O aš vėl prie stomatologo kabineto... nu blyn pati kalta, išėjau valandai į lauką su žorikiu. Atrodo visai nesušalau, bet matyt užteko. Dar pradžioj lengvai, o į vakarą kad įsitvinksėjo jis man ir vėl tą pusę žandikaulio skauda, tai nutariau nesikankint iki penktadienio ir ieškot pagalbos, kol dar dirba kai kurios klinikos. Tikiuosi atidarys ir bus geriau, nes nano gydytoja sakė sunkiai pati prakrapštyčiau.
Piene, man prieš kelis metus peties sąnarį skaudėjo, pamenu pamiegot negalėjau. Darė rezonansą, tai artrozė, sinovitas, sukamojo raiščio sindromas. Kokį pusmetį man tas skausmas buvo, bet pradžioj tai ir toks kad jokių judesių.Išrašė Brexin, tai jie padėjo.Sakė jei nepraeis daryt reiktų PRP.Pasijutau tuomet senėjanti, baigės hantelių kasdieniniai kilnojimai
Paskambino, skyrė vaistus nuo uždegimo. Tikiuosi pataikė per nuotolį teisingai atspėti kas man yra. Po vaistų vartojimo dar padarys kraujo tyrimus. Man atrodo naudingiau dabar. Bet gydytojui atrodo, kad naudingiau po gydymo.
Pienė_, 10 Kov 2021 - 18:31, parašė: Sakai apie svetimus skausmus skaityti nuobodu? Dukrelių dantukų skausmus ir važinėjimus jų tvarkyti irgi detaliai čia aprašinėjai 😊 Na bet nieko, nuo pirmadienio kaimo turizmo sodybas, pirteles atidaro - tai tuoj grįš prie jau gerokai nuvalkiotos, bet tau smagesnės temos 😄Kokios pirtelės? Nevažinėju aš į jokias pirteles.😁 Ar čia ne man. Tai jūs kalbėkit kalbėkit,kalbėkit.Man netrukdot.😁
Man ligų fobijos.😁
Negaliu apie jas kalbėt ir girdėt😁ir dar ištisai.😁
Viską sau įsikalbu.🙊
Kokios pirtelės? Nevažinėju aš į jokias pirteles.😁 Ar čia ne man. Tai jūs kalbėkit kalbėkit,kalbėkit.Man netrukdot.😁
Turėjau omeny, kad tau paskaityti apie jas įdomiau, o ne važiuoti 😄
O dantų skausmai,tai taip negąsdinančiai ir šiaip tai daugiau nuotykiai,kaiop ten sunkiai einasi surast priežastį arba pritrenkia kainos ar dar kas nors.
Na ir kankina Mona tas dantis Užuojauta..
Nereikėjo į tą lauką eit, bet saulė švietė, temperatūra apie 0 gal buvo, gal lengvas pliusas. Nu ir va. Bus pamoka.
Nereikėjo į tą lauką eit, bet saulė švietė, temperatūra apie 0 gal buvo, gal lengvas pliusas. Nu ir va. Bus pamoka.
Kažin ar šiandien buvo pliusas.
Pienė_, 10 Kov 2021 - 18:43, parašė: Turėjau omeny, kad tau paskaityti apie jas įdomiau, o ne važiuoti 😄Nu jo.visai nieko paskaityt.
Nu jo.visai nieko paskaityt.
Va galėtų Amadėja tryse su ex'u ir vyru nuvažiuoti ir gerai vantom vieni kitus išvanoti 😃