Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ir ėjai pasimatuoti temperatūros?  :huh2:  Jeigu ir karšta nuo kokios žinios pasidarytų - tai greičiau pagalvočiau, kad spaudimas pakilo, bet ir tai nelėkčiau jo matuotis 😃

Na, po kažkiek laiko ėme purtyt šaltis. Po valandos gal., tai pasimatavau. Buvo 37,5. Kitą d.dar irgi 37. O savijauta, tai nenusakomo blogumo buvo. 

Kitąsyk jau iškart kaliau valerijono ir pasikviečiau draugę vyno, tai kol tas gryžo jau visai ok buvo. Dar ir jam įpyliau 😃 o tada ne aš pamačiau, o pats patašė žinutę, kad turi meilužę 😃😆

Atsakyti

Matėt, vėl 600 per parą 🙉 . Niekaip be skiepų neišlipsim iš duobės. Jau taip nusibodo...

Atsakyti

Tokiais tempais mes 3metus skiepysimės. Va.aš mokau 12 -okus.. Kalbėta gi buvo,kad 12tokų mokytojai jau jau bus skiepyjami.Šiš,nieko,tylų tyla.

Duokit man astras,bet ką.Eisiu ,pasišokinėdama.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 kovo 2021 - 09:49

Su svente! :lietuva:

Atsakyti

https://m.delfi.lt/m...php?id=86659529

😊😊😊

Atsakyti

Amadėja, dėl to laiško  :blink: Eina peklAn.... Bet man mintis - kas ten per įdomybė pas eksą :D  :D  :D  Pas visus gi panašūs. Du apvalūs, vienas ilgas  :D  :D  :D

O jau ekso tai buvo vertas "apdainavimo"  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 11 kovo 2021 - 10:08

Man rytą prieš matenatikos egzą temperatūra užkilo iki 39 lyg. Tai prigėriau vaistų ir ėjau laikyt. 

Tai dėl nekokių rezultatų kaltinu temperatūrą 😆

Atsakyti

Niekad nekyla.nei man nei vaikams iš baimės ar streso.

Nebent kokia liga.

Atsakyti

Matėt, vėl 600 per parą 🙉 . Niekaip be skiepų neišlipsim iš duobės. Jau taip nusibodo...

O netrukus, kai atidarys Ikėją ir kitas dideles parduotuves, kas bus, įsivaizduoju.

Taip, kol nesuskiepys daugumos ar beveik visų, nieko gero nebus.

Atsakyti

Ir vėl ratu,taip niekad nesibaigs.

Atsakyti

Bet šita vyriausybė taip nekritikuojama ar ne? Dėl coronos.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 03 11, 10:24)
<p>Bet šita vyriausybė taip nekritikuojama ar ne? Dėl coronos.</p>
<p> </p>

Manau, kad tokių tyrimų niekas neatlikinėja.
O šiaip, visada yra ir turbūt bus pilnas internetas teigiančių, kad valdžia bloga, tauta durna, yra baisu ir bus išvis šakės. Kita dalis – puikūs bei patogūs valdžiai piliečiai, kurie „laikina“ valdžios sprendimus ir nuoširdžiai priima Medijų informaciją. Bet lyg ir nėra jokia paslaptis, kad Medijoms, kurias išlaiko valdžia, daro įtaką valdžios kontrolės mechanizmai, o Medijoms, kurios išsilaiko iš reklamos, daro įtaką užsakantys reklamas. Skelbiantys laisvais ir nepriklausomais vis tik irgi turi iš kažko išsilaikyti. Taigi...
Su šventėm.
Atsakyti