Nieko nezinau apie astmin8nkus ir vakcinas. Domekites pati kas labiau tinka astmininkams
Nieko nezinau apie astmin8nkus ir vakcinas. Domekites pati kas labiau tinka astmininkams
Mano sunus studijuoja dirbtinąjį protą. Ir yra labai labai nepatenkintas, kad metus laiko negalejo normaliai studijuoti laboratorijose.
Papildyta:
As zinau tik tiek, kiek tas mane asmeniskai liecia.
Ir vėl tie mokslininkai... Kaip šventa karvė nepajudinami ir nekritikuotini.
Mokslininkų yra daug. Tyrimų atliekama daug. Skirtingi finansavimo šaltiniai, skirtingi rezultatai. Vieni publikuojami, kiti ne. Arba vieni publikuojami oficialiuose šaltiniuose, kiti ne.
Mokslas yra gerai. Tik svarbu, kas užsakovai ir kokiose rankose to mokslo rezultatai.
Supranti kame šaknys...tu I mano posts idedi savo jausenas. Tu skaitai taip, kaip noretum juos išgirsti. Paprasta psichologija.
Papildyta:
Va cia jau niekas nekaltas
Apie aukstuosius. Asmeniskai as online aukstuju neskaitau aukstaisiais (cia seip pamastymai, nieko asmenisko)</p></div></blockquote><p>Tai, kad ne online, stacionarus abudu. </p><p>Turetum prisiminti, kad sovietmeciu vienos uzsienio kalbos mokemes. Ta, kuria mokiausi, moku labai gerai. </p>
Ka tu pasakoji...kurioj šalyje tu mokinaisi? Mes visur mokinomes tris kalbas lietuviu, rusu ir pasirinktinai anglu, prancuzu ar vokieciu. O dar uzklasiniai NEMOKAMI bureliai buvo, jei noras buvo mokintis ketvirtos kalbos.
Supranti kame šaknys...tu I mano posts idedi savo jausenas. Tu skaitai taip, kaip noretum juos išgirsti. Paprasta psichologija.
Tas tikrai taip.
Dėl to, kai rašai, daug nesusipratimų būna.
Burbanti , temoje mazai galvojanciu out of box .Su logika draugaujanciu dar maziau. Logika gi stalinas gal kokiais 1954 uzdraude.
Kazkam su logika, o kazkam dar ir su istorijos ziniomis. 1954 metais Stalinas jau metai kaip buvo mires.
Tai kaip svenciat siandiena?
Ka tu pasakoji...kurioj šalyje tu mokinaisi? Mes visur mokinomes tris kalbas lietuviu, rusu ir pasirinktinai anglu, prancuzu ar vokieciu. O dar uzklasiniai NEMOKAMI bureliai buvo, jei noras buvo mokintis ketvirtos kalbos.
Nu klausyk, as apie lietuviu ir rusu net nekalbu.
Ir ne, ne visur pasirinktinai. Mano mokykloj nebuvo anglu kalbos isvis. Buvo 4 vokieciu k. mokytojai. Ir jokiu anglu bureliu.
Jokių kalbų būrelių nebuvo pas mus, lietuvių, vokiečių arba anglų ir rusų. Privačiai ar savamoksliai tai jo, visada galima.
Ir vėl tie mokslininkai... Kaip šventa karvė nepajudinami ir nekritikuotini.
Mokslininkų yra daug. Tyrimų atliekama daug. Skirtingi finansavimo šaltiniai, skirtingi rezultatai. Vieni publikuojami, kiti ne. Arba vieni publikuojami „oficialiuose“ šaltiniuose, kiti ne.
Mokslas yra gerai. Tik svarbu, kas užsakovai ir kokiose rankose to mokslo rezultatai.
Na, bet kuriuo atveju jie protingiausi toj srity. Gincysiesi?
</p><p>Tai kaip svenciat siandiena?
</p>
Man su atmintim blogai. Teisingai , po kobos mirties gi svietima reformavo. Ir turbut ne Malenkovas . tas tai pazangus buvo ir ilgai gyveno.Turbut chuculas crusciovas.
Jokių kalbų būrelių nebuvo pas mus, lietuvių, vokiečių arba anglų ir rusų. Privačiai ar savamoksliai tai jo, visada galima.
Tu dar daug jaunesne.
Tiesiog zmones viska pagal savo aplinka matuoja.