Ar as? O ko man nervintis? Na nebent del klimato atsilimo, kuris pasireiskia pugom kovo vidury bulgarijoje. Atsilo kazkodel siaures poliuje. O paskui dar ledynmetis va tuoj nusimato. As jautri klimatui.
Ar as? O ko man nervintis? Na nebent del klimato atsilimo, kuris pasireiskia pugom kovo vidury bulgarijoje. Atsilo kazkodel siaures poliuje. O paskui dar ledynmetis va tuoj nusimato. As jautri klimatui.
O ar postas buvo tau asmeniskai slirtas?
vo čia tai propogandos auka
Kaip nori taip vertink. Iš tavo alergijų Pfizeriui nesišaipiau. Turi motyvus nesiskiepyti - nesiskiepyk išvis. Nori tiesiog kitos, sputniko, astra zenecos - prašom.
O aš irgi turiu svarių priežasčių ir motyvų pasiskiepyti.
Imuninė sistema su trūkumais. Kazkokia chromosoma išsigimus.
Papildyta:
</p><p>O aš irgi turiu svarių priežasčių ir motyvų pasiskiepyti.</p>
Astra zeneka irgi netinka. O va Sputniko negausiu...politiniai Europos Sajungos žaidimai. Jiems nusikakoti ant zmoniu. Su Sputniku tikrai skiepyčiaus.
Just čia rimtai? O kad Pfizer yra viena is alergiškiausių vakcinu jūms susirūpinimo nekelia?
Nera idealios vakcinos.Nera idealiu vaistu. Nera idealiu zmoniu.
Astra zeneka irgi netinka. O va Sputniko negausiu...politiniai Europos Sajungos žaidimai. Jiems nusikakoti ant zmoniu.
Tai ir tu propagandos auka , nes vis tik esi už skiepus ir sutinki, kad skiepytis gerai . Tiesiog kai kuriems esi alergiška.
Na ir valio tavo sputnikui, jie kadangi viagros negamino - tai tikrai skiepas geresnis, kokybiškesnis . Linkiu rasti galimybę juo pasiskiepyti. Gal vėliau pardavinės
Imuninė sistema su trūkumais. Kazkokia chromosoma išsigimus.
Papildyta:
Astra zeneka irgi netinka. O va Sputniko negausiu...politiniai Europos Sajungos žaidimai. Jiems nusikakoti ant zmoniu. Su Sputniku tikrai skiepyčiaus.
Taigi Zeneca zada su tavo Sputniku kooperuotis, kazkokia bendra kurti.
Ko zmogus negali gauti, ta idealizuoja, taip jau yra.
Papildyta:
Astra zeneka irgi netinka. O va Sputniko negausiu...politiniai Europos Sajungos žaidimai. Jiems nusikakoti ant zmoniu. Su Sputniku tikrai skiepyčiaus.</p></div></blockquote><p>Taigi Zeneca zada su tavo Sputniku kooperuotis, kazkokia bendra kurti.</p><p>Ko zmogus negali gauti, ta idealizuoja, taip jau yra. </p>
Kertinis žodis - ŽADA!
Kai tikrai domiesi kokie side effects buna, tai ir pasirenki kas labiausiai tinka. O kai varai skiepyris bile liepia, tai bet ka galima susileisti. Ko gi ne...
Mano mažylis siandien i Kauna parsikrauste. Patenkintas, kaip grusia.
Sake,Vilniaus nepasiilgs. Apart jaukaus senamiescio, sake, pats miestas nejaukus ir svetimas vistik.Nu bet dirbs tai vistiek Vilniuj.
Ar tik nebus, kad po kiek laiko parsiras i uostamiesti
Kertinis žodis - ŽADA! Kai tikrai domiesi kokie side effects buna, tai ir pasirenki kas labiausiai tinka. O kai varai skiepyris bile liepia, tai bet ka galima susileisti. Ko gi ne...Papasakok, kuo zavi Sputnikas, kas itikino, kad jis pats geriausias?
Nu matai, as kai nealergiska, tai man dzin, svarbu, kad veiktu.
Nepasitikiu. Kaip ir bet kurios kitos firmos.
Galiu tikėti ar netikėti. Pasitikėti - nea.
Susirūpinimą kelia apskritai visa šita situacija pasaulyje. O kuri -iausia nei žinom, nei sužinosim. Gal kažkas ir tyrė visas. Tik kad tyrimus irgi kažkas finansuoja, tai...
Domimės. Bet po to belieka tikėti arba netikėti. Pasitikėti informacijos šaltiniais - nea.
Kad žinočiau, kada bus ta tobulesnė ar net tobula, laukčiau ir aš. Dabar dar galvot nereikia, nes vis tiek neskiepija. Kai ateis eilė - galvosiu, kuria čia labiau tikėt.
Kai tikrai domiesi kokie side effects buna, tai ir pasirenki kas labiausiai tinka. O kai varai skiepyris bile liepia, tai bet ka galima susileisti. Ko gi ne...</p></div></blockquote><p>Papasakok, kuo zavi Sputnikas, kas itikino, kad jis pats geriausias? </p>
Akis turi? Internet turi? Pati ne glušė -anglų moki? Skaityk oficialius šaltinius. Domėkis. Cia tau niekas nieko neskolingas ir info ant lėkštutės nenešios. Pajudinkit šiknas pacios, o ne ziurekit issizioje I propoguotojus.