Man tai tos tokios žaibiškos alergijos biški baimę kelia, o neina išsitirt, kam gali būt alergiškas?
Man tai tos tokios žaibiškos alergijos biški baimę kelia, o neina išsitirt, kam gali būt alergiškas?
Mona, tu gali issitirti, kam tu TUO METU esi alergiska. O kam tu busi alergiska po pusmecio, tai niekas nezino. Mano mamai sienlige atsirado tik pries 5 metus.
Mona, tu gali issitirti, kam tu TUO METU esi alergiska. O kam tu busi alergiska po pusmecio, tai niekas nezino. Mano mamai sienlige atsirado tik pries 5 metus.
Kaip įdomu, maniau alergijos nuo gimimo...
O tai net išeitų, kad jei ten kokiems širšėms įgėlimams nebuvai alergiškas, vieną dieną pyst ir gali numirt?
Turbut, jei laiku nebus pagalba suteikta.
Turbut, jei laiku nebus pagalba suteikta.
Pamenu pas mus sodyboj buvo atvejis, kai kažkam įgėlė, aš dar vaikas buvau, nieks ten daug žiūrėt neleido ir lyg spėjo dar greitoji atvažiuot, nemirė, atgaivino.
O kitas atvejis buvo blogesnis, iš vakaro gerai pašventė, ryte į varžybas (ten tokias buitines organizavo) ir jaunam vyrui apie 30 m neatlaikė širdis. Gaivino dar jį, kol greitoji važiavo, bet nieko.
Mb nuo streso ir nemiegotos nakties tempa vakar 38,5 ir angina griebė. Niekur neperšaloMano 15-metei, prieš dedant breketus, atvažiavus į kliniką, pakilo 38,5 tempa. Čia šią liepą. Ir matavo su tuo termometru, kur rodi visad per mažai. Elektroniniu. Turėjo mus išvyti teoriškai. Bet net patys pasakė - stresas. Po breketų, jau nebuvo tempos. Paskui vakare varėm kokteilio ledinio iš degalinės (čia ji kaip prizo užsisakė)... Ir tikrai ji nesirgo, nieko. Įsivaizduokit, ką gali baimė... tai čia jaunas žmogus...O širdininkui senoliui nuo tokio, tikrai kad gali būt mirtis. Tokiems super bijantiems nereiktų skiepytis turbūt...
O tai net išeitų, kad jei ten kokiems širšėms įgėlimams nebuvai alergiškas, vieną dieną pyst ir gali numirt?
Matyt turi būti kažkam alergiškas nuo gimimo GAL, nežinau 100%
Man mažai, nuo kiek save pamenu, buvo alergija pienui. Delniukus išberdavo. Niežėdavo, raudonos, šiurkščios.
Praėjoi ir paskui ilgą laiką nebuvo jokių alergijų. Kokių 22 metų, man katinas palaižė rankas, pūslėm viskas iššoko, dusimas, čiaudulys. Tas liko. Tas išliko. Tada baigiant mokslus, ten visokie atsiskaitymai, diplominis ir pnš. Nuo kiaušinių (man taip atrodė) išbėrė baisiausiai visas rankas iki peties. Niežtėjo baisiausiai. Tą mėnesį ir mmm nesirgau.
Baigėsi po to, nieko nebuvo. Nu ir po pirmo gimdymo, apie 27metus, atsirado baisi šienligė. Kankinausi kelias vasaras labai labai, kol pagimdžiau antrąją. Su ja baigėsi alergija 31 m. Liko tik mažyčiai simptomiukai. Vasarą sodyboj išgeriu kelias tabletes, bet palyginus kas buvo beveik nėra jos.
Va, kaip kinta....
Labas rytas
Niekad neturėjau jokių alergijų ,išskyrus vieną kartą,bet daugiau nepasikartojo.ir nesupratau nuo ko,nuo kažkokio maisto.
Po kūčių prieš kelis metus(5_6) naktį prabudau visa ištinus,atsimerkt negalėjau.nuėjau pažiūrėt į vonią,akys užtinusios,kaip bičių sugelta,pirštai,žandai.nu po biški atleido ,iki nryto.tai taip.ir nesupratau,kas ir nuo ko.visada tą patį mamos maistą valgau.
Taip
Mano 15-metei, prieš dedant breketus, atvažiavus į kliniką, pakilo 38,5 tempa. Čia šią liepą. Ir matavo su tuo termometru, kur rodi visad per mažai. Elektroniniu. Turėjo mus išvyti teoriškai. Bet net patys pasakė - stresas. Po breketų, jau nebuvo tempos. Paskui vakare varėm kokteilio ledinio iš degalinės (čia ji kaip prizo užsisakė)... Ir tikrai ji nesirgo, nieko. Įsivaizduokit, ką gali baimė... tai čia jaunas žmogus...O širdininkui senoliui nuo tokio, tikrai kad gali būt mirtis. Tokiems super bijantiems nereiktų skiepytis turbūt...
Man pačiai nuo streso yra buvę, kad tempa užkilo. Grynai nuo stipraus susinervinimo (kai perskaičiau exui parašytą mergos laišką apie tai koks įdomus jo daikčiukas 🙈🙈🙈). O buvo, kad pajudinau pelę ir laiškas ekrane
Man pačiai nuo streso yra buvę, kad tempa užkilo. Grynai nuo stipraus susinervinimo (kai perskaičiau exui parašytą mergos laišką apie tai koks įdomus jo daikčiukas 🙈🙈🙈). O buvo, kad pajudinau pelę ir laiškas ekrane
Ir ėjai pasimatuoti temperatūros? Jeigu ir karšta nuo kokios žinios pasidarytų - tai greičiau pagalvočiau, kad spaudimas pakilo, bet ir tai nelėkčiau jo matuotis 😃