ir ka mokinomes - kaip diena ir naktis.
Tai visada taip.
https://www.lrytas.l...enima-18590101/
Kuris puodelis? Siaip, nei vienas mano skonio, tai 9 paemiau.
As lankiau muzikos mokykla, kitiems bureliams laiko nelabai nebelikdavo, uzgruzinta buvau sociai. Bet kazkaip kiemui laiko rasdavau, ypac vasara. O mokyklos neva stomatologai buvo blogis, jie ne gyde, o traumavo vaiku pasichika ir dantis. Klasiokei virsutinius priekinius greze is priekio, sake, kai daug veliau pamate kita stomatologe, pakraupo. O tom raganom kas, gi daug patogiau taip grezti, niekas nekontroliuodavo nei skusdavosi ju elgesiu nei resultatu. Daznas mokinukas bevelijo verciau atsedeti baisiojoje matiekoje nei stomatologo (dantisto pagal anuos laikus) kedeje.
As lankiau muzikos mokykla, kitiems bureliams laiko nelabai nebelikdavo, uzgruzinta buvau sociai. Bet kazkaip kiemui laiko rasdavau, ypac vasara. O mokyklos neva stomatologai buvo blogis, jie ne gyde, o traumavo vaiku pasichika ir dantis. Klasiokei virsutinius priekinius greze is priekio, sake, kai daug veliau pamate kita stomatologe, pakraupo. O tom raganom kas, gi daug patogiau taip grezti, niekas nekontroliuodavo nei skusdavosi ju elgesiu nei resultatu. Daznas mokinukas bevelijo verciau atsedeti baisiojoje matiekoje nei stomatologo (dantisto pagal anuos laikus) kedeje.
Ai jo, muzikalke tai lanke kas antras pas mus. Tevai grusdavo, kad tik maziau gatves slifuotu. Brolis baige.
O dailes mokykla nebuvo tokia populiari.
7 puodelis.
Pas mus negaliu sakyti, kad kas antras, kieme as viena, jei gerai atsimenu.