Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Karynka. @ 2021 03 11, 15:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798304" data-time="1615467086"><div><p>Akis turi? Internet turi? Pati ne glušė -anglų moki? Skaityk oficialius šaltinius. Domėkis. Cia tau niekas nieko neskolingas ir info ant lėkštutės nenešios. Pajudinkit šiknas pacios, o ne ziurekit issizioje I propoguotojus.</p></div></blockquote><p>Sputnikas tinkamas astmininkams? </p>

Nieko nezinau apie astmin8nkus ir vakcinas. Domekites pati kas labiau tinka astmininkams
Atsakyti
Burbanti , temoje mazai galvojanciu out of box .Su logika draugaujanciu dar maziau. Logika gi stalinas gal kokiais 1954 uzdraude.
Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 11, 15:16)
<p>Ai, tiesa, sunaus drauge medicina studijuoja. Ir viskas online dabar. Ir kursas jau ketvirtas. </p>

Mano sunus studijuoja dirbtinąjį protą. Ir yra labai labai nepatenkintas, kad metus laiko negalejo normaliai studijuoti laboratorijose.
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 15:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798326" data-time="1615468076"><div><p>O tu bent zinai kiek pasikeite skiepu kiekis per paskutinius 20 metu, kad ginciniesi?</p></div></blockquote><p>Tu viską žinai ir valio.</p><p></p><p>Aš tikrai nežinau, nes dirbu kitoje srityje.</p><p>Pasitikiu mokslininkais.</p>

As zinau tik tiek, kiek tas mane asmeniskai liecia.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 15:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798326" data-time="1615468076"><div><p>O tu bent zinai kiek pasikeite skiepu kiekis per paskutinius 20 metu, kad ginciniesi?</p></div></blockquote><p>Tu viską žinai ir valio.</p><p></p><p>Aš tikrai nežinau, nes dirbu kitoje srityje.</p><p>Pasitikiu mokslininkais.</p>

Ir vėl tie mokslininkai... Kaip šventa karvė nepajudinami ir nekritikuotini.
Mokslininkų yra daug. Tyrimų atliekama daug. Skirtingi finansavimo šaltiniai, skirtingi rezultatai. Vieni publikuojami, kiti ne. Arba vieni publikuojami „oficialiuose“ šaltiniuose, kiti ne.
Mokslas yra gerai. Tik svarbu, kas užsakovai ir kokiose rankose to mokslo rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 11, 15:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798332" data-time="1615468352"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka
Supranti kame šaknys...tu I mano posts idedi savo jausenas. Tu skaitai taip, kaip noretum juos išgirsti. Paprasta psichologija.
Papildyta:
Va cia jau niekas nekaltas vartotojo įkelta nuotrauka

Apie aukstuosius. Asmeniskai as online aukstuju neskaitau aukstaisiais (cia seip pamastymai, nieko asmenisko)</p></div></blockquote><p>Tai, kad ne online, stacionarus abudu. </p><p>Turetum prisiminti, kad sovietmeciu vienos uzsienio kalbos mokemes. Ta, kuria mokiausi, moku labai gerai. </p>

Ka tu pasakoji...kurioj šalyje tu mokinaisi? Mes visur mokinomes tris kalbas lietuviu, rusu ir pasirinktinai anglu, prancuzu ar vokieciu. O dar uzklasiniai NEMOKAMI bureliai buvo, jei noras buvo mokintis ketvirtos kalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 kovo 2021 - 15:28

biggrin.gif
Supranti kame šaknys...tu I mano posts idedi savo jausenas. Tu skaitai taip, kaip noretum juos išgirsti. Paprasta psichologija.

Tas tikrai taip. 

Dėl to, kai rašai, daug nesusipratimų būna.

Atsakyti

Burbanti , temoje mazai galvojanciu out of box .Su logika draugaujanciu dar maziau. Logika gi stalinas gal kokiais 1954 uzdraude.

Kazkam su logika, o kazkam dar ir su istorijos ziniomis. 1954 metais Stalinas jau metai kaip buvo mires. 

Tai kaip svenciat siandiena? :lietuva:

Atsakyti

Ka tu pasakoji...kurioj šalyje tu mokinaisi? Mes visur mokinomes tris kalbas lietuviu, rusu ir pasirinktinai anglu, prancuzu ar vokieciu. O dar uzklasiniai NEMOKAMI bureliai buvo, jei noras buvo mokintis ketvirtos kalbos.

Nu klausyk, as apie lietuviu ir rusu net nekalbu. 

Ir ne, ne visur pasirinktinai. Mano mokykloj nebuvo anglu kalbos isvis. Buvo 4 vokieciu k. mokytojai. Ir jokiu anglu bureliu. 

Atsakyti

Jokių kalbų būrelių nebuvo pas mus, lietuvių, vokiečių arba anglų ir rusų. Privačiai ar savamoksliai tai jo, visada galima. 

Atsakyti

Ir vėl tie mokslininkai... Kaip šventa karvė nepajudinami ir nekritikuotini.
Mokslininkų yra daug. Tyrimų atliekama daug. Skirtingi finansavimo šaltiniai, skirtingi rezultatai. Vieni publikuojami, kiti ne. Arba vieni publikuojami „oficialiuose“ šaltiniuose, kiti ne.
Mokslas yra gerai. Tik svarbu, kas užsakovai ir kokiose rankose to mokslo rezultatai.

Na, bet kuriuo atveju jie protingiausi  toj srity. Gincysiesi? 

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 03 11, 15:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72798338" data-time="1615468926"><div><p>Burbanti , temoje mazai galvojanciu out of box .Su logika draugaujanciu dar maziau. Logika gi stalinas gal kokiais 1954 uzdraude.</p></div></blockquote><p> Kazkam su logika, o kazkam dar ir su istorijos ziniomis. 1954 metais Stalinas jau metai kaip buvo mires. 
</p><p>Tai kaip svenciat siandiena? lithuania.gif
</p>

Man su atmintim blogai. Teisingai , po kobos mirties gi svietima reformavo. Ir turbut ne Malenkovas . tas tai pazangus buvo ir ilgai gyveno.Turbut chuculas crusciovas.
Atsakyti

Jokių kalbų būrelių nebuvo pas mus, lietuvių, vokiečių arba anglų ir rusų. Privačiai ar savamoksliai tai jo, visada galima. 

Tu dar daug jaunesne. 

Tiesiog zmones viska pagal savo aplinka matuoja. 

Atsakyti