Kodėl, Burbanti vakcinuosies? Kaip tavo vaikai neskiepyti ir neserga, nes dauguma suvakcinuoti, taip ir tu. Nesiskiepinti gali kitų sąskaita.
Nebuvo ir nėra sveikų, jei domina mano nuomonė.
Aš irgi taip manau.
O tu bent zinai kiek pasikeite skiepu kiekis per paskutinius 20 metu, kad ginciniesi?
O kurios cia pries skiepus?
As bent sakau, kad dabartiniai sukurti variantai man netinka, o ne kad ne nesivakcinuosiu.
Kazko jau cia lazda perlenki.
Man pasirodė, kad labai nervingas tavo tonas.
O tu moki skaityti kitu postus? Ar tik save girdi?
O tu bent zinai kiek pasikeite skiepu kiekis per paskutinius 20 metu, kad ginciniesi?
Tu viską žinai ir valio.
Aš tikrai nežinau, nes dirbu kitoje srityje.
Pasitikiu mokslininkais.
Akis turi? Internet turi? Pati ne glušė -anglų moki? Skaityk oficialius šaltinius. Domėkis. Cia tau niekas nieko neskolingas ir info ant lėkštutės nenešios. Pajudinkit šiknas pacios, o ne ziurekit issizioje I propoguotojus.
Ne gluse, su dviem aukstaisiais, bet sorry, anglu nemoku visai.
As bent sakau, kad dabartiniai sukurti variantai man netinka, o ne kad ne nesivakcinuosiu.
Kazko jau cia lazda perlenki.</p></div></blockquote><p>Man pasirodė, kad labai nervingas tavo tonas.</p>
Supranti kame šaknys...tu I mano posts idedi savo jausenas. Tu skaitai taip, kaip noretum juos išgirsti. Paprasta psichologija.
Papildyta:
Va cia jau niekas nekaltas
Apie aukstuosius. Asmeniskai as online aukstuju neskaitau aukstaisiais (cia seip pamastymai, nieko asmenisko)
Nebuvo ir nėra sveikų, jei domina mano nuomonė.
Butent. Skiepas ne vitaminu saltinis, kad butu sveikas produktas. Kaip ir kiekvienas medikamentas, jis turi ir neigiama dali. Nusveria jo nauda pries zala.
Isvis nera absoliuciai teigiamu dalyku siam pasauly.
Supranti kame šaknys...tu I mano posts idedi savo jausenas. Tu skaitai taip, kaip noretum juos išgirsti. Paprasta psichologija.
Papildyta:
Va cia jau niekas nekaltas
Apie aukstuosius. Asmeniskai as online aukstuju neskaitau aukstaisiais (cia seip pamastymai, nieko asmenisko)
Tai, kad ne online, stacionarus abudu.
Turetum prisiminti, kad sovietmeciu vienos uzsienio kalbos mokemes. Ta, kuria mokiausi, moku labai gerai.
Ai, tiesa, sunaus drauge medicina studijuoja. Ir viskas online dabar. Ir kursas jau ketvirtas.
Akis turi? Internet turi? Pati ne glušė -anglų moki? Skaityk oficialius šaltinius. Domėkis. Cia tau niekas nieko neskolingas ir info ant lėkštutės nenešios. Pajudinkit šiknas pacios, o ne ziurekit issizioje I propoguotojus.
Sputnikas tinkamas astmininkams?