Man vaistininkė kadaise sakė, kad nuo 14m vaistus parduoda vaikams.
O mano bendradarbei koją labai skaudėt pradėjo, sutino. Lyg kelio sąnarį skauda.Tai daktarai sakė, kad su kraujotaka kažkas blogai.
Starost ne radost, merginos, sanariukai baigia atidirbt, saibom eina.
Piene, kaip tu taip sušalt sugebėjai? baisu. Žinau, kad didelis minusas buvo, bet kai eini vaikščiot, tai kokius termorūbelius po apačia vilktis reikia. Ar slidinėjimo kelnes. Manau, kad vilkaisi, bet kodėl būtent kelius nušalai?
Man buvo žalioj jaunystėj nušalimas, bet šlaunų, kai su nestorom pėdkelnėm kažkur variau. Tai raudona skūra buvo, paskui kažkuo tepiau. Bet jaunystėj dzin būna, nei velnias neima. Dažniausiai.
Starost ne radost, merginos, sanariukai baigia atidirbt, saibom eina.
Aš visą gyvenimą laikausi visokių dietų, nes linkusi į kilogramus. Laikydamasi, matyt, būtinų medžiagų negaudavau. Be to, kažkiek metų sportavau su štangutėm, hanteliais, prietaisais, tais, kas kabina pečių sąnarius. Tai būna ne kas, laikotarpiais, o kai jau pradedu kokį sąnario susirgimą gydyt, tai kokius metus. Paskui vėl kažkiek metų palieka ramybėj. Kol nepatempiu kažkaip.
Būdavo laikotarpių, kai negalėdavau rankos iškelt virš galvos, feno nulaikyt.
O viena ranka iki šiol nepasiekia pvz liemenuko užsegimo, neužsilenkia už nugaros.
Kadangi mano santykis su sportu toks: turiu sportbacius, tai sanariu neskauda. Tik stuburo apacia vis duoda zinot, tai cia vieniso gyvenimo rezultatas.
Bet rimtai ,ligų maišai😁
Niekur negirdėjau tiek kalbų apie ligas kaip čia.😁
Bet rimtai ,ligų maišai😁
Aš tai išvis niekur negirdėjau tiek kalbų apie viską kaip čia.
Kadangi mano santykis su sportu toks: turiu sportbacius, tai sanariu neskauda. Tik stuburo apacia vis duoda zinot, tai cia vieniso gyvenimo rezultatas.
Svarbiausia yra turėti. Aš tai ne tik daug sportbačių turiu, bet ir porą treniruoklių. Nuo kurių kartais dulkes reikia nuvalyti. Ir tai vadinasi mano sportavimas.
Piene, kaip tu taip sušalt sugebėjai? baisu. Žinau, kad didelis minusas buvo, bet kai eini vaikščiot, tai kokius termorūbelius po apačia vilktis reikia. Ar slidinėjimo kelnes. Manau, kad vilkaisi, bet kodėl būtent kelius nušalai?
Man buvo žalioj jaunystėj nušalimas, bet šlaunų, kai su nestorom pėdkelnėm kažkur variau. Tai raudona skūra buvo, paskui kažkuo tepiau. Bet jaunystėj dzin būna, nei velnias neima. Dažniausiai.
Ai, žinok, aš ne jauna, bet vis dar kvaila 🙈 . Neapsirengiau tinkamai. Einu paprastai 7 - 10 kilometrų. Kai jau pajaučiau, kad keliams bus ragas - tai buvau nutolusi nuo namų 4 km. Taigi reikėjo kažkaip dar juos ir pareiti. Pykau ant savęs begalvės, bet jau ką dabar, prisidariau problemų - tai srebiu 😭
Bet rimtai ,ligų maišai😁
Sakai apie svetimus skausmus skaityti nuobodu? Dukrelių dantukų skausmus ir važinėjimus jų tvarkyti irgi detaliai čia aprašinėjai 😊
Na bet nieko, nuo pirmadienio kaimo turizmo sodybas, pirteles atidaro - tai tuoj grįš prie jau gerokai nuvalkiotos, bet tau smagesnės temos 😄