<p>O po skiepo kelios minutes numirt neimanoma, nes tas skystis dar raumeny stovi. </p>
Raumeny? Kiek ilgai jis ten stovi? Ir bestovėdamas raumeny gali sukelti anafilaksinį šoką?
Jei turi info apie tai, prašyčiau pasidalinti.
*Svajokle*, 10 Kov 2021 - 19:47, parašė: Intemora , o pirkinių berandi vinted?mano dukra ir kartais ten kažką išsirenka. O aš pradėjau pinigus išleidinėt Allegro, vis kas nors patinkaAš ten ištisai sėdžiu.apiperku dukras nuo_iki. Ir namams randu ir sau.žo,kol kas man super. Gal,kad karantinas,niekur neišlendu.kaip ir pramoga.
Tai pirtelės uždarytos ir nebuvo,bet tik ne kažkokirms tūsams
Bet kam tada į atlaisvinimus įtraukė 🤔
Raumeny? Kiek ilgai jis ten stovi? Ir bestovėdamas raumeny gali sukelti anafilaksinį šoką?
Jei turi info apie tai, prašyčiau pasidalinti.
Taip, anafilaksini soka gali issaukti, nes tai staigi alergine reakcija, kuriai uztenka prisilietimo. Bet ar tai buvo anafilaksinis sokas?
Bet kam tada į atlaisvinimus įtraukė 🤔
Tai tada buvom nelegaliai pirtį išdinuomoję 🙈🙈🙈
Rialina, tu nesi vaistu leidusis? As pati juos leidziu visa gyvenima. Dar ir pamasazuot reikia kartais, nes guzas susidaro kartais, jei vaistai riebaliniai.
Na negali taip staigiai paveikti skiepas, iki mirties davaryti zmogaus, negali. Neieskosiu as tau disertaciju. Sirdininkai tiesiog neatlaiko itampos, kuria sukele visi antivakseriai.
Rasiau, kad pazistama po skiepo visa nakti neuzmigo, lauke, kas jai cia bus...