Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 11, 14:51)
Akis turi? Internet turi? Pati ne glušė -anglų moki? Skaityk oficialius šaltinius. Domėkis. Cia tau niekas nieko neskolingas ir info ant lėkštutės nenešios. Pajudinkit šiknas pacios, o ne ziurekit issizioje I propoguotojus.

Čia oficialūs šaltiniai yra LRT ir Delfi.
Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2021 03 11, 14:50)
Nepasitikiu. Kaip ir bet kurios kitos firmos.
Galiu tikėti ar netikėti. Pasitikėti - nea.
Susirūpinimą kelia apskritai visa šita situacija pasaulyje. O kuri -iausia nei žinom, nei sužinosim. Gal kažkas ir tyrė visas. Tik kad tyrimus irgi kažkas finansuoja, tai...
Domimės. Bet po to belieka tikėti arba netikėti. Pasitikėti informacijos šaltiniais - nea.
Kad žinočiau, kada bus ta tobulesnė ar net tobula, laukčiau ir aš. Dabar dar galvot nereikia, nes vis tiek neskiepija. Kai ateis eilė - galvosiu, kuria čia labiau tikėt.

As palauksiu. Nesakau, kad nesivakcinuosiu - kur as desiuos, gi bandos dalis esu biggrin.gif ...bet palauksiu tobulesnio varianto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 kovo 2021 - 14:53

O tos vakcinos, kiriomis skiepijame savo kūdikius ir vaikus tobulos? Iš mano patirties tai labai ne.... Bet skiepijau savo dukras. 

Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2021 03 11, 14:52)
Čia oficialūs šaltiniai yra LRT ir Delfi.

Cia tik jums 'šaltiniai'. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 14:55)
<p>O tos vakcinos, kiriomis skiepijame savo kūdikius ir vaikus tobulos? Iš mano patirties tai labai ne.... Bet skiepijau savo dukras. </p>

O as visomis ir neskiepinau savo vaiko, nors ir vertė.
Atsakyti

Nu tai ir šaunu, Burbanti.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 14:55)
<p>O tos vakcinos, kiriomis skiepijame savo kūdikius ir vaikus tobulos? Iš mano patirties tai labai ne.... Bet skiepijau savo dukras. </p>

Todėl ir džiaugiuosi, kad nereikia man dabartiniais laikais vaikų auginti. Nes tikrai abejočiau, nežinočiau, kuriomis skiepyt, o kurios nebūtinos. O anksčiau tai ką - nei informacijos buvo, nei žinojom, kad gali būti ir kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 15:00)
<p>Nu tai ir šaunu, Burbanti.</p>

Labai šaunu
Atsakyti

Kodėl tie, kurie yra prieš skiepus, taip nori išgelbėti pasaulį ir visą žmoniją?

Ardosi, aiškina, kokie anie avys, neskaito, nesidomi... kodėl nori tarsi atverst į savo pusę, atverti akis?

Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2021 03 11, 15:01)
Todėl ir džiaugiuosi, kad nereikia man dabartiniais laikais vaikų auginti. Nes tikrai abejočiau, nežinočiau, kuriomis skiepyt, o kurios nebūtinos. O anksčiau tai ką - nei informacijos buvo, nei žinojom, kad gali būti ir kitaip.

Tikra tiesa
Atsakyti

Ir kokios anų laikų vakcinos buvo? Labai sveikos?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 15:03)
<p>Kodėl tie, kurie yra prieš skiepus, taip nori išgelbėti pasaulį ir visą žmoniją?</p><p>Ardosi, aiškina, kokie anie avys, neskaito, nesidomi... kodėl nori tarsi atverst į savo pusę, atverti akis?</p><p></p>

O kurios cia pries skiepus?
As bent sakau, kad dabartiniai sukurti variantai man netinka, o ne kad ne nesivakcinuosiu.

Kazko jau cia lazda perlenki.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 15:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72798313" data-time="1615467699"><div><p>Todėl ir džiaugiuosi, kad nereikia man dabartiniais laikais vaikų auginti. Nes tikrai abejočiau, nežinočiau, kuriomis skiepyt, o kurios nebūtinos. O anksčiau tai ką - nei informacijos buvo, nei žinojom, kad gali būti ir kitaip.</p></div></blockquote><p>Ir kokios anų laikų vakcinos buvo? Labai sveikos?</p>

Nebuvo ir nėra sveikų, jei domina mano nuomonė.
Atsakyti