Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kažin ar šiandien buvo pliusas.

Manau buvo, nes ratai į purvą klimpo ir kur ledo likučiai buvo pliurzė.

Atsakyti

Logika 2021. Kai žmogus miršta iškart po skiepo, tai vakcina tikrai neįtakojo. Kai žmogus guli ligoninėje dėl savo ligų ir numiršta, tai tada jau kaltas covid. 

Atsakyti

Nereikėjo į tą lauką eit, bet saulė švietė, temperatūra apie 0 gal buvo, gal lengvas pliusas. Nu ir va. Bus pamoka. 
Manau, ne prie ko tas laukas. Tau jau pries tai ji biski maude. 

Logika 2021. Kai žmogus miršta iškart po skiepo, tai vakcina tikrai neįtakojo. Kai žmogus guli ligoninėje dėl savo ligų ir numiršta, tai tada jau kaltas covid. 
Covidas buna randamas .Ir jis paitakoja esamaa ligas.

O po skiepo kelios minutes numirt neimanoma, nes tas skystis dar raumeny stovi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 10 kovo 2021 - 19:31

Pienė_, 10 Kov 2021 - 19:16, parašė: Va galėtų Amadėja tryse su ex'u ir vyru nuvažiuoti ir gerai vantom vieni kitus išvanoti 😃
Nu vis covidas ar kitos ligos.
Atsakyti

Nu vis covidas ar kitos ligos.

Tai papasakok ką nors. Ar pasidarei antakius, atsimenu, norėjai labai  :D​ 

Atsakyti
Intemora , o pirkinių berandi vinted?mano dukra ir kartais ten kažką išsirenka. O aš pradėjau pinigus išleidinėt Allegro, vis kas nors patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 10 kovo 2021 - 19:48

Intemora , o pirkinių berandi vinted?mano dukra ir kartais ten kažką išsirenka. O aš pradėjau pinigus išleidinėt Allegro, vis kas nors patinka

siandien Ecco sandalus nusipirkau. 

Atsakyti

allegro siunčia į Lietuvą?

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 10, 20:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72797962" data-time="1615398458"><div><p>Intemora , o pirkinių berandi vinted?mano dukra ir kartais ten kažką išsirenka. O aš pradėjau pinigus išleidinėt Allegro, vis kas nors patinka</p></div></blockquote><p>allegro siunčia į Lietuvą?</p>

Beveik ne, tarpininkai parveža
Papildyta:
Beje, aš nuo kovo 8 ir jau vieniša, tikiuosi nebeištišiu ir tai bus galutinis taškas.
Atsakyti

Papildyta:
Beje, aš nuo kovo 8 ir jau vieniša, tikiuosi nebeištišiu ir tai bus galutinis taškas.

Sakai, uzbaigei? Nebeapsimokejo tiesiog taip bendraut? 

Atsakyti

Papildyta:

Liūdnoka, bet gal taip geriau, nei būt santykiuose, kurie netenkina... 

Atsakyti

Manau, ne prie ko tas laukas. Tau jau pries tai ji biski maude. 

Covidas buna randamas .Ir jis paitakoja esamaa ligas.

O po skiepo kelios minutes numirt neimanoma, nes tas skystis dar raumeny stovi. 

Nu gal. Jau namie, bet eina šikt kokį skausmą teko iškęst, nenuskausmino net vaistai, tai gręžė vis tiek...išrašė antibiotikų. 

Tie mano dantys tai tragedija.

Atsakyti