Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 14:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798254" data-time="1615465025"><div><p>Moteriskes, jus truputeli labiau pasidomekite vakcinu side effects
Pvz manes net nevakcinuoja su šiomis vakcinomis, pati sistema nevakcinuoja, nes as alergija turiu.

Nebukit avių banda, džyyyzis.
Papildyta:
Cia jau tikrai ne mano problemos, kad nerandate info.
Bet gi dabar XXI amzius - angliškai visi moka, pasauline info galit susirasti.</p></div></blockquote><p>O mane suvakcinavo.</p><p></p><p>Pasakyk, kokiame šaltinyje tą radai.</p><p>Nes labai daug jų visokių. Ir kad čipuoja pvz. </p><p></p>

Jus vakcinuokites kuo tik norite, as palauksiu tobulesnes vakcinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 11, 14:21)
O kodel arabai, tokia turtinga šalis, kuri jau du kartus VISUS savo gyventojus patikrino,  pirko ne Pfizeri o Sputnika savo zmonems?

Jiems turbut politines alergijos neaktualios.
Atsakyti

Po pirmojo skiepo man truputį buvo dudulys. Kokias 4 valandas. Praėjo be vaistų.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 14:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798257" data-time="1615465168"><div><p>Reiskia tavo alergijos ne fizines, o tavo galvoje - emocinės.</p></div></blockquote><p>Aha, jo.</p>

Is tikruju as net neskaiciau kam tu alergiska. O kam tu alergiska, primink?
Atsakyti

Jus vakcinuokites kuo tik norite, as palauksiu tobulesnes vakcinos biggrin.gif

Tai ir gerai. Kiekvienas turi savo pasirinkimą.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 03 11, 14:23)
Jiems turbut politines alergijos neaktualios.

O ko jus xia taip susinervinot? Nemokat garbingai priimti kitokios nuomonės? biggrin.gif
Atsakyti

Gerai, net jeigu tinka toks gyvenimo būdas amžinai užsidarius, jeigu nėra poreikio keliauti, susitikti su artimaisiais, apsikabinti be baimės, kad bučinys gali  padovanoti mirtį, jeigu nedingo pajamos, darbas, verslas nestovi - tai o alternatyva savo sveikatai kokia? Gerai -  skiepas nėra trūkstama organizmui vitaminų dozė, nėra absoliutus gėris. Bet jeigu jis išmokys mano organizmą atpažinti virusą, apsaugos mane nuo ligos arba bent nuo sunkios jos formos su ventiliavimo aparatais, dusimu ir galimai mirtimi. Ir jeigu aš turiu rinktis vieną iš dviejų, nes kitokios alternatyvos ir nėra. Renkuosi skiepą  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 14:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798264" data-time="1615465391"><div><p>Jus vakcinuokites kuo tik norite, as palauksiu tobulesnes vakcinos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai ir gerai. Kiekvienas turi savo pasirinkimą.</p>

Tame ir esme. Pasivakcinavai - tavo reikalas. Kitas nesivakcinavo - nedrisk jo uz tai teisti (cia ne tau asmeniskai akirta, seip abstraktus pamastymas)
Atsakyti

O kodel arabai, tokia turtinga šalis, kuri jau du kartus VISUS savo gyventojus patikrino, pirko ne Pfizeri o Sputnika savo zmonems?

Politikos čia irgi yra. Neima iš Amerikos, ima iš rusų.

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 11, 14:26)
<p>Gerai, net jeigu tinka toks gyvenimo būdas amžinai užsidarius, jeigu nėra poreikio keliauti, susitikti su artimaisiais, apsikabinti be baimės, kad bučinys gali  padovanoti mirtį, jeigu nedingo pajamos, darbas, verslas nestovi - tai o alternatyva savo sveikatai kokia? Gerai -  skiepas nėra trūkstama organizmui vitaminų dozė, nėra absoliutus gėris. Bet jeigu jis išmokys mano organizmą atpažinti virusą, apsaugos mane nuo ligos arba bent nuo sunkios jos formos su ventiliavimo aparatais, dusimu ir galimai mirtimi. Ir jeigu aš turiu rinktis vieną iš dviejų, nes kitokios alternatyvos ir nėra. Renkuosi skiepą  rolleyes.gif​ </p>

biggrin.gif biggrin.gif vo čia tai propogandos auka
Atsakyti

Tame ir esme. Pasivakcinavai - tavo reikalas. Kitas nesivakcinavo - nedrisk jo uz tai teisti (cia ne tau asmeniskai akirta, seip abstraktus pamastymas)

Ar aš teisiu?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 11, 14:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72798259" data-time="1615465275"><div><p>O kodel arabai, tokia turtinga šalis, kuri jau du kartus VISUS savo gyventojus patikrino, pirko ne Pfizeri o Sputnika savo zmonems?</p></div></blockquote><p>Politikos čia irgi yra. Neima iš Amerikos, ima iš rusų.</p>

Prie ko cia Amerika? Europa is Amerikos perka? Ar jus bent kiek pasidomejote vakcinu origin?
Atsakyti