Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Niekad nekyla.nei man, nei vaikams iš baimės ar streso. Nebent kokia liga.

Nežinau ką čia padariau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 kovo 2021 - 10:53

Amadėja, dėl to laiško  :blink: Eina peklAn.... Bet man mintis - kas ten per įdomybė pas eksą :D  :D  :D  Pas visus gi panašūs. Du apvalūs, vienas ilgas  :D  :D  :D

O jau ekso tai buvo vertas "apdainavimo"  :lol:

nu panasus, bet toli grazu ne vienodi :D​ 

Atsakyti

Matyt pamalonint norėjo ir žinojo kas svarbu žmogui.😆

Atsakyti

Kiek žinau, valdžia išlaiko tik nacionalinį transliuotoją. Daugiau nieko.

O tada jau kitus išlaiko, ar juos turi, kas tik turi galimybes ir norą. Ir nuo sąžinės priklauso. Nemanau, kad visi parsidavę ir rašo tik tą, ką nori, kad rašytų kažkas. Kas taip nori dirbti? Ar tikrai dauguma?

Atsakyti
Mano amarilis trečia žiedyną leidžia..Toks grožis wub.gif Nusipirkau jį gal prieš 5 metus, pirmais metais buvo tik vienas žiedynas, paskui jau po du, o šimet jau ir trečias. Nežinau kas mano klivijoms, tik kartą žydėjo, kaip jas reikia augint?Juk turėtų ir pražįsti.

O orchidėjos mano namuose ir neišgyvena.

Intemora, rašei kad tau ir orchidėjos ir neišgyvena. Pabandyk naujuose namuose, gal viskas bus kitaip. Aš vis prisimenu draugę, pas ją visad taip orchidėjos žydėdavo, ir jos nuomojamam bute, ir tėvų...Nusipirko savo butą, ir kad ir kaip augintų, jos neišgyvena ilgai. Kažkas netinka..
Atsakyti

Nežinau,bet tokie mano pastebėjimai ,kas ir kodėl ir kiek remia,čia jau versijų įvairių.bet ,taip aš galvoju,kad įtaka ir pinigai daug ką gali.

Atsakyti

O man tai labai keista pozicija, karantinu ir besitęsiančiais suvaržymais pasipiktinusių. Vietoj to, kad lauktų kol visi susiskiepys ir pagaliau galės gyvenimas palengva grįžti į savo vėžes, ko labai patys ir reikalauja. Tai jie priešingai. Varo ne tik kam tas karantinas, bet ir nesiskiepykit. 

Atsakyti

O man tai labai keista pozicija, karantinu ir besitęsiančiais suvaržymais pasipiktinusių. Vietoj to, kad lauktų kol visi susiskiepys ir pagaliau galės gyvenimas palengva grįžti į savo vėžes, ko labai patys ir reikalauja. Tai jie priešingai. Varo ne tik kam tas karantinas, bet ir nesiskiepykit. 

Jie nori tiesiog nieko nedaryt. Epidemijos nera, cia tik gripas. 

Atsakyti

Kaip jusu mamos po skiepo, Piene, Feja? 

Atsakyti

Mano mamai tai visai gerai. Vakar truputį galvą ir dūrio vietą skaudėjo. Viskas.

Atsakyti

Nežinau,bet tokie mano pastebėjimai ,kas ir kodėl ir kiek remia,čia jau versijų įvairių.bet ,taip aš galvoju,kad įtaka ir pinigai daug ką gali.

Pinigai gali viską. Kokio Kiguolio laikraštį įsivaizduojat? 😄

Bet noriu tikėti, kad yra laisvoji žurnalistika, verta 4-osios valdžios vardo.  

Atsakyti

Kaip jusu mamos po skiepo, Piene, Feja? 

Visai nesiskundė - tai net paskambinau pati paprovokuoti. Kalbinu, kad nelengva po skiepo. O ji sako, paskiepijo ir pamiršau. Tik naktį ant tos rankos atsiguliau - tai pradėjo skaudėti dūrio vietą, teko ant kito šono apsiversti 😄

Atsakyti