Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 10, 19:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mona.mona" data-cid="72797938" data-time="1615395823"> Nereikėjo į tą lauką eit, bet saulė švietė, temperatūra apie 0 gal buvo, gal lengvas pliusas. Nu ir va. Bus pamoka. </blockquote> Manau, ne prie ko tas laukas. Tau jau pries tai ji biski maude. <p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72797948" data-time="1615396638"> Logika 2021. Kai žmogus miršta iškart po skiepo, tai vakcina tikrai neįtakojo. Kai žmogus guli ligoninėje dėl savo ligų ir numiršta, tai tada jau kaltas covid. </blockquote> Covidas buna randamas .Ir jis paitakoja esamaa ligas.
<p>O po skiepo kelios minutes numirt neimanoma, nes tas skystis dar raumeny stovi. </p>

Raumeny? Kiek ilgai jis ten stovi? Ir bestovėdamas raumeny gali sukelti anafilaksinį šoką?
Jei turi info apie tai, prašyčiau pasidalinti.
Atsakyti

*Svajokle*, 10 Kov 2021 - 19:47, parašė: Intemora , o pirkinių berandi vinted?mano dukra ir kartais ten kažką išsirenka. O aš pradėjau pinigus išleidinėt Allegro, vis kas nors patinka
Aš ten ištisai sėdžiu.apiperku dukras nuo_iki. Ir namams randu ir sau.žo,kol kas man super. Gal,kad karantinas,niekur neišlendu.kaip ir pramoga.
Atsakyti

O tai ką jis tau rašo, ko iš tavęs nori?

Dėl tų alimentų ataskaitų protą knisa, dar kad atidaryt sąsk vaikui, kurią jis matys, pateikinėja atostogų laikus 6m.į priekįį kada vaikas pas jį, kaltina kažkuo.... ir pan.

Atsakyti

Tai pirtelės uždarytos ir nebuvo,bet tik ne kažkokirms tūsams

Bet kam tada į atlaisvinimus įtraukė 🤔

https://m.delfi.lt/v...php?id=86663755

Atsakyti

Amadėja*, 10 Kov 2021 - 21:21, parašė: Dėl tų alimentų ataskaitų protą knisa, dar kad atidaryt sąsk vaikui, kurią jis matys, pateikinėja atostogų laikus 6m.į priekįį kada vaikas pas jį, kaltina kažkuo.... ir pan.
Parašyk.eik nx ir nebeskaitysiu.
Atsakyti

Raumeny? Kiek ilgai jis ten stovi? Ir bestovėdamas raumeny gali sukelti anafilaksinį šoką?
Jei turi info apie tai, prašyčiau pasidalinti.

Taip, anafilaksini soka gali issaukti, nes tai staigi alergine reakcija, kuriai uztenka prisilietimo. Bet ar tai buvo anafilaksinis  sokas? 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 10, 21:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72798008" data-time="1615403631"><div><p>Raumeny? Kiek ilgai jis ten stovi? Ir bestovėdamas raumeny gali sukelti anafilaksinį šoką?
Jei turi info apie tai, prašyčiau pasidalinti.</p></div></blockquote><p>Taip, anafilaksini soka gali issaukti, nes tai staigi alergine reakcija, kuriai uztenka prisilietimo. Bet ar tai buvo anafilaksinis  sokas? </p>

Aš kalbu apskritai, o ne konkrečiu atveju.
Dar parašyk, kiek tame raumeny būna ir kur skaitei, nes aš suprantu, kad į kraują momentaliai patenka. Man tiesiog įdomu, kaip ten ta vakcina keliauja organizme.
Atsakyti

Aš kalbu apskritai, o ne konkrečiu atveju.
Dar parašyk, kiek tame raumeny būna ir kur skaitei, nes aš suprantu, kad į kraują momentaliai patenka. Man tiesiog įdomu, kaip ten ta vakcina keliauja organizme.

Kaip tu čia be užmokesčio atsakymų prašai  :bigsmile: 

Atsakyti

Bet kam tada į atlaisvinimus įtraukė 🤔

https://m.delfi.lt/v...php?id=86663755

Tai tada buvom nelegaliai pirtį išdinuomoję 🙈🙈🙈

Atsakyti

Rialina, tu nesi vaistu leidusis? As pati juos leidziu visa gyvenima. Dar ir pamasazuot reikia kartais, nes guzas susidaro kartais, jei vaistai riebaliniai.

Na negali taip staigiai paveikti skiepas, iki mirties davaryti zmogaus, negali. Neieskosiu as tau disertaciju. Sirdininkai tiesiog neatlaiko itampos, kuria sukele visi antivakseriai. 

Rasiau, kad pazistama po skiepo visa nakti neuzmigo, lauke, kas jai cia bus... 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 10, 21:56)
<p>Rialina, tu nesi vaistu leidusis? As pati juos leidziu visa gyvenima. Dar ir pamasazuot reikia kartais, nes guzas susidaro kartais, jei vaistai riebaliniai.</p><p>Na negali taip staigiai paveikti skiepas, iki mirties davaryti zmogaus, negali. Neieskosiu as tau disertaciju. Sirdininkai tiesiog neatlaiko itampos, kuria sukele visi antivakseriai. </p><p>Rasiau, kad pazistama po skiepo visa nakti neuzmigo, lauke, kas jai cia bus... </p><p></p>

Guzai dažnai būna kelis mėnesius. Man taip yra buvę. Tai reiškia, kad vaistai vis dar ten?
Nu, bet supratau. Čia iš serijos "kad ir nežinau, bet vis tiek žinau".
Gali - negali. Atlaiko - neatlaiko. Užmigo - neužmigo...
Atsakyti

Mb nuo streso ir nemiegotos nakties tempa vakar 38,5 ir angina griebė. Niekur neperšalo

Atsakyti