Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 10, 21:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72797968" data-time="1615399160"><div><p>Beveik ne, tarpininkai parveža
Papildyta:
Beje, aš nuo kovo 8 ir jau vieniša, tikiuosi nebeištišiu ir tai bus galutinis taškas.</p></div></blockquote><p>Sakai, uzbaigei? Nebeapsimokejo tiesiog taip bendraut? </p>

Nežinau, gal klystu. Dar pernai planuodama vykt į Kroatiją susibendravau žmogumi, kuris mus ten būtų vežiojęs. Viskas nusikėlė, bet mes retkarčiais susirašydavom, pasiplanuodavom. Dabar ir nesenai buvau gavus pasiūlymą gegužiui vykt mašina, su visu kelionės aprašymu, nusiunčiau įrašą draugui ir ar norėtų vykti. Ir kelias savaites girdėdavau pavydo gaidas. Tas žmogus pasveikindavo su visomis šventėmis, kovo 8 tyla. Ėmiau įtarti kad draugas pasistengė kažkaip..
Žinoma ano žmogaus ir neklausiu, bet jei taip pasielgė draugas, tai nemanau kad galėčiau atleisti. Pats nemėgsta keliauti, dėl jo savo pomėgių tikrai neatsisakysiu. Kažkaip pikta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 10 kovo 2021 - 20:16

Nu gal. Jau namie, bet eina šikt kokį skausmą teko iškęst, nenuskausmino net vaistai, tai gręžė vis tiek...išrašė antibiotikų. 

Tie mano dantys tai tragedija.

Jo, pulini sunkiai nuskausmina. 

Atsakyti

Svajokle, tai tu pati parasyk tam zmogui, lyg niekur nieko. 

Atsakyti

Kaip gerai, kad rytoj laisvadienis  :) . Tik kažin ar leidžia jį kas prasmingai  :lietuva: 

Atsakyti

Svajokle, tai tu pati parasyk tam zmogui, lyg niekur nieko. 

Jo, aš irgi taip manau.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 10, 21:25)
<p>Svajokle, tai tu pati parasyk tam zmogui, lyg niekur nieko. </p>

Kažkaip negaliu, niekad jam pati nerašydavau
Atsakyti

nu vat ryt su svente  pasveikink.

As tai lovoj ryt svesiu, mb i darba iseis, pasirodo, tai ka... 

Atsakyti

Jeigu gavai pasiūlymą gegužės kelionei ir tas pasiūlymas tave domina - tai tikrai gali parašyti ir tiesiog pasidomėti ar niekas nesikeičia, ar šiaip kokį papildomą klausimą dėl kelionės sugalvok.

Atsakyti

Sakai apie svetimus skausmus skaityti  nuobodu? Dukrelių dantukų skausmus ir važinėjimus jų tvarkyti irgi detaliai čia aprašinėjai 😊

Na bet nieko, nuo pirmadienio kaimo turizmo sodybas, pirteles atidaro - tai tuoj grįš prie jau gerokai nuvalkiotos, bet tau smagesnės temos 😄 

Rimta tie sąnarisi, bet neturiu praktijos, tai nieko parašyt negaliu...

Tai pirtelės uždarytos ir nebuvo,bet tik ne kažkokirms tūsams

Atsakyti

Nereikėjo į tą lauką eit, bet saulė švietė, temperatūra apie 0 gal buvo, gal lengvas pliusas. Nu ir va. Bus pamoka. 

Negalima į tą lauką tau saulė ar ne. Nu blyn blyn

Atsakyti

Va galėtų Amadėja tryse su ex'u ir vyru nuvažiuoti ir gerai vantom vieni kitus išvanoti 😃

Blt., eina jis šikt. Šiand.gal 10 emailų. Kad dakniso.

Atsakyti

Blt., eina jis šikt. Šiand.gal 10 emailų. Kad dakniso.

O tai ką jis tau rašo, ko iš tavęs nori?

Atsakyti